Knaaghout Hazelnoottakken voor knaagdieren en konijnen
Knaaghout Hazelnoottakken voor knaagdieren en konijnen €6,95

Knaaghout Hazelnoottakken voor knaagdieren en konijnen

€6,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knaaghout Hazelnoottakken voor Knaagdieren en Konijnen: Een Natuurlijke Traktatie!

Geef je harige vrienden een voorproefje van de natuur met onze Hazelnoottakken, een perfecte snack voor knaagdieren en konijnen. Deze takken zijn niet alleen lekker, maar bieden ook urenlang knaagplezier en een vleugje natuurlijke variatie aan hun dieet.

Puurdere Eenvoud: Onze Hazelnoottakken zijn 100% natuurlijk en onbehandeld. Geen toegevoegde kunstmatige ingrediënten of conserveermiddelen. Alleen de pure, ongerepte smaak van hazelnoottakken die je knaagdieren zullen waarderen.

Knaagplezier: Knaagdieren hebben een natuurlijke behoefte om te knagen, en hazelnoottakken voorzien hier perfect in. Het knagen aan deze takken kan helpen om hun tanden gezond en scherp te houden, terwijl het ook hun natuurlijke knaaglust bevredigt.

Stukje Natuur in de Kooi: Breng een stukje natuurlijke omgeving naar de kooi of het hok van je huisdieren. De takken bieden niet alleen entertainment maar ook een beetje variatie in hun dagelijkse routine.

Perfect voor Verrijking: Gebruik de Hazelnoottakken als verrijkingsmateriaal voor je knaagdieren en konijnen. Verstop ze in hun omgeving om ze aan te moedigen hun speurneus te gebruiken of hang ze op voor een leuke uitdaging.

Knaaghout van de Hazelnoot combineert stevigheid met smaak, wat het een duurzame en smakelijke keuze maakt voor je knaaglustige vriendjes. Hazelnoothout heeft een stevige textuur. Het biedt een goede weerstand voor knaagdieren en konijnen die graag actief knagen. Hazelnoothout heeft een karakteristieke smaak die de dieren kunnen waarderen.

Voeg een beetje natuurlijke afwisseling toe aan het leven van je knaagdieren en konijnen met onze Hazelnoottakken. Of het nu gaat om een smakelijke snack, knaagplezier of een stimulerende beloning, deze takken hebben het allemaal.

Breng een glimlach op hun gezicht terwijl ze genieten van de eenvoudige genoegens van de natuur - Hazelnoottakken voor urenlang knaagplezier!

Specificaties
Inhoud: 200 gram
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaaghout Hazelnoottakken voor knaagdieren en konijnen
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »