Trixie Flostouw Halter met Blokken 20 cm
Flostouw Halter met Blokken 20 cm €1,99

Flostouw Halter met Blokken 20 cm

€1,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Flostouw Halter met Blokken voor Knaagdieren: Een Speels en Gezond Tandverzorgingsspeeltje!

Even de tandjes flossen, lekker knagen en volop spelen. Dat is wat uw knaagdier met dit leuke speeltje kan doen! Laat je knaagdier genieten van een combinatie van plezier en tandverzorging met het Flostouw Halter met Blokken. Dit leuke speeltje is ontworpen om je knaagdier te laten flossen, knagen en volop te laten spelen.

Waarom het Flostouw Halter een Must-Have is voor Je Knagende Knaagdieren?

 Tandjes Flossen met Katoen: Het flostouw is voorzien van zacht katoen, waarmee de tandjes van je knaagdier op een natuurlijke manier worden gepolijst. Dit draagt bij aan een gezond gebit.

 Knaagplezier met Houten Blokken: Twee houten blokjes dienen als knaagmateriaal, wat ideaal is voor de natuurlijke kauwbehoefte van knaagdieren. Het bevordert een gezonde slijtage van de tanden.

 Gemaakt van 100% Natuurlijke Materialen: Het speeltje is vervaardigd uit natuurlijke materialen, waardoor het veilig en milieuvriendelijk is voor je huisdier.

Geschikt voor de Echte Knagers:

Dit Flostouw Halter met Blokken is speciaal ontworpen voor de iets grotere knaagdieren en de echte knagers, zoals gerbils, chinchilla's en degoes. Het biedt niet alleen een leuke afleiding, maar ondersteunt ook een gezonde tandverzorging.

Laat je knaagdier zich uitleven en tegelijkertijd zorgen voor zijn tandgezondheid met het Flostouw Halter met Blokken. Geef je harige vriend het plezier en de zorg die hij verdient!

Is Knaagmateriaal belangrijk voor knaagdieren?

Knaagmateriaal wordt door knaagdieren en konijnen gebruikt om de tanden te laten slijten. Omdat de tanden van knaagdieren en konijnen altijd doorgroeien moeten deze dieren regelmatig wat te knagen hebben zodat de tanden niet te lang kunnen worden en scheef gaan groeien.

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan knaagmateriaal en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan knaagmateriaal gaan knagen. Het is wel goed om altijd knaagmateriaal aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

Specificaties
Materiaal: Katoen, Hout
Afmetingen (ca): 20 cm
Diameter (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Trixie Flostouw Halter met Blokken 20 cm
Reviews
10 / 10
Anoniem 19 November 2022

geweldig! Mijn konijnen gaan er helemaal op los.

6 / 10
Angel 24 Februari 2021

leuk om neer te zetten in het hok, voor de prijs ook zeker niks te klagen ivm de kwaliteit. mijn ratjes doen er niet gek veel mee maar het ziet er leuk uit en als ze willen knagen hebben ze de mogenlijkheden.

10 / 10
Jay Kishan 01 Augustus 2020

........

8 / 10
Janneke 04 April 2019

ik gebruik het voor mijn konijnen en ze vinden het super leuk en is nogsteeds heel wat een heleboel speeltjes niet zijn

6 / 10
Suzanne 02 December 2018

Niet te bevestigen. Is jammer

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »