Elmato Knaagtouw met Knaagschijfjes voor Knaagdieren & Konijnen!
Knaagtouw met Knaagschijfjes voor Knaagdieren & Konijnen! €9,99

Knaagtouw met Knaagschijfjes voor Knaagdieren & Konijnen!

€9,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knaagtouw met Knaagschijfjes voor Knaagdieren & Konijnen!

Maak kennis met het sensationele Elmato Knaagtouw met Knaagschijfjes, een waar knaagparadijs voor jullie dierenvrienden! Dit touw is niet zomaar een touw, het is een knabbelavontuur vol natuurlijke lekkernijen en eindeloos vermaak.

Het Elmato Knaagtouw is gemaakt van natuurlijke hennepvezel. Aan het touw zijn c.a. 10 fruitboom schijfjes opgehangen, waar uw knaagdier lekker aan kan knabbelen. Naast het slijten van de tanden bied het knaagtouw ook extra uitdaging voor knaagdieren!

100% Natuurlijk
Helpt bij het slijten van de tanden
Bevat vitaminen en mineralen
Gaat verveling tegen

Gemaakt van pure hennepvezel, straalt dit knaagtouw puurheid en authenticiteit uit. Het is een natuurlijk genot voor jullie knaagdieren en konijnen om hun tanden in te zetten. Maar wacht, er is meer! Het touw is versierd met ongeveer 10 smakelijke schijfjes van fruitbomen. Dat is als een heerlijk knaagbuffet waar ze niet genoeg van kunnen krijgen!

Terwijl ze genieten van het knabbelen aan de schijfjes, helpen ze ook hun tanden te slijten. Het is als een tandartsbezoek, maar dan op een veel leukere en smakelijkere manier. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt het knaagtouw ook een extra uitdaging voor jullie nieuwsgierige knaagdieren. Ze kunnen ermee spelen, eraan trekken en zich er helemaal in uitleven!

En laten we niet vergeten dat dit knaagtouw verveling bestrijdt. Geen saaie momenten meer voor jullie actieve knagers. Het Elmato Knaagtouw met Knaagschijfjes houdt ze bezig, vermaakt ze en zorgt ervoor dat ze altijd iets hebben om naar uit te kijken.

Dus waar wachten jullie nog op, knaagdieren en konijnen? Haal het Elmato Knaagtouw met Knaagschijfjes in huis en geef jullie tanden en smaakpapillen de tijd van hun leven. Het is een knabbelavontuur dat jullie niet willen missen!

Is Knaaghout belangrijk voor knaagdieren?

Sommige knaagdieren knagen heel actief aan hout en andere helemaal niet. Het is enerzijds een kwestie van smaak, maar anderzijds een kwestie van behoefte. Als een knaagdier geen knaagbehoefte heeft omdat de tanden goed op lengte blijven door het voer, hooi of andere knabbels, dan zal hij minder aan hout gaan knagen. Het is wel goed om altijd natuurlijk knaagmateriaal aan te bieden zodat de dieren altijd kunnen knagen als ze knaagbehoefte hebben.

Knaaghout wordt door knaagdieren gebruikt om hun tanden te slijten. Omdat de tanden van knaagdieren altijd doorgroeien moeten deze regelmatig wat te knagen hebben zodat ze niet te lang worden en scheef gaan groeien.

BewarenBewaren

Specificaties
Materiaal: Henneptouw met berken schijven
Afmetingen (ca): 94 cm
Diameter (ca): ø
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Elmato Knaagtouw met Knaagschijfjes voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
10 / 10
Linda 02 April 2024

Deze heb ik voor een 2e x gekocht. Mijn konijnen vinden het fijn om er zo nu en dan aan te knagen. Ben erg tevreden over!

8 / 10
Maarten 01 Oktober 2020

Leuk knaagspeeltjr maar je mag het niet te hoog hangen

10 / 10
Naomi 01 Juli 2019

Ruime keuze, goede service!

10 / 10
Vanessa 01 Maart 2019

Alles was heel goed!

10 / 10
Els W. 01 Februari 2018

Super! Mijn chinchilla's knagen alles bij elkaar, maar hier doen ze gelukkig wel een poosje mee.

6 / 10
Safietje C. 01 Februari 2018

Erg groot! !ik heb één ring eraf gehaald en die met een touwtje in de kooi gehangen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »