Esve Corbo Fijn Bodembedekking
Corbo Fijn Bodembedekking €3,99

Corbo Fijn Bodembedekking

€3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

"Corbo: De Magische Bodembedekking voor Vogels, Knaagdieren en Reptielen!

Diep in het hart van het knaagdierenrijk, waar de lucht gevuld is met vrolijk gefluit van vogels en de slissende klanken van reptielen, ontmoeten we een ongelooflijk innovatieve bodembedekking genaamd Corbo. Een paradijselijk plekje voor alle gevleugelde en harige wezens die in dit kleurrijke koninkrijk rondspringen!

  Deze "fijne" variant is ook voor kleine knaagpootjes geschikt
  Holletjes graven gaat niet, maar een droge bodem is altijd fijn
  Ideaal voor in het toilet!

De legende van Corbo begint met zijn 100% natuurlijke oorsprong, geweven uit de binnenste kern van de maiskolf. Een geschenk van Moeder Natuur zelf, dat alle dieren in harmonie laat samenleven zonder schadelijke stoffen of kunstmatige toevoegingen. Hierdoor is Corbo niet alleen veilig, maar ook heerlijk knus en comfortabel voor onze dierbare vriendjes.

En het beste van alles? Corbo zweeft niet uit de kooi als een stel warrige pluisjes! Het is praktisch stofvrij, waardoor de leefruimte van onze huisdieren veel schoner blijft en de lucht zuiverder voor hun kleine snuitjes. Een echte adem van frisse lucht!

Maar dat is nog niet alles wat dit magische goedje kan. Corbo is een ware meester in het absorberen van vocht - 200 tot 300% van zijn eigen gewicht! Zo worden vervelende geurtjes gevangen en weggestopt in een wonderlijke spons-reactie. Het koninkrijk blijft fris en geurvrij, en alle inwoners kunnen vrijuit dansen en dartelen zonder zorgen over nare luchtjes.

Terwijl de zon opkomt in het land van Corbo, worden alle knaagdiertjes begroet door een droog en schoon oppervlak om op te spelen. Corbo absorbeert vocht recht vanaf de bodem, waardoor ze zich thuis voelen in een droog en gezellig paradijs. Een plek waar ze naar hartenlust kunnen graven, spelen en hun dagelijkse avonturen beleven.

Biologisch afbreekbaar

En laten we de planeet niet vergeten waarop dit magische koninkrijk zich bevindt! Corbo is een ware kampioen van de natuur, want de mais is 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Een zegen voor Moeder Aarde en een keuze waar onze planeet dol op zal zijn!

Bespaar tijd met Corbo

Voor de trotse inwoners van dit koninkrijk is Corbo niet alleen een zegen, maar ook een tijdbesparende tovenaar. Het gaat maar liefst 4 tot 5 keer langer mee dan gewone bodembedekkingen, wat betekent dat onze koninklijke dierenvriendjes minder vaak schoongemaakt hoeven te worden en minder verbruikt wordt. Een echte geld- en tijdspaarder!

Voor heel veel dieren geschikt!

Van papegaaien die majestueus zingen, kleine knaagdieren die zich wroeten door hun speeltuin tot reptielen die hun grillige dans uitvoeren - Corbo is er voor hen allemaal! Het is de ideale metgezel voor praktisch alle dieren die het koninkrijk hun thuis noemen.

Of het nu binnen is, in een knus holletje of in een vorstelijke vogelkooi, Corbo past zich aan aan de behoeften van elk dier. Het zorgt voor een comfortabele en schone omgeving waar onze koninklijke wezentjes kunnen groeien, spelen en genieten van hun koninklijke leventje.

Dus kom naar het land van Corbo en ontdek het geheim van deze wonderbaarlijke bodembedekking. Hier vinden vogels, knaagdieren en reptielen hun ware paradijs. Een plek waar ze vrij kunnen spelen, vrolijk fluiten, dartelen en elkaar begroeten met warme knuffels en blije dansjes. Corbo - een betoverend wonder in het hart van elk koninkrijk!

Gebruiksaanwijzing Corbo

Deze bodembedekking leent zich uitstekend als een echte bodembedekker. Tunnels zullen er mogelijk niet zo goed in stand blijven, maar de bodembedekking zelf bedekt de ondergrond uitstekend. Dit is vooral handig voor kleine knaagdieren die graag graven en op de bodem van hun verblijf plassen.

Corbo als onderlaag voor kleine knaagdieren (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Voor kleine knaagdieren kan Corbo ideaal gebruikt worden als onderlaag die de bodem van het verblijf beschermd. Met name Gerbils willen zich nog weleens compleet ondergraven in de standaard bodembedekking en gaan dan op de boden van het verblijf plassen. Dankzij een onderlaag kan dat voorkomen worden. Corbo is niet geschikt als standaard bodembedekking voor deze kleine knaagdieren omdat Corbo helaas niet graafbaar is en de dieren hierdoor hun natuurlijke gedrag niet kunnen vertonen.

Corbo als bodembedekking voor grote knaagdieren (Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe)
Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Corbo. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen.

Corbo als Toiletvulling voor knaagdieren en konijnen
Dankzij de prettige korrelvorm en de uitstekende absorptie is Corbo één van de beste toiletvullingen die er zijn. Een bijzonder groot voordeel is namelijk dat de urine van de dieren niet langs de korrel loopt, maar echt meteen wordt opgenomen in de korrel. Hierdoor blijft het toilet schoner dan bij veel andere toiletvullingen. Corbo is als toiletvulling geschikt voor alle knaagdieren en konijnen.

Corbo voor de Rat & Muis
Al hoewel Corbo in het algemeen zeer goed absorbeert en luchtjes vasthoud, moeten we deze bodembedekking toch wel de hemel in prijzen als het gaat om de luchtjes van Muizen en Ratten. Zowel Muizen als Ratten hebben een vrij sterke urine lucht, die in de meeste bodembedekking vrij snel te ruiken is. Corbo weet echter de luchtjes bijzonder goed vast te houden. Wij adviseren dan ook om Corbo zeker bij de Ratten in de toiletbak te gebruiken.

Specificaties
Materiaal: Maïs
Liter (ca): 3 Liter | 7,5 Liter
Gewicht (ca): 1,6 kg | 4 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Vogel, Fret
Bijzonderheden:
Esve Corbo Fijn Bodembedekking
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »