CSI Spray Urineverwijderaar
CSI Spray Urineverwijderaar €12,99 €13,99

CSI Spray Urineverwijderaar

€13,99 €12,99
Op voorraad
 • Grootste Knaagdierwinkel van Europa
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Zaterdag verzending
 • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

CSI Spray Urineverwijderaar voor knaagdieren!

CSI URINE SPRAY VALT VLEKKEN EN GEUREN AAN OP MOLECULAIR NIVEAU!

CSI URINE is de nieuwe kracht in knaagdieren urine verwijdering. CSI maakt gebruik van slimme wetenschap en NIET van agressieve chemicaliën! CSI URINE Valt Vlekken aan en gaat Geuren tegen op Moleculair Niveau.

Werkt op basis van bacteriën en enzymen om urine aan te pakken op moleculair niveau. CSI URINE Knaagdier Kooireiniger verwijdert vlekken en geuren volledig.

Verwijdert geur
Langdurige werking
Voorkomt stank ontwikkeling
Voor verblijfplaatsen van knaagdieren

Waarom is de geur van huisdierurine zo moeilijk te verwijderen?

Urine is geen gewone vlek

Knaagdier urine is geen gewone vlek en kan ook niet verwijderd worden met gewone  schoonmaakmiddelen. Al ruikt het fris, knaagdieren zullen hier blijven terugkomen.

Urine is een afvalproduct wat geproduceerd wordt door de nieren om zo gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Urine bevat een aantal componenten: Urea, Urinezuurkristallen en Creatinine.

Wat veroorzaakt de penetrante geur?

Wanneer knaagdier urine opdroogt, wordt de urine afgebroken door de bacteriën die een welbekende ammoniak geur produceren.

Traditionele schoonmaakproducten of tapijtreinigers geven de indruk dat geur én vlek verwijderd zijn. Helaas zijn niet alle urineresten verwijderd en is de vlek niet weg.

Urinezuur blijft achter als kristallen. Urinezuurkristallen zijn niet oplosbaar met water. Zij kleven aan het oppervlak en binden zich aan tapijt vezels. Urinezuurkristallen produceren de bekende penetrante urine geur en blijven ruiken zodat zij definitief worden verwijderd.

Luchtvochtigheid kan onzichtbare urinezuurvlekken van jaren geleden opnieuw doen activeren. Deze urinezuurkristallen kunnen tot een decennium blijven hangen.

Waarom komen knaagdieren graag terug op dezelfde urine plek?

Knaagdieren hebben een zeer krachtige reukzin - tot 500 keer krachtiger dan de mens - wat betekent dat ze het urinezuur kunnen ruiken, zelfs wanneer er niet opnieuw op deze plek wordt gemarkeerd. Het probleem zal niet vanzelf verdwijnen. Actief behandelen met CSI URINE zal je hierbij helpen!

Het verhaal van CSI URINE

CSI URINE gebruikt geen chemicaliën, maar werkt samen met de natuur. Bacteriën zijn de natuurlijke opruimers van de aarde. Zij produceren enzymen die het natuurlijke afbreekproces realiseren zodat deze bacteriën de restanten kunnen verwerken als voeding.

Wanneer je een Maria biscuitje in je mond stopt merk je dat, na even wachten, het biscuitje oplost. Het biscuitje wordt afgebroken zodat deze opgenomen kan worden door het lichaam. Het biscuitje wordt afgebroken door enzymen zodat de bacteriën in het lichaam het koekje kunnen verwerken.

Er zijn allerlei soorten enzymen waardoor het belangrijk is dat de juiste enzym voor het juiste doeleind wordt gebruikt anders levert dit geen resultaat op.

De bacteriën van CSI URINE produceren enzymen die actief werken op urine. Deze 'hongerige' enzymen vallen de urine moleculen aan en breken deze vervolgens volledig af. Dit zorgt ervoor dat de stank en kleur verdwijnt. De bacteriën gebruiken de afgebroken moleculen als voedsel om te kunnen groeien en om zo een volgende hoeveelheid aan te kunnen pakken.

 

Hoe gebruik ik het?

Algemene gebruiksaanwijzingen:

 1. Controleer voor kleuraantasting op een onopvallende plek.
 2. Verwijder overtollige urine, uitwerpselen of braaksel met keukenpapier.
 3. Bedrenk de vervuilde plek met CSI URINE en overlap de randen van de plek.
 4. Niet schrobben. Gebruik CSI URINE niet samen met andere schoonmaakmiddelen.
 5. Laat het aan de lucht drogen. Dit kan tot 24-48 uur duren.
 6. Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, stofzuig of borstel de resten weg.

 

Tapijt/stoffen:

 1. Maak urinevlekken op tapijt of stof niet schoon met shampoo of stoom totdat de geur en vlek volledig verwijderd zijn met CSI URINE.
 2. Bedrenk de vervuilde plek met CSI URINE en overlap de randen van de plek. Urinevlekken verspreiden zich 2 tot 4 keer zo groot als vloeistoffen en trekken in de onderlaag.
 3. Laat het aan de lucht drogen. Dit kan tot 48 uur duren, afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid. CSI URINE werkt wanneer de vlek nat is en werkt totdat deze droog is.
 4. Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, stofzuig of borstel de resten weg.
 5. Herhaal de behandeling indien nodig om (oude) urinegeur en -vlekken af te breken.
Specificaties
Inhoud: 150 ml | 500 ml
Geschikt voor: Verwijderen van Urine vlekken
Bijzonderheden: -
CSI Spray Urineverwijderaar
Reviews
9.3 / 10
(11)
10 / 10
Martijn 01 April 2021

Top, gelukkig vd doordringende lucht van spitsmuizen af door deze spray op de gipsplaten te sprayen. De muizen hadden tussen de wand van mn slaapkamer nestje gemaakt en veel
Uitwerpselen achter gelaten. Deze spray lijkt de lucht geneutraliseerd te hebben!

6 / 10
Charis 24 Februari 2021

Ik gebruik deze spray nu 6 maanden voor het houten loopwiel van mijn hamster. Ik weet niet of dit aan mij ligt, maar ik merk helemaal geen verschil in de vlekken. Wel in geur, maar persoonlijk vind ik de geur van de spray een beetje heftig voor mij en ook voor mijn hamster. Wel is het een geweldige kloooreiniger voor een terrarium. Het haalt goed de vlekken weg enz. Ik heb nu bedsloten over te stappen naar een aluminium looprad, in de hoop dat die beter schoon te maken is.

10 / 10
Melanie 27 Oktober 2020

Maakt goed schoon er blij mee

8 / 10
Loïs 02 Juli 2020

Fijn middel om je houten decoratie goed schoon te krijgen

10 / 10
Selena 02 Oktober 2018

Geweldig spul! Werkt echt en ideaal voor het reinigen van houten speelgoed.

10 / 10
Laura 01 September 2018

Werkt supergoed op de houtenloopwiel van mijn hamsters , de geur is zo ver het kan weg en de vlek is er ook niet meer. Echt een aanrader voor hamsters die houten spullen graag bevuilen ;)

8 / 10
Elsje de Visser 05 Augustus 2018

Ruikt lekker en doet wat het beloofd. Ik vind het wel n beetje duur en gebruik het daarom alleen voor spulletjes die je niet zo gemakkelijk in een sopje kan doen.

10 / 10
Evert-Jan 01 Augustus 2018

Nu 1x gebruikt, maar het werkt goed.

10 / 10
MC 04 Juni 2018

Prima product en ruikt ook lekker!

10 / 10
B C 02 Mei 2018

Top spul!!

10 / 10
Susan N. 03 Januari 2018

GEWELDIG spul!!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »