Bunny Nature BunnyBedding Easy Mini 48 cm Plasmat voor Knaagdieren & Konijnen!
BunnyBedding Easy Mini 48 cm Plasmat voor Knaagdieren & Konijnen! €17,99 €19,99

BunnyBedding Easy Mini 48 cm Plasmat voor Knaagdieren & Konijnen!

€19,99 €17,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Bunny Nature BunnyBedding Easy Mini voor Knaagdieren & Konijnen!

Bunny Bedding Easy bestaat uit donzige, zachte anti-pilling fleece en extra absorberend Molton. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat urine zeer snel wordt doorgelaten en in het Molton wordt opgevangen en vastgehouden. Cavia's en co. hebben op die manier altijd mooi, droge poten. Daarnaast glijden ze niet uit op de mat en kunnen ze zonder zorgen rondlopen. Bovendien is de reiniging van de kooi ook zeer eenvoudig, want het is niet nodig om het strooisel te dragen, te bewaren of te verwijderen. En het allerbeste: Bedding Easy is stofvrij en daarom dus het best geschikt voor mensen en dieren met allergieën.

Gebruiksaanwijzing Bunny Bedding

Leg de mat in het verblijf en plaats de speeltjes eenvoudig op de mat. De mat is zacht voor de pootjes! Plaats ook altijd een toilet in het verblijf zodat de dieren kunnen leren om alles in de wc te doen. Eventuele keuteltjes die toch naast de wc terecht komen kun je eenvoudig opvegen met bijvoorbeeld een stoffer en blik.

TIP! De BunnyBedding Esey Mini past ideaal in het Nap Time Bed

Samenstelling Bunny Bedding Easy

Boven: donzig zachte fleece laat urine onmiddellijk door en is zacht voor de poten onder: absorberende molton absorbeert urine en houdt die vast

Knaagdieren & Bunny Bedding

Met knaagdieren is het altijd spannend want je weet nooit of ze aan de mat gaan knagen. Zouden de dieren dat wel doen dan zou het zonde zijn natuurlijk! Wij raden daarom aan de mat strak op de bodem te plaatsen en de kooi inrichting op de mat te plaatsen. Het is eigenlijk de bedoeling dat de mat dan niet te veel gaat opvallen. Daarnaast moeten knaagdieren en konijnen altijd voldoende afleiding in de vorm van speelgoed en knaagmateriaal hebben.

We raden de mat aan voor Ratten, Chinchilla's, Cavia's en Konijnen. Niet voor kleinere knaagdieren zoals hamsters of gerbils. In principe zou de mat op dezelfde manier bij deze dieren werken, maar de kans dat ze de mat kapot bijten is vele malen groter. Daarnaast kunnen kleinere knaagdieren eenvoudig onder de mat terecht komen en dat kan gevaarlijk zijn.

BUNNY BEDDING EASY MAT KAN IN DE WASMACHINE

Als de mat eenmaal verzadigd is met plasjes, kan deze eenvoudig in de wasmachine gedaan worden en gewassen worden op 60° Het kan handig zijn om twee matten te hebben, zodat er altijd eentje in het verblijf kan liggen voor als de andere mat in de was is. Na het wassen moet de mat weer wat in vorm getrokken worden. 

Specificaties
Afmeting (ca): 48 x 28 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla | Fret
Bijzonderheden: Onder toezicht aanbieden
Bunny Nature BunnyBedding Easy Mini 48 cm Plasmat voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »