Elmato Dennenappel 6 stuks voor Knaagdieren & Konijnen!
Dennenappel 6 stuks voor Knaagdieren & Konijnen! €9,99

Dennenappel 6 stuks voor Knaagdieren & Konijnen!

€9,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Dennenappel Knaagdier 6 stuks voor Knaagdieren & Konijnen!

Dennenappeltjes voor knaagdieren om mee te spelen en aan te knabbelen. Deze natuurlijke dennenappels zijn zorgvuldig geschoond, gedroogd en bevatten geen harsen. Knaagdieren en konijnen komen de dennenappels in het wild regelmatig tegen. De dennenappel blijft interessant voor de dieren omdat het een bijzondere vorm heeft en dat wekt het nieuwsgierige karakter van de dieren.

 100% Natuurlijke dennenappeltjes
 Zorgvuldig geschoond en gedroogd
 Absoluut geen harsen aanwezig

Stel je eens voor, een knusse en natuurlijke wereld vol avontuur voor je knaagdier of konijn. Met deze Dennenappels haal je een stukje wilde natuur in huis waar je kleine vrienden dol op zullen zijn! Deze natuurlijke dennenappels zijn met zorg geselecteerd, grondig schoongemaakt en gedroogd, zodat ze veilig zijn voor je geliefde huisdieren.

Knaagdieren en konijnen komen in het wild regelmatig dennenappels tegen en vinden ze fascinerend. De bijzondere vorm en textuur van de dennenappels prikkelen het nieuwsgierige karakter van je dieren, waardoor ze urenlang speelplezier beleven. Ze kunnen ermee spelen, knabbelen en ontdekken, net zoals ze dat in de natuur zouden doen.

Wat deze dennenappels extra speciaal maakt, is dat ze 100% natuurlijk zijn. Er zijn absoluut geen verse harsen aanwezig, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je knaagdieren veilig kunnen genieten van dit natuurlijke speelgoed. Het biedt niet alleen vermaak, maar kan ook bijdragen aan de natuurlijke slijtage van hun tanden, wat essentieel is voor hun gezondheid.

Hier komt nog een leuke tip: Je kunt de dennenappels zelf vullen met lekkernijen om het speelplezier nog verder te vergroten! Druk bijvoorbeeld kleine stukjes gedroogde appel tussen de schubben of voeg wat aromatische kruiden toe om het nog interessanter te maken voor je dieren. Op die manier stimuleer je hun natuurlijke instincten en verrijk je hun leefomgeving op een creatieve manier.

Geef je knaagdieren en konijnen het geschenk van speels plezier en de ervaring van de natuur met deze hoogwaardige Dennenappel Knaagdier set. Ze zullen je dankbaar zijn voor dit natuurlijke speelgoed dat hun nieuwsgierigheid prikkelt en hun natuurlijke gedrag stimuleert.

Breng een vleugje wildernis in hun leven met de Dennenappel Knaagdier set - het perfecte speelgoed dat de verbinding met de natuur versterkt!

dennenappel knaagdier

Verhaal achter de dennenappel!

Wist je dat de dennenappel geliefd is onder knaagdieren. In het wild zijn ze dol op deze boomvruchten omdat ze vol zitten met heerlijke pijnboompitten. Deze zaden zijn bijzonder rijk aan voedingsstoffen. In het wild kun je bijvoorbeeld eekhoorntjes observeren die zorgvuldig de pijnboompitten uit de dennenappels halen en lekker oppeuzelen. 

Dennenappels vallen op een gegeven moment uit de bomen, ze drogen uit en bevatten geen pitten meer. Op het moment dat de dennenappels klaar zijn worden ze verzameld, verder gedroogd en schoongemaakt, zodat ze geschikt zijn voor onze knaagdieren. 

Let op! Wij raden af om zelf dennenappels te rapen. Er zijn verschillende soorten dennenappels en ze zijn niet allemaal geschikt voor dieren. Daarnaast kunnen er nog resten hars of zelfs ongedierte in en om de dennenappel achterblijven. De dennenappels die bij ons beschikbaar zijn, komen allemaal uit een gecontroleerde teelt, van de juiste soort en zijn grondig gereinigd.

Bekijk hier het hele assortiment dennenappels! De lege dennenappels kun je ook zelf opvullen met lekkers.

Specificaties
Materiaal: Dennenappel
Afmetingen (ca): 4 x 4 cm
Diameter (ca): ø 4 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur en vorm kunnen verschillen en afwijken van de afbeelding
Elmato Dennenappel 6 stuks voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
10 / 10
Anja 27 Augustus 2022

Onze gerbils vinden de dennenappels helemaal geweldig. Ze knagen ze helemaal op. Als ik het hok in herfst of winter thema ingericht doe ik ze er dan ook standaard in.

10 / 10
Isa 29 Juli 2022

De ratjes vinden het leuk om erop te knagen!

  • + staat mooi in de kooi

10 / 10
Kaat Klockaerts 26 December 2021

Mijn gerbils houden er van!

10 / 10
Jennifer 02 Juli 2020

Kleiner dan verwacht, wel enorm leuk ook voor een natuurlijke inrichting van de kooi, voegt echt wat toe, prijs is ook geweldig, is ook leuk om te gebruiken als speeltje door er wat eten tussen te doen!

10 / 10
Jessica 26 November 2019

Leuk om de kooi mee te versieren, mijn hamsters knabbelen er aan dus ik ben tevreden

8 / 10
Kris 01 Augustus 2019

Mijn gerbils zijn gek op de dennenappels. Toen ik hun verblijf wilde verschonen kon ik er niks meer van vinden

10 / 10
Tessa 01 Februari 2019

fijn product, lekker klein, mijn rusjes vinden ze leuk!

10 / 10
lisanne 10 Januari 2019

Staat erg leuk in het hok.

10 / 10
Merel 01 September 2018

Heel mooi natuurlijk effect!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »