JR Farm Vruchtenboom
Vruchtenboom €8,95 €9,95

Vruchtenboom

€9,95 €8,95
Niet op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Binnenkort weer leverbaar
Productomschrijving

JR Farm Vruchtenboom voor knaagdieren!

De JR Farm Vruchtenboom is een extra speciale knapperige traktatie voor knaagdieren! De vruchtenboom is een grote knapperige dennenappel gevuld met lekkere havervlokken, wortel, banaan, appels, abrikozen en ananas. De dieren moeten ook echt voor hun snackje werken, want ze moeten het tussen de dennenappel uit zien te krijgen. De JR Farm Vruchtenboom is dan wel een snack, maar wel eentje waar de knaagdieren moeite voor moeten doen. Deze extra bezigheid geeft uitdaging in het verblijf en gaat verveling tegen!

Puur Natuur
Geeft uitdaging en gaat verveling tegen
Helpt de tanden te slijten

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 270 gram
Samenstelling: dennenappel, loofhout, vulling (havervlokken 60%, wortels 19%, bananen, appels 4,8%, zetmeel, abrikozen 1,9%, ananas 1%)
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn
Bijzonderheden: -
JR Farm Vruchtenboom
Reviews
10 / 10
Chloë 01 December 2020

Dit is het favoriete ding van mijn hamster, hij wilt hier altijd van eten. Hij klimt er ook op om overal aan te geraken dus krijgt hij er toch nog beweging door. De boom zit ook voller met zaadjes en vruchten dan op de afbeelding. Echt een aanrader, hoop dat het nooit uit de schappen gaat!

10 / 10
Anoniem 30 December 2018

De robo’s klimmen erin en vreten hem geheel leeg. Grote dennenappel blijft over.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »