Safebed Paper Shavings Bedding
Safebed Paper Shavings Bedding €3,99 €4,99

Safebed Paper Shavings Bedding

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Safebed Papiervlokken voor knaagdieren & konijnen!

Deze bedding is gemaakt van heerlijk zachte papiervlokken. Gerecyclede hoogwaardige papier maken deze bodembedekker/nestmateriaal uniek, goed absorberend, maar ook nog eens erg leuk om in te spelen en nestjes in te maken. Het papier is stofvrij en super absorberend!

Sterk absorberend
Gemaakt van papier
Lekker zacht

De papiervlokken gedragen zich min of meer een beetje zoals Carefresh. Ze zijn gemaakt van papier waardoor ze super absorberend zijn. Als je naar de gewichten van de verpakkingen kijkt dan lijkt het niet veel, maar door het materiaal en de vorm is er wel veel volume. De grootverpakking is ongeveer 30 x 40 cm groot om een idee te geven. De fabrikant geeft helaas geen exact gewicht of volume, maar drukt de inhoud uit in klein- en grootverpakking.

Gebruiksaanwijzing Safebed Paper Shawings Bedding

Voor kleine knaagdieren (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Breng een dikke laag van minimaal 20 cm aan in het verblijf en laat de dieren de rest doen. Ze zullen naar hartenlust gaan graven en de mooiste gangetjes maken! 
 
Voor grotere knaagdieren (Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe)
Verspreidt een laag van c.a. 10 cm dik in het verblijf en stamp het licht aan tot een laag van minimaal 5 cm overblijft. Afhankelijk van het knaagdier verschonen zodra het gaat ruiken. Verwijder wekelijks alleen de vieze plek uit de kooi en laat de rest liggen. Vul de kooi daarna, voor zover nodig, weer aan. 
 
Bewaren
Bewaar de bodembedekking vooral droog en koel.

Petlife papier bodembedekking voor knaagdieren

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter (ca): c.a. 4 Liter | c.a. 12 Liter
Gewicht (ca): Small c.a. 150 gram | Big c.a. 700 gram
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Safebed Paper Shavings Bedding
Reviews
8 / 10
Astrid 30 Mei 2023

Hele fijne bodembedekking vergelijkbaar met Care Fresh. Het is iets grover van structuur. Nu Carefresh weer terug is ga ik denk ik toch weer over op de Pure White omdat ik deze toch wat mooier vindt om te zien. Maar dit is zeker een goede vervanging prijstechnisch.

10 / 10
Lars 02 December 2022

Geschikt alternatief voor carefresh. + veel volume, 12L brengt je verder dan je zou verwachten. + zeer geschikt voor tunnelen. + stofvrij. + absorbeert goed maar niet dezelfde absorbeer kwaliteit als carefresh. + geen toegevoegde geurstoffen. + door het volume een goede prijs/L verhouding. - wat ruwer in stukken gesneden, je ziet bijvoorbeeld zigzag patronen aan de randen (maar dit zorgt er wel voor dat de stukjes goed in elkaar klemmen zodat tunnels intact blijven) Gelukkig valt het niet zo op bij het gehele plaatje. - materiaal heeft veel vering bij diepe stukken. Duw het aan en voeg meer materiaal toe anders staan huisjes, boomstammen, etc. niet heel stabiel. - ik kan het niet in andere kleuren vinden voor hamsterscapen. - geen 60L verpakkingen verkrijgbaar. Voor mijn verblijf zou ik zo'n 13-15 12L zakken moeten gebruiken voor een egale graaf diepte van 15-20cm (220x50cm). Een voordeel pakket van 60L zou top zijn. Na jaren carefresh te hebben gebruikt ben ik gewend aan hoge kwaliteit. Na verschillende alternatieven te hebben geprobeert komt dit product 'als beste uit de test'.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »