Joris No Smell Card N Colours 20 Liter
Card N Colours 20 Liter €4,95 €5,95

Card N Colours 20 Liter

€5,95 €4,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Joris No Smell Card N Colours voor knaagdieren & konijnen!

Gekleurde eierdoosjes!

De Joris No Smell Card N Card Colours is een gekleurde bodembedekking bestaande uit eierdoosjes. Een bijzondere eigenschap van eierdoosjes is dat ze heel zacht zijn en hierdoor prettig voor de pootjes. Eierdoosjes hebben een open papier strictuur waardoor ze vocht heel snel absorberen. Deze bodembedekking kan gebruikt worden als bodembedekking op zich, maar kan ook heel leuk gebruikt worden als tweede (speel) laag. Vooral voor grotere knaagdieren kan dit heel leuk zijn en het foerageer gedrag bevorderen. We adviseren dan ook om af en toe wat lekkers door de speellaag heen te strooien om de dieren aan te moedigen te gaan zoeken.

Zacht en comfortabel
Zeer geschikt voor langharige dieren
Voor een schoon en droog oppervlak
Stofvrij
Zeer goed absorptie
Visueel aantrekkelijk

Ook voor kleine knaagdieren kan een tweede laag bestaande uit de Card N Card Colours erg leuk zijn. Kleine knaagdieren zoals: Muisjes, Hamsters en Gerbils kunnen geweldig door deze laag heen woelen. Ook voor hen is het rondstrooien van een beetje lekkers een spannende uitdaging om op zoektocht te gaan.

Dankzij de sterke absorptie van de Joris No Smell Card N Card Colours worden plasjes razendsnel opgezogen. De natte plashoekjes kunnen het beste regelmatig vervangen worden voor het beste en mees efficiënte gebruik.

Specificaties
Materiaal: Papier (eierdoos)
Liter: 150 Liter
Gewicht: 10 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Joris No Smell Card N Colours 20 Liter
Reviews
7.6 / 10
(5)
8 / 10
Jeannette 23 December 2019

prijs kwaliteit is okay. grote verpakking dat is ook handig als je een groot hok hebt. het is lekker zacht en het hok ziet er lang fris uit.

10 / 10
Jessica 06 November 2019

Ik gebruik het graag. Het is goedkoper dan Carefresh. Wel zijn het nogal grote stukken, zouden wel wat fijner gemaakt mogen worden.

4 / 10
Danielle 02 September 2019

ziet er leuk uit maar niet gebruiken voor Cavia s, normaal carefresh is prima maar dit gaat snel stinken. By hamster wel ok. Goedkoper dan Carefresh maar ook mindere kwaliteit.

8 / 10
Heidi 14 November 2018

Apart geurtje. Voor de rest lijkt het op Carefresh maar groffer. Prima maar ik verkies toch Carefresh.

8 / 10
Tugba 01 Oktober 2018

Ik vind het best een goede bodembedekker: het lijkt op Carefresh, maar dan veel groffer. Ik gebruik het als bodemlaag en daarbovenop gooi ik een dikke Carefresh om tunnels in te maken. Dat scheelt toch behoorlijk in de kosten, aangezien het de helft van de prijs van Carefresh bedraagt. Een nadeel vind ik de geur, maar dat ruik je alleen als je je neus in de kooi steekt. Nu er Carefresh bovenop zit, ruik ik het eerlijk gezegd amper. Het absorbeert wel goed. Ik gebruik het nu pas een aantal weken, maar tot nu toe vind ik het dus wel een goede bodembedekking t.o.v. de meeste anderen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »