Wilgenbrug Nature
Wilgenbrug Nature €6,99 €7,99

Wilgenbrug Nature

€7,99 €6,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 09:00 tot 18:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ontdek de Perfecte Wilgenbrug voor Knaagdieren en Konijnen!

Voeg een vleugje natuurlijke pracht toe aan het onderkomen van je knaagdieren en konijnen met onze hoogwaardige wilgenbrug. Vervaardigd uit 100% natuurlijk en onbehandeld wilgenhout, biedt onze wilgenbrug een flexibele en veilige toevoeging aan hun leefomgeving. Beschikbaar in diverse maten die nauwkeurig worden weergegeven op onze afbeeldingen.

De voordelen van onze wilgenbrug

 100% Natuurlijke Wilgenbrug: De wilgenbrug is met zorg gemaakt van wilgenhout, een veilige en natuurlijke houtsoort voor knaagdieren om aan te knagen.
 Tegen Verveling: De wilgenbrug biedt vermaak en uitdaging, waardoor verveling wordt voorkomen. 
 Leuk en Afwisselend: Deze wilgenbrug zorgt voor een leuke afwisseling en speelplezier in hun leefomgeving.
Ideaal Knaagmateriaal: Het wilgenhout stimuleert knaagdieren om hun knaagbehoefte te bevredigen, waardoor ongewenst knaaggedrag elders wordt voorkomen. 
Perfect voor Hamsterscaping & Gerbilscaping: Gebruik onze wilgenbrug om de verblijfsomgeving creatief in te richten, zowel voor hamsterscaping als gerbilscaping.

Hoe gebruik je de Wilgenbrug voor kleine knaagdieren?

Onze wilgenbrug is beschikbaar in verschillende maten. De kleinste wilgenbrug biedt voldoende ruimte voor kleine knaagdieren zoals muizen, dwerghamsters, hamsters en gerbils. Gebruik deze als een ruim slaaphuisje, verstopplek, of als een handige brug of opstapje naar een hoger niveau in het verblijf.

Kan de wilgenbrug worden gebruikt als een barrière voor bodembedekking?

Ja, onze wilgenbrug kan dienen als barrière voor bodembedekking. Wij raden echter aan om de bovenkant van de brug te bedekken met bijvoorbeeld mos, zodat de dieren niet vast komen te zitten in de spleten van het mos.

Hoe kan ik de Wilgenbrug gebruiken voor grotere knaagdieren?

Voor grotere knaagdieren fungeert onze wilgenbrug voornamelijk als een brug en minder als slaaphuisje. Toch vinden veel grotere knaagdieren het prettig om onder de brug te schuilen. Het biedt hen ook de mogelijkheid om te knagen, wat ongewenst knaaggedrag aan andere delen van het verblijf helpt voorkomen.

harsvrij en spijker en nietjesvrij

Is onze wilgenbrug spijkervrij?

Ja, onze wilgenbrug is volledig vrij van spijkers en nietjes. Het enige materiaal dat is gebruikt, is het buigzame ijzerdraad, dat op een veilige manier in de brug is verwerkt om contact met de dieren te voorkomen.

Voor welke knaagdieren is onze Wilgenbrug geschikt?

Onze wilgenbrug is in principe geschikt voor alle knaagdieren en konijnen. De geschikte maat is afhankelijk van het doel, waarbij kleinere bruggen ideaal zijn voor schuilplekken en grotere bruggen dienen als knaagbare obstakels en verrijking in het verblijf. Wat je doel ook is, onze Nature Wilgenbrug biedt een natuurlijke en stimulerende toevoeging aan de leefomgeving van jouw geliefde knaagdieren en konijnen.

Specificaties
Materiaal: Wilg
Afmetingen (ca): 25 x 15 cm | 35 x 25 cm | 40 x 15 cm | 40 x 25 cm | 70 x 7 cm | 70 x 20 cm
Diameter (ca): ø
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Wilgenbrug Nature
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »