Rodipet Hazelnootbrug voor Knaagdieren & Konijnen
Hazelnootbrug voor Knaagdieren & Konijnen €10,95

Hazelnootbrug voor Knaagdieren & Konijnen

€10,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Rodipet Hazelnootbrug voor Knaagdieren & Konijnen!

De hazelnootbrug is eigenlijk een wilgenbrug, maar dan gemaakt van hazelnoothout. De bruggen hebben een mooie zachte bruine kleur en een prettige schors. Ze passen uitstekend in een natuurlijk ingericht verblijf en zijn geschikt voor alle knaagdieren en konijnen! 

100% Natuurlijk onbehandeld hazelnoothout
Multifunctioneel en op verschillende manieren te gebruiken voor verschillende knaagdieren
Helpt de tandjes te slijten
Helpt de nageltjes te slijten
 Met bevestigingshaakjes
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Een "must have" item voor alle knaagdieren! Hieronder leggen we graag even in het kort uit wat een hazelnootbrug nou eigenlijk is en wat je er allemaal mee kunt.

De maten van de bruggen kunnen licht afwijken. Dit heeft te maken met de dikte van het hout dat gebruikt wordt. 

Harsvrij en spijkervrij

Wat is een hazelnootbrug?

De hazelnootbrug is eigenlijk een wilgenbrug, maar dan gemaakt van hazelnoothout en wat ons betreft niet weg te denken uit het knaagdierverblijf. De houtjes zijn 100% natuurlijk en onbehandeld, dus ook veilig om lekker aan te knagen. De houtjes zijn door middel van dik ijzerdraad met elkaar verbonden. Het ijzerdraad is buigzaam waardoor de brug in allerlei vormen gebogen kan worden en dat is echt heel leuk voor de variatie!

Hoe gebruik je de hazelnootbrug voor kleine knaagdieren?

Het zijn vrij grote en robuuste bruggen. Voor kleine knaagdieren kunnen de bruggen als ruime schuilplaats gebruikt worden, ze zijn wel heel ruim. Voor de echte knagers zoals Gerbils en Degoes kunnen de bruggen als knaagmateriaal een extra functie vervullen. Hazelnoothout is geliefd bij deze dieren en daar zetten ze maar al te graag hun alsmaar doorgroeiende tandjes in! 

Omdat de bruggen zo ruim zijn, zijn ze heel goed geschikt voor sociale groepsdieren zoals Gerbils, Ratten, Degoes. Dit zijn niet de grootste knaagdieren en ze zouden op zich wel een kleinere schuilplek kunnen krijgen, maar door de groepsgrootte kan een dergelijke hazelnootbrug uitkomst bieden.

Kan deze brug gebruikt worden bij Hamsterscaping?

Ja, dat kan zeker. Vooral de langste XL brug kan heel leuk bij hamsterscaping gebruikt worden om bijvoorbeeld een lange overloop te maken of een lange muur die bodembedekking tegenhoud. 

Kan de brug gebruikt worden als muur om bodembedekking tegen te houden?

Ja, dat kan wel, maar wij raden aan om dan de bovenkant van de brug te bedekken met bijvoorbeeld mos. Zodat de dieren niet met hun pootje klem kunnen komen te zitten in de spleten van het mos. 

hazelnootbrug voor knaagdieren en konijnen

Hoe kan ik de hazelnootbrug gebruiken voor grotere knaagdieren?

De bruggen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten waardoor ze voor verschillende knaagdieren op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. De grootste bruggen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als schuilplaats voor Cavia en Konijnen. Ook Chinchilla's zullen het heerlijk vinden om onder de hazelnootbrug te schuilen en er lekker aan te knabbelen, want ook Chinchilla's zijn echte knagers die graag hun tandjes in hazelnoothout zetten. Beter dat de dieren aan de brug knabbelen dan aan het verblijf. 

Is de hazelnootbrug spijkervrij?

Ja de hazelnootbrug is geheel spijkervrij en bevat ook geen nietjes. Het enige wat in de brug verwerkt is, is het ijzerdraad. Het ijzerdraad is echter op een zeer veilige manier verwerkt waardoor de dieren er niet mee in aanraking komen.

Voor welke knaagdieren is de hazelnootbrug geschikt?

Wij vinden de brug voornamelijk geschikt voor kleine knaagdieren zoals: Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Degoe, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe

Specificaties
Materiaal: Hazelnoot Hout
Afmetingen (ca): 12 x 20 cm | 15 x 26 cm | 18 x 34 cm | 18 x 68 cm | 24 x 31 cm | 29 x 41 cm | 47 x 64 cm
Diameter (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: *De maten van de brug kunnen variëren. Dit heeft te maken met de dikte van het hout dat gebruikt wordt.
Rodipet Hazelnootbrug voor Knaagdieren & Konijnen
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »