PetsPick Über

5
Sorteren op:

papier bodembedekking paper hamster

PetsPick, de koning van het knaagdiercomfort!

Al vier generaties lang zorgen wij voor het ultieme knusse gevoel voor jouw harige vriendjes. Of het nu gaat om een schattige hamster, een pluizige cavia, een avontuurlijke fret of zelfs een glibberige slang, wij hebben de oplossing om ze gezellig en droog te houden.

PetsPick® maakt de allerbeste bodembedekking die er is. We kiezen alleen natuurlijke materialen die vriendelijk zijn voor het milieu en geen kunstmatige of gevaarlijke chemische toevoegingen bevatten. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig papier of natuurlijke houtkrullen die vocht en geurtjes absorberen, zodat het verblijf van jouw knaagdier altijd knus, fris en veilig blijft.

En weet je wat het leuke is?

Onze bodembedekking wordt op duurzame wijze geproduceerd, zodat niet alleen jouw harige vriendjes blij zijn, maar ook Moeder Aarde een feestje viert!

Dus of je nu een pluizenbolige cavia hebt, een avontuurlijke hamster of een nieuwsgierige muis, met PetsPick® maak je van hun verblijf een waar koninkrijk. Geef ze het comfort dat ze verdienen en laat ze knagen, spelen en genieten als nooit tevoren!

PetsPick, de keuze voor slimme knaagdieren die weten wat comfort is!

PetsPick

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »