Vitamine Hooi 1 kg
Vitamine Hooi 1 kg €7,99 €9,99

Vitamine Hooi 1 kg

€9,99 €7,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Vitamine Hooi in een Duurzame Verpakking: Geniet met je Knaagvriendjes van het Beste uit de Natuur!

Natuurlijk knabbelplezier, verpakt met zorg: Maak kennis met onze vitamine hooi, een ware traktatie voor jouw knaagdieren en konijnen. En we hebben goed nieuws - dit premium product is handverpakt in een jute zak van 1 kg.

De jute zakken bieden niet alleen een duurzame en volledig recyclebare verpakking, maar ze hebben ook een unieke eigenschap. De open en ademende structuur van de jute zak zorgt ervoor dat het hooi en stro altijd fris en van topkwaliteit blijven. De natuurlijke vezels van de jute zorgen voor een optimale luchtcirculatie, waardoor jouw huisdieren kunnen genieten van de heerlijke geur en smaak van het hooi.

Met deze speciale en milieuvriendelijke verpakking laten we zien dat we ons inzetten voor een holistische en duurzame aanpak. We streven ernaar om op verantwoorde wijze met onze hulpbronnen om te gaan en het welzijn van zowel jouw dieren als onze planeet te waarborgen.

Laat jouw knaagdieren en konijnen genieten van het beste wat de natuur te bieden heeft. Ons vitamine hooi, handverpakt in de charmante jute zak, is een ware blikvanger. Geef jouw geliefde huisdieren een smakelijke en gezonde traktatie, terwijl je tegelijkertijd een bewuste keuze maakt voor duurzaamheid.

Met onze jute zakken benadrukken we ons engagement voor een positieve impact op het milieu en nodigen we jou uit om samen met ons te streven naar een betere wereld voor onze knaagvriendjes. Kies voor vitamine hooi in een handverpakte jute zak en geef jouw dieren de aandacht en zorg die ze verdienen.

Specificaties
Inhoud (ca): 1 kg
Samenstelling: Hooi
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Vitamine Hooi 1 kg
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »