Hooibaaltjes 150 gram
Hooibaaltjes 150 gram €2,99 €3,99

Hooibaaltjes 150 gram

€3,99 €2,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Welkom in het smakelijke paradijs van onze kleine knaagdierhooibaaltjes!

Deze hooibaaltjes geven niet alleen overheerlijk knabbelplezier, maar ze zijn ook nog eens heel gezond. Verkrijgbaar in twee heerlijke smaken zullen ze de hooi eters echt verrassen. Vooral de herbivore knaagdieren en konijnen zullen hier echt van smullen en daarnaast is het aanbieden van de dagelijkse portie hooi veel makkelijker op deze manier! De hooibaaltjes zijn namelijk zeer compact geperst waardoor de dieren het hooi er echt af moeten knagen/trekken en dat geeft weer uitdaging en werk voor de tandjes die goed kunnen slijten.

 Onweerstaanbaar knabbelplezier: Deze hooibaaltjes bieden jouw knaagdieren en konijnen een ongeëvenaarde smaakervaring. 
 Gezondheid boven alles: Naast het plezier dat ze beleven, zijn deze hooibaaltjes ook nog eens supergezond voor jouw harige vriendjes. Ze zijn speciaal samengesteld om aan de voedingsbehoeften van herbivore knaagdieren en konijnen te voldoen. Zo kunnen ze genieten van een uitgebalanceerd dieet en hun welzijn optimaliseren.
 Tandjes in topconditie: Het compacte ontwerp van de hooibaaltjes zorgt ervoor dat jouw knaagdieren en konijnen hun tandjes flink moeten laten werken. Door het hooi van de baaltjes af te knagen of te trekken, krijgen ze een geweldige tandverzorging. Dit helpt hun tanden op natuurlijke wijze te slijten en voorkomt tandproblemen in de toekomst.
 Gemakkelijk en uitdagend tegelijk: Met deze hooibaaltjes wordt het aanbieden van de dagelijkse portie hooi een fluitje van een cent. Je plaatst simpelweg een baaltje in het verblijf en laat jouw knaagvriendjes het werk doen. Het knagen aan de compacte baaltjes geeft hen een leuke uitdaging en houdt ze actief bezig. Zo krijgen ze niet alleen hun dagelijkse voeding binnen, maar ook de nodige mentale en fysieke stimulatie.

Deze onweerstaanbare traktaties bieden niet alleen een overheerlijk knabbelplezier, maar ze zijn ook nog eens ontzettend gezond voor onze harige vriendjes. Het is alsof we een feestje hebben georganiseerd in het knaagdierrijk!

Onze hooibaaltjes zijn verkrijgbaar in twee verrukkelijke smaken die de hooi-eters absoluut zullen verrassen. Van natuurlijke grassen tot bloemen, we hebben alles om hun smaakpapillen te prikkelen en hun knaaginstinct te bevredigen. Herbivore knaagdieren en konijnen zullen zich in de zevende hemel wanen terwijl ze smikkelen en smullen van deze heerlijke traktaties.

Maar er is meer! Deze compact geperste hooibaaltjes zijn ontworpen om het aanbieden van de dagelijkse portie hooi een fluitje van een cent te maken. De slimme ontwerpers hebben ervoor gezorgd dat de baaltjes zo stevig zijn samengeperst dat de knaagdiertjes hun tandjes echt moeten laten werken om het hooi eraf te knagen of te trekken. Het is een ware uitdaging voor hun scherpe tandjes en tegelijkertijd een geweldige manier om die tandjes mooi te laten slijten.

Dus, lieve knaagvriendjes, bereid je voor op een knaagfestijn vol smaak, plezier en tandverzorging! Onze kleine hooibaaltjes zijn de perfecte traktatie die jouw dagelijkse portie hooi omtovert tot een avontuur vol knaaggeluk. Het is tijd om te knagen, te smullen en te genieten van deze unieke lekkernijen.

Laat die tandjes maar knagen en de knaagdiertjes maar stralen van geluk!

Specificaties
Inhoud (ca): 1 hooibaaltje a 150 gram
Samenstelling: Bergweidehooi , Bloemen
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Hooibaaltjes 150 gram
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »