Trixie Speeltuin Janne
Speeltuin Janne €15,99 €16,99

Speeltuin Janne

€16,99 €15,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Speeltuin Janne voor kleine knaagdieren

Spelen, klimmen en ontdekken! De perfecte speeltuin voor uw kleine knaagdier. Met de Trixie Speeltuin Janne hoeft uw Muis, Hamster of Gerbil zich geen minuut meer te vervelen! De speeltuin kan eenvoudig in het verblijf opgehangen worden en het speelplezier kan beginnen. De speeltuin is uitgerust met een slaaphuisje, een klimtouw, hangbrug en een trappetje.

Gemaakt van onbehandeld schorshout
Om in de kooi te hangen
Uitdaging voor kleine klimmers

Bewaren

Specificaties
Afmetingen (ca): 26 x 22 cm
Openingen (ca): -
Materiaal: Hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: Wij hechten veel waarde aan de gezondheid van uw dier. Vandaar dat onze producten uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen bestaan. Hars is giftig voor dieren. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden bovendien langdurig gedroogd.
Trixie Speeltuin Janne
Reviews
8 / 10
Selena 06 Juli 2022

Ik heb dit product vaker voor mijn muizen. Ze zijn dol op klimmen en verbouw het hele ding altijd. Ik gebruik vooral het plateautje met huisje, de rest niet (of voor iets anders)Je kunt er ook een hangmatje onder hangen of een paar holle boomstammen met gaten onder schroeven (onder het ronde gat) die ze als ladder kunnen gebruiken. Vaak is het wel kapot of incompleet bij aankomst. Ik neem dat op de koop toe want repareer het zelf gemakkelijk .

  • + Leuke basis om iets leuks van te maken
  • - Kapot en/of incompleet bij levering

10 / 10
Patries 11 Mei 2022

Het is een heel leuk plateau, maar ik vind de kettingen om op te hangen fragiel en blijven niet makkelijk in het open oogje zitten. De ladder er onder zit ook bevestigd aan een open oogjes. Na wat aanpassingen en veiliger maken ben ik er tevreden mee.

  • + Ziet er mooi uit.
  • - Open oogjes, niet makkelijk te bevestigen schiet snel los

10 / 10
Cecilia 30 Juli 2021

Zo blij dat is deze besteld heb. Je kunt hem helemaal aanpassen zoals je zelf wilt. Ben benieuwd of onze gerbils het net zo leuk gaan vinden als wij.

10 / 10
Tineke 01 November 2018

De ophanghaakjes heb ik vervangen door oogjes omdat de bevestigingen steeds loslieten, omdat ik het bevestigd heb aan het deksel van gaas boven het aquarium waar hij in woont en dat deksel haal ik er dagelijks vanaf om hem van eten en drinken te voorzien en dat was dus niet erg handig, maar de dwerghamster is enthousiast aan het klimmen, springen en slapen met dit leuke speeltuintje...zo te zien is hij er erg blij mee en daar kocht ik het ook voor!

10 / 10
Anouk 01 Oktober 2018

Mijn hamster klimt er graag in. Ze was er meteen al erg blij mee.

10 / 10
Meteoschoonebeek 23 Februari 2018

Erg leuk in de gerbil verblijf

10 / 10
Tim 05 Juni 2016

Heel leuk speel ding voor dwerghamsters, die van ons vinden deze erg leuk!

8 / 10
Melissa 20 Maart 2016

De muizen vinden hem supergeweldig! Alleen jammer dat de lijm die erbij zat om het trapje aan de zijkant te maken al was opgedroogd. En dat het trapje niet helemaal paste. Maar dat hoeft er niet in. Ze gebruiken de loopbrug en het touw om erop te komen.

10 / 10
Tamara 21 Oktober 2015

Geweldig leuk speel plateau Ik heb deze voor mijn dwerghamster gekocht. Het huisje dat erop staat is wel klein, maar het hele plateau wordt hier goed gebruikt. Er zijn maar weinig leuke plateaus vind ik. De liane kwam ik per toeval tegen en ook de prijs is zeer goed. Jammer genoeg is mijn kooi te klein, anders had ik er graag twee in gedaan.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »