Trixie Speeltoren 30 cm
Speeltoren 30 cm €16,99 €19,99

Speeltoren 30 cm

€19,99 €16,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Speeltoren voor kleine knaagdieren

De Trixie Speeltoren is een zeer bijzonder bouwwerk voor kleine knagers! De Speeltoren bestaat uit 9 verschillende kamers die middels houten muurtjes van elkaar zijn gescheiden. Via o.a. twee trappetjes en twee ingangen kan uw knager de speeltoren betreden en doorlopen. Ook beschikt de speeltoren over een voerbakje helemaal bovenin en kan uw knager via een uitgang boven op de speeltoren gaan zitten en genieten van het uitzicht!

natuurhout
drie verdiepingen
met 9 kamers, 2 trappen en voerbak
met twee ingangen
kunststof ruit om het knaagdier te kunnen observeren

De speeltoren is gemaakt van onbehandeld natuurhout en is aan de voorzijde gedicht met plexiglas. Het leuke aan deze speeltoren is dat u kunt meekijken wat uw knaagdier allemaal doet.

harsvrij

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Hout | plexiglas
Afmetingen (ca): 30 × 30 × 10 cm | opening: ⌀ 4
Diameter (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Trixie Speeltoren 30 cm
Reviews
8 / 10
Anneke 01 April 2021

Heel leuke toren, alleen kijkt mijn hamster er niet naar om. Ligt niet aan het product, die ziet er prima uit

10 / 10
Anja 20 Juli 2020

Onze gerbils zijn er super blij mee en zijn er dagelijks in te vinden. Ik heb wel het kunststof ruitje eruit gehaald en het doolhof tegen de ruit gezet.

10 / 10
pleun 02 Februari 2020

Mijn hamster zit er super veel in top product

10 / 10
Hennie 01 Mei 2019

een super gaaf ding, waar de hamster heel blij mee is.

10 / 10
L. 01 Februari 2019

Onze Rus maakt er zeker gebruik van. We doen er regelmatig wat voer in en het is de volgende dag weer weg.

8 / 10
elsjedevisser 05 Augustus 2018

Erg leuk voor n dwerghamster. Maar Syrische passen hier niet in. Ik leg m ook wel eens omgekeerd op de bodem van het hok onder een dikke laag bedding als meerkamerhuis. De plastick deksel laat ik er dan af en de open kant doe ik dan naar beneden zodat ie niet vies wordt. Als ik na verloop van tijd het hok weer ga schoonmaken is het heel leuk en interessant om te zien wat ze er mee gedaan heeft..in een kamertje liggen dan allemaal poepjes..in 1 of 2 kamertjes ligt allemaal eten..en in een kamertje heeft ze allemaal nestmateriaal verzameld en in weer n ander kamertje heeft ze haar holletje..je kijkt zo n beetje in het leven van een hamster zoals die in de vrije natuur zou leven..

8 / 10
Tobit 29 November 2016

Heel leuk ! ze konden wel wat meer opletten met de details. De gaten waar ze doorheen moeten zijn niet goed afgewerkt dus ik heb met een nagelvijl even alles bewerkt zodat er geen splinters zijn. Ook even goed met een doekje schoonmaken en dan is alles verder helemaal prima ! Niet voor grotere hamsters, alleen voor muizen of dwerghamsters.

10 / 10
Anja 05 Juni 2016

Wat leuk dat deze ook bij DRD Knaagdierwinkel te koop zijn! Ik heb er eens eentje gehad voor mijn dwerghamster, die vond dat echt super leuk!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »