Trixie Natural Living Hamsterhuis Birte
Natural Living Hamsterhuis Birte €18,99 €24,99

Natural Living Hamsterhuis Birte

€24,99 €18,99
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Trixie Natural Living Hamsterhuis Birte

Een verrassend en uitdagend knaagdierhuis. De Natural Living Hamsterhuis Birte bestaat uit maarliefst drie huizen. Deze drie huizen staan op een speelse manier bij en op elkaar geplaatst. Daarbij heeft het onderste huis een opening in de bodem.

natuurhout
twee verdiepingen
daken afneembaar

Ook bij de Birte heeft Trixie weer echt stilgestaan bij de nieuwsgierige aard van de kleine knager. Als we naar het huis kijken zien we niet zomaar een knaagdierhuis. Het is een verrassend huis met veel mogelijkheden. Uw kleine knager kan zich onder het huisje verschuilen en via speelse trapjes naar boven klimmen. Daarnaast biedt de Birte prettige afwisseling. Uw knager kan vandaag in het eerste huis slapen, morgen in het tweede huis of lekker op het balkon gaan zitten. 

Verder kunnen we u vertellen dat de Birte gemaakt is van onbehandeld hout en op een stevig houten plateau staat. Ook is het dak van het huis afneembaar.

Het hout dat gebruikt wordt voor het maken van deze huisjes is 100% harsvrij!

harsvrij

Bewaren

Specificaties
Afmetingen: 25 × 16 x 25 cm
Openingen: Opening 1: 3,5 x 4 cm | Opening 2 (rond): ø 3,5 cm | Opening 3 (onderkant): ø 7 cm
Materiaal: Hout
Open Bodem: Nee
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Trixie Natural Living Hamsterhuis Birte
Reviews
10 / 10
Sylke 09 Februari 2021

Mijn hamster vind hem wel leuk ik de nacht

10 / 10
Susanne 23 Juli 2020

Super leuk huis. Genoeg ingangen om van alles te ontdekken.

8 / 10
Kikki 01 Oktober 2019

Super leuk huisje om te zien met meerdere kamertjes. Dakjes kunnen er af. Lijkt mij handig met schoonmaken. Nog niet in gebruik. Hamster komt nl nog.

6 / 10
marion 13 April 2018

prima huisje maar let bij de aankoop van houten huisjes met dichte bodem!! dat er een klein wit zakje in het huisje kan liggen waar kleine balletjes in zitten. Deze moet je verwijderen anders kan je hamster dit op eten en gaat die dood. Ik heb hiervoor de fabrikant al op de hoogte gebracht dat ze dit moet vermelden op de verpakking.

10 / 10
Yvonne 05 Juni 2016

De droom van onze dwerghamster is uitgekomen! Hij is helemaal bij met dit mooie hamsterhuis. De kwaliteit is ook erg mooi!

10 / 10
kern 27 April 2014

hahaha onze hamster vind het geweldig.
elke keer slaapt ze wel in een ander gedeelte.
super leuk huisje, zou graag een tweede willen.
Krijgen jullie ze nog weer?

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »