Trixie Hamsterhuis Ida
Hamsterhuis Ida €11,95 €13,99

Hamsterhuis Ida

€13,99 €11,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Trixie Hamsterhuis Ida

Trixie heeft bij het ontwerp van het Ida huis echt stilgestaan bij de ondernemende aard van de kleine knager. Als we naar de Ida kijken zien we niet zomaar een knaagdierhuis. Het is een huis met veel mogelijkheden. Zo bevindt zich onder het huis een leuke schommel voor uw knaagdier en kan hij via een grappig trapje het huis bereiken.

Eenmaal boven aangekomen kan uw kleine knager het huis betreden, maar dankzij het platte dak, ook gezellig op het dag gaan zitten. Het kan allemaal met de Ida. Het bovenplateau waar het huis op staat is ruim. Uw knager kan dus ook een stukje om het huis lopen.

Verder is het huis gemaakt van onbehandeld natuurhout en kan het gehele huis van het plateau afgehaald worden. Dankzij deze laatste optie kunt u ervoor kiezen het huis van het plateau te scheiden. Op die manier heeft u een los slaaphuis en een leuk plateau.

natuurhout
huis afneembaar
met schommel en trap

*Exclusief mos. Het mos is los verkrijgbaar.
Specificaties
Afmetingen: 19 × 20 × 19 cm
Openingen: 4 x 6 cm | Schommel: 9,5 x 4,5 cm
Materiaal: Hout
Open Bodem: Nee
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Trixie Hamsterhuis Ida
Knaagdier pakketten
Hamsterscaping Musthaves 1.0
+ Gedroogd Mos
Reviews
10 / 10
Lucienne 01 Maart 2021

Geweldige aanwinst voor het hok. Staat heel stevig en geeft voldoende ruimte.

10 / 10
Mieke 04 Januari 2021

Leuk huisje voor een dwerghamster. Mooie opvulling in haar terrarium. Ze klimt er met gemak in en uit.

10 / 10
Emma 02 November 2019

Super leuk huisje. Doordat het huisje afneembaar is kun je alle kanten uit. Op basis van de reviews heb ik wel ervoor gezorgd dat de onderste plaat op de bodem van de bak staat. Onze pixy graaft nog al graag en ik wilde niet dat ze eronderin kon graven. Het schommeltje is ook afneembaar. Een heel leuk en groot huisje voor een mooie prijs

10 / 10
Maja 21 Maart 2018

Heel leuk huisje ben er heel blij mee en mijn hamster ook! :)

10 / 10
Paula 05 Juni 2016

Ik heb onlangs de Ida bij DRD Knaagdierwinkel besteld en ik ben er super blij mee. Het is een prachtig huis van zeer hoge kwaliteit. Mijn dwerghamster is er ook heel blij mee. Hij heeft een nestje gemaakt in het huis en slaapt er graag in!

10 / 10
Denise 27 April 2014

als e deze niet koopt ben je gek best ever

10 / 10
Rik 27 April 2014

super ik ga die huisjes zeker halen

8 / 10
klant 27 April 2014

Zeer mooi huisje, m'n dwerghamster heeft er al een paar keer z'n nestje in gemaakt. Minpunt: Enkele steentjes waren niet goed gelijmd en vielen er snel af. De huisje kan je er af nemen, maar de verdieping is moeilijk hygiënisch schoon te maken omdat vocht etc in het hout (bodem) trekt. Het touw van de schommel was snel stuk gebeten, maar dat heb je met een hamster. Toch een aanrader vanwege z'n grootte, de afwerking, de vele klim- en schuilmogelijkh-eden en de eerlijke prijs.

10 / 10
klant 27 April 2014

Super mooi huisje!
In het echt is ie nog veel mooier!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »