Trixie Speeltuin Frida
Speeltuin Frida €17,95 €19,99

Speeltuin Frida

€19,99 €17,95
Niet op voorraad
  • Grootste Knaagdierwinkel van Europa
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Zaterdag verzending
  • Leverbaar vanaf vrijdag
Productomschrijving

Speeltuin Frida voor knaagdieren

Rennen, springen, klimmen en heel veel speelplezier. Het kan allemaal in deze mooie ruime knaagdier speeltuin. Omdat knaagdieren behoefte hebben aan afwisseling en uitdaging, is deze speeltuin ideaal. Geen moment zal uw knaagdier zich nog vervelen als de Frida in het verblijf staat!

natuurhout
huis met twee verdiepingen met toren, tunnel en diverse klim- en klautermogelijkheden
gemaakt van onbehandeld hout
Onderste huisjes hebben een open bodem

Een van de twee huisjes bestaat uit twee verdiepingen. De bovenverdieping kan worden bereikt door houten wilgenbrug trappetjes. De huisjes hebben een open onderkant en zijn beide eenvoudig los te koppelen.

Het hout dat gebruikt wordt voor het maken van deze huisjes is 100% harsvrij!

harsvrij

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Hout
Afmetingen: 47 × 22 × 15 cm
Diameter: ø 4,5 x 7,5 cm | ⌀ 3,5 x 5 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Gerbil
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Trixie Speeltuin Frida
Reviews
8.4 / 10
(10)
2 / 10
Paula Roza 08 Januari 2021

3 delen. Midden stam blijft niet tussen huisjes zitten. Proberen te lijmen maar ook dat bleef niet zitten.De trappen passen niet in de reeds voorgeboorde gaatjes. Pinnetjes braken af bij 1 huisje.
Dit was voor mij helaas een teleurstelling.

6 / 10
sterre 01 Oktober 2020

hij brak gelijk maar los kunnen ze ook

10 / 10
Diane 01 Juli 2019

Leuk speelhuisje, ook geschikt voor een grotere hamster!

10 / 10
Kelsey strijker 21 Januari 2019

Super leuk huisje de onderdelen passen inderdaad niet helemaal perfect maar het is niet heel erg en ik stoor mij er niet aan.

Mijn gerbil vind het geweldig en past hier ook prima in.

6 / 10
Karlijn Schrouff 20 Juni 2018

Leuk huisje. Onderdelen sluiten wel niet geweldig aan. Moest de gaatjes voor de bruggentjes zelf vergroten en de buis tussen de huisjes past niet geweldig (ook te zien in de eerste foto). Ruw hout en duidelijk niet gezand aan de binnenkant. Verder wel prima formaat. Iets aan de kleine kant voor mijn syrische hamster maar hij is wel een fan van wat kleinere huisjes.

10 / 10
rosa l. 01 Februari 2018

Leuk ruim huisje!!

10 / 10
Rosa 03 Januari 2018

Heel leuk huisje! Er is genoeg te doen voor mijn dwerghamstertje! Ik weet niet of syrische hamsters door de gaatjes kunnen trouwens.
Één opmerking heb ik wel maar dat is alleen voor mij een probleem geweest. Mijn hamstertje klom op het dakje waardoor het hoog genoeg was om uit de bak te springen. Voor de rest ziet het er gezellig uit en geeft het een leuke omgeving voor haar!

Heel erg bedankt!

10 / 10
Lindy Ottens 28 September 2017

Vandaag voor het eerst in het hok van mijn hamstertje gezet, en mevrouw heeft hier meteen haar intrek genomen. Staat heel leuk in het hok en het hout voelt stevig aan.
Super leuk als je aan hamsterscapen doet of weer eens wat anders wilt dan een standaard houten huisje.
Door het formaat heb je wel een redelijk grote kooi nodig, toch wel minstens 70 cm lang. (Sowieso als je hamsters houd, minstens 70 * 40 cm voor een dwergje.)

Op het platte huisje haar loopwiel gezet, en op het dak een wilgenbrug naar haar graaftoren. Dus je kan er heel creatief mee zijn!

10 / 10
Tim 05 Juni 2016

Leuk speel ding voor hamsters, die van mij vinden het heel leuk! Gaat ook lang mee en is goede kwaliteit.

10 / 10
Stephanie 05 Juni 2016

Heel leuk speltoestel voor mijn hamster. Op het plaatje ziet de Frida er al leuk uit maar als je m zo in het verblijf zet dan is het indrukwekkend, heel mooi en de hamsters hebben er veel plezier mee.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »