Trixie Hamster Ren
Hamster Ren €17,99 €19,99

Hamster Ren

€19,99 €17,99
Niet op voorraad
 • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
 • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
 • Leverbaar vanaf vrijdag
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Muis en Hamster Ren

Een ren is heel leuk voor knaagdieren! In een ren kunnen dieren vrij rondlopen en op ontdekking gaan. Deze Trixie Muis en Hamster Ren is dankzij de kleine tralieafstand geschikt voor kleine knaagdieren, zoals: Dwerghamsters, Hamsters, maar ook voor Cavia's. De laatste behoren niet tot de kleine knaagdieren, maar kunnen wel gebruik maken van de ren.

Meer speelruimte
Veilig los kunnen lopen in huis
Kleine tralie afstand

Voor welke dieren is deze ren geschikt?

De ren kan voor verschillende dieren op verschillende manieren gebruikt worden. In alle gevallen is het belangrijk om het natuurlijke gedrag van de dieren in gedachte te houden. Zo zijn Muisjes bijvoorbeeld uitstekende klimmers en zullen vrij wel meteen uit de ren willen klimmen. Daarom bevelen we deze ren in eerste instantie ook niet aan voor Muisjes en om dezelfde reden ook niet voor Gerbils. Het zal een uitdaging zijn om deze binnen boort te houden. De ren kan ook gebruikt worden voor Cavia's echter is deze ren wel vrij klein voor de Cavia, een ruime konijnen ren is beter voor Cavia's. Het is belangrijk om de dieren altijd in de gaten te houden als ze in de ren rondlopen. Gebruik de ren daarom altijd onder toezicht. 

❤ TIP ❤
Plaats minimaal één schuilmogelijkheid in de vorm van een huisje in de ren zodat de dieren zich nog meer op hun gemak gaan voelen.

Moet de ren gevuld worden met speelgoed of kan deze ook leeg blijven?

Het ligt er een beetje aan voor welk dier de ren gebruikt wordt, maar in alle gevallen raden we aan om minimaal één schuilplaats toe te voegen voor de dieren. Knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters en ook Cavia's zijn prooidieren en willen zich graag kunnen verstoppen. Vaak vinden de dieren, zeker in het begin open en nieuwe plekken een beetje eng, door een schuilplaats aan te bieden in de vorm van een huisje zullen de dieren zich meer op hun gemak gaan voelen. Let er wel op dat je het huisje niet te dicht bij de wanden van de ren plaatst om ontsnapping via het huis te voorkomen.

Specificaties
Afmetingen: ø 90 × 25 cm
Tralie Afstand (ca): 1 cm
Materiaal: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster, Hamster, Cavia
Bijzonderheden: Onder toezicht aanbieden
Trixie Hamster Ren
Reviews
9.6 / 10
(11)
10 / 10
Hillary Karamat Ali 26 September 2022

Goed product. Erg leuk om onze hamster dmv de Ren meer bewegingsruimte te kunnen geven

 • + Product zoals verwacht

10 / 10
johan 01 September 2022

ik heb hem tijdje in gebruik en me hamster vind het erg leuk ze rent de hele ren door en spelen in de loop wiel

 • + handig inelkaar

10 / 10
Ellen 21 Mei 2022

Gekocht voor mijn cavia’s. Superhandig omdat je meerdere rennen met elkaar kunt verbinden, zo kun je de speelruimte net zo groot of klein maken als je wilt. Ook heel makkelijk weer op te bergen. Helaas zat er 1 ren tussen waarbij ze het scharnier te vast hadden dichtgeknepen, hierdoor brak er een tralie af toen ik hem wilde openvouwen. Moest dit met een ty rapje vastmaken. Verder absoluut tevreden en ik raad dit product zeker aan!

 • + Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • + Eenvoudig aan elkaar te verbinden
 • + Makkelijk op te bergen
 • - Scharnier kan vast zitten

10 / 10
Roosmarijn 05 Mei 2022

De hamster heeft veel plezier eraan ! Als je wilt voorkomen dat je knaagdier hun buisness op de vloer doet moet je er wel een zeil of een doekje onder leggen

 • + Groot
 • + Veel ruimte

10 / 10
Anja 29 April 2022

Compacte ren, makkelijk op te zetten en handig op te ruimen. Slechts met 1 verbindings pennetje vast te zetten .

 • + Handig opvouwbaar, plat weg te zetten
 • + Makkelijk p te zetten omdat alle delen aan elkaar vast zitten
 • - Geen

10 / 10
Yentl 01 Maart 2021

Mijn hamster vind het super fijn om hier in te spelen terwijl ik het hok verschoon, super !

8 / 10
Marianne 02 Januari 2021

Solide en makkelijk in elkaar te zetten. Vouwt alleen niet zo klein op als niet in gebruik.

10 / 10
Anke 02 December 2018

Zeer solide en stevig uitgevoerde hamster-ren. Erg makkelijk in elkaar te zetten. Biedt een ruime speelgelegenheid voor je hamster. Wij hebben er een extra looprad, drinkflesje etc. aangehangen en in de ren een eigen gemaakt speelkasteel gezet. Dobby (onze Russische dwerghamster) vindt het uitstapje vanuit zijn kooi naar deze ren één groot feest. Het opbergen is zo gepiept. Een musthave voor elke hamster-fan!

8 / 10
P.J. 05 Juli 2018

Ik schrok van hoe klein en laag de ren zelf is, terwijl dat op de foto m.i. anders lijkt. Maar goed, een hamster is maar een klein beestje. Overigens prima geschikt voor ee n goudhamster. De pakketverpakking vind ik buitenproportioneelen dus onnodig groot.

10 / 10
Anthony 06 Mei 2018

Mijn hamster vind het geweldig vooral buiten

10 / 10
klant 27 April 2014

Onze hamster vind de ren heel erg leuk. De kinderen zetten deze in de woonkamer uit en maken er een heel dorp van met allemaal huisjes en speeltjes. Heel leuk om te zien.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »