Trixie Hamster Ren Colour
Hamster Ren Colour €17,99 €19,99

Hamster Ren Colour

€19,99 €17,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Knaagdier Ren Colour

Een ren is heel leuk voor knaagdieren! In een ren kunnen dieren vrij rondlopen en op ontdekking gaan. Deze Trixie Knaagdier Ren is vrolijk gekleurd en dankzij de kleine tralieafstand geschikt voor kleine knaagdieren, zoals: Dwerghamsters, Hamsters, maar ook voor Cavia's. De laatste behoren niet tot de kleine knaagdieren, maar kunnen wel gebruik maken van de ren.

Meer speelruimte
Veilig los kunnen lopen in huis
Kleine tralie afstand

Voor welke dieren is deze ren geschikt?

De ren kan voor verschillende dieren op verschillende manieren gebruikt worden. In alle gevallen is het belangrijk om het natuurlijke gedrag van de dieren in gedachte te houden. Zo zijn Muisjes bijvoorbeeld uitstekende klimmers en zullen vrij wel meteen uit de ren willen klimmen. Daarom bevelen we deze ren in eerste instantie ook niet aan voor Muisjes en om dezelfde reden ook niet voor Gerbils. Het zal een uitdaging zijn om deze binnen boort te houden. Toch hebben we ook daar een tip voor! Lees verder!

Voor een betere afsluiting van de onderkant van de ren adviseren we een bodemhoes te gebruiken. Dat is deze: Bodemhoes voor knaagdierenren. Echter kan deze bodemhoes ook op een andere manier gebruikt worden. Plaats de bodemhoes onder de ren en draai de ren vervolgens ondersteboven zodat de bodemhoes aan de bovenkant is. Op die manier ontstaat er een deksel op de ren waardoor dieren niet meer kunnen ontsnappen! Leuk om te weten dat het deksel ook voor een extra gevoel van veiligheid zorgt. De ren kan ook gebruikt worden voor Cavia's echter is deze ren wel vrij klein voor de Cavia, een ruime konijnen ren is beter voor Cavia's. Het is belangrijk om de dieren altijd in de gaten te houden als ze in de ren rondlopen. Gebruik de ren altijd onder toezicht. 

❤ TIP ❤
Plaats minimaal één schuilmogelijkheid in de vorm van een huisje in de ren zodat de dieren zich nog meer op hun gemak gaan voelen.

Moet de ren gevuld worden met speelgoed of kan deze ook leeg blijven?

Het ligt er een beetje aan voor welk dier de ren gebruikt wordt, maar in alle gevallen raden we aan om minimaal één schuilplaats toe te voegen voor de dieren. Knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters en ook Cavia's zijn prooidieren en willen zich graag kunnen verstoppen. Vaak vinden de dieren, zeker in het begin open en nieuwe plekken een beetje eng, door een schuilplaats aan te bieden in de vorm van een huisje zullen de dieren zich meer op hun gemak gaan voelen. Let er wel op dat je het huisje niet te dicht bij de wanden van de ren plaatst om ontsnapping via het huis te voorkomen.

Specificaties
Materiaal: Metaal
Afmetingen (ca): 1 paneel: 34 x 23 cm (LXB) | Ren bestaat uit 8 panelen
Diameter (ca): Ø c.a. 85 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster, Cavia
Bijzonderheden: Onder toezicht aanbieden
Trixie Hamster Ren Colour
Reviews
6 / 10
Marije 04 Oktober 2023

Hamster klimt er met gemak uit. Je moet er dus wel de hele tijd bij zitten.

8 / 10
Sien Van Nooten 02 Maart 2023

Een goed grote ren! Alleen wel jammer dat het snel loskomt.

10 / 10
bart 11 Februari 2023

leuke ren maar onze hamster klimt eruit. ik heb er een rand aan gemaakt. Nu is hij prima

  • + leuk ding
  • - uitklimmen is geen probleem

6 / 10
Lia Vermeulen 25 Juni 2022

De ren is vrolijk van kleur. Ik heb er 2 stuks besteld het zijn losse paneeltjes dus je kunt de kleurtjes wisselen. Wel jammer en ook raar bij allebei de rennen is het witte paneel flink beschadigd en zeer scherp. Ik heb ze verwijderd, zodat de hamster zich niet kan verwonden. Niet erg diervriendelijk!

  • + Leuke vrolijke kleurtjes.
  • - Doordat het losse panelen zijn laten ze gemakkelijk los.

10 / 10
Corrianne 09 Mei 2022

Ideale ren om mijn Syrische hamster in te doen als ik het hok verschoon.

10 / 10
Thea B. 01 Februari 2018

Mooie ren. Fijn dat het niet aan elkaar vast zit (je kan het zelf vast en los maken). Zo kan het ook niet stuk gaan bij het opvouwen. Ben er erg blij mee.

8 / 10
J 17 Oktober 2017

Helaas heeft een van mijn hamsters ontdekt hoe ze eruit kan klimmen, en dat gaat ook gewoon via de verticale spijlen. Het product is verder in orde, maar het moet veel hoger.

10 / 10
J 26 Juli 2017

Is ook ideaal om je kooi/hok/bak mee uit te breiden als een omheining. Heb nu bijna 2 vierkante meter aan ruimte voor 2 dwerghamsters.

10 / 10
Nienke 22 Mei 2016

Super ren! Lekker compact, waardoor hij erg gemakkelijk op te bergen is en erg makkelijk weer op te zetten. Het formaat is perfect voor een dwerghamster! Een echte aanrader!

10 / 10
Linda 20 Oktober 2015

Deze ren heb ik ook voor mijn hamster. Ik vind m super fijn, met name met de bodemhoes erbij kun je je hamster gerust in de ren laten rondlopen. De spijlen zijn inderdaad heel dicht op elkaar, daar niks tussendoor kruipen :)

10 / 10
Femke 27 April 2014

ik heb hem net gekocht en ben er nu al super blij mee. Ook de hamster is erg blij.Als ik de ren pak zit ze al klaar op haar vaste plek. Hij is erg groot en is handig op te bergen. Ook heb ik de hoes erbij genomen. Echt ideaal. Geen vlekken meer op de vloer! Echt een super ding!!!!.

10 / 10
klant 27 April 2014

Ik heb de ren een paar jaar geleden een keer in de aanbieding gekocht toen ik mijn eerste hamster had. Een jaar of 2 geleden een keer de hoes toen ik ontdekte dat die te koop waren. Echt een super ding, zowel de ren als de hoes! Heb er leuke speeltjes in staan, wat voer en water en zo'n soort konijnenhok voor buiten met zo'n klep aan de bovenkant, maar dan in het klein voor hamsters (dient meer als een groot huis en niet om de hamster it te houden), je kunt het zo opruimen, geen natte plekken meer in de vloerbedekking. En Logie Bear heeft alle ruimte om even leuk te spelen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »