Trixie Stro Speelgoed Radijsjes 8 cm
Stro Speelgoed Radijsjes 8 cm €2,49 €2,95

Stro Speelgoed Radijsjes 8 cm

€2,95 €2,49
Niet op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Leverbaar vanaf vrijdag
Productomschrijving

Trixie Stro Speelgoed Radijsjes 8 cm

Leuke stro radijsjes om mee te spelen en aan te knabbelen. Vooral konijnen vinden het erg leuk om de radijsjes rond te gooien en leuk mee te spelen!

maïskolven en wortel
gemaakt van 100% natuurlijk materiaal

De stro speeltjes zijn licht waardoor ze makkelijk de lucht in te gooien zijn. Sommige cavia's en konijnen vinden dat geweldig om te doen! Daarnaast is het lekker om aan te knabbelen en zo krijgt verveling geen kans.

Verschillende knaagdieren spelen op verschillende manieren. We zien dat grotere knaagdieren vaak echt spelen waarbij ze de speeltjes omhoog gooien en daarna weer oppakken. De kleinere knaagdieren zijn wat meer aan het "slopen", ze vinden het heerlijk om een keer hun tandjes ergens goed in te kunnen zetten en dat is ook heel belangrijk voor knaagdieren. We hebben natuurlijk liever dat ze de tandjes in een knaagstokje zetten dan in de vinger of aan de onderdelen van het verblijf gaan knagen. Dit laatste is ook de reden waarom dieren voldoende uitdaging moeten hebben zodat ze geen probleemgedrag gaan vertonen.

Specificaties
Materiaal: Stro
Afmetingen: 8 cm
Diameter: ø 8 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Trixie Stro Speelgoed Radijsjes 8 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »