Trixie Stro Speelgoed Radijsjes 8 cm
Stro Speelgoed Radijsjes 8 cm €2,99

Stro Speelgoed Radijsjes 8 cm

€2,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Breng Plezier en Gezonde Knabbels in het Leven van je Harige Vrienden met Trixie Stro Speelgoed Radijsjes!

Heb je konijnen die wel een beetje actie kunnen gebruiken? Of cavia's die graag hun knabbelbehoeften botvieren? Zoek niet verder, want Trixie Stro Speelgoed Radijsjes zijn hier om de dag van je pluizige metgezellen op te vrolijken! Deze schattige stro radijsjes zijn niet alleen om mee te spelen, maar ook om aan te knabbelen, wat ze onweerstaanbaar maakt voor jouw knaagdieren.

 Gezond Spelplezier: Deze radijsjes zijn gemaakt van maïskolven en wortel, waardoor ze niet alleen lekker zijn om aan te knabbelen, maar ook een gezonde snack vormen voor je harige vrienden. Laat ze hun knabbelinstincten de vrije loop laten terwijl ze genieten van deze smakelijke traktatie!

 100% Natuurlijk Genot: Bij Trixie staat natuurlijkheid voorop. Deze speeltjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk materiaal, zodat je met een gerust hart je knaagdieren kunt laten spelen en knabbelen, wetende dat ze veilig zijn voor consumptie.

 Licht en Luchtig Speelgoed: De lichtheid van deze stro radijsjes maakt ze perfect om door de lucht te gooien, wat zorgt voor een speels en actief spel. Sommige knaagdieren vinden het geweldig om deze radijsjes hoog de lucht in te gooien en ze vervolgens weer op te vangen, terwijl anderen er graag op knabbelen terwijl ze rusten.

 Voorkomt Verveling en Probleemgedrag: Door je knaagdieren uit te dagen met speeltjes zoals deze radijsjes, voorkom je verveling en het ontstaan van probleemgedrag. Grotere knaagdieren kunnen hun energie kwijt door actief te spelen, terwijl kleinere knaagdieren hun knabbelinstincten kunnen uiten zonder je meubels te beschadigen.

Verschillende knaagdieren spelen op verschillende manieren. We zien dat grotere knaagdieren vaak echt spelen waarbij ze de speeltjes omhoog gooien en daarna weer oppakken. De kleinere knaagdieren zijn wat meer aan het "slopen", ze vinden het heerlijk om een keer hun tandjes ergens goed in te kunnen zetten en dat is ook heel belangrijk voor knaagdieren. We hebben natuurlijk liever dat ze de tandjes in een knaagstokje zetten dan in de vinger of aan de onderdelen van het verblijf gaan knagen. Dit laatste is ook de reden waarom dieren voldoende uitdaging moeten hebben zodat ze geen probleemgedrag gaan vertonen.

Dus geef je harige vrienden het plezier dat ze verdienen en laat ze genieten van de Trixie Stro Speelgoed Radijsjes - een gezonde en leuke manier om hun dag op te vrolijken!

Specificaties
Materiaal: Stro
Afmetingen (ca): 8 cm
Diameter (ca): ø 8 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Trixie Stro Speelgoed Radijsjes 8 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »