Bunny Nature BunnyBedding Easy Plasmat 112 cm
BunnyBedding Easy Plasmat 112 cm €34,95 €38,95

BunnyBedding Easy Plasmat 112 cm

€38,95 €34,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Bunny Nature BunnyBedding Easy 112 cm

Bunny Bedding Easy bestaat uit donzige, zachte anti-pilling fleece en extra absorberend Molton. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat urine zeer snel wordt doorgelaten en in het Molton wordt opgevangen en vastgehouden. Cavia's en co. hebben op die manier altijd mooi, droge poten. Daarnaast glijden ze niet uit op de mat en kunnen ze zonder zorgen rondlopen. Bovendien is de reiniging van de kooi ook zeer eenvoudig, want het is niet nodig om het strooisel te dragen, te bewaren of te verwijderen. En het allerbeste: Bedding Easy is stofvrij en daarom dus het best geschikt voor mensen en dieren met allergieën.

Gebruiksaanwijzing Bunny Bedding

Leg de mat in het verblijf en plaats de speeltjes eenvoudig op de mat. De mat is zacht voor de pootjes! Plaats ook altijd een toilet in het verblijf zodat de dieren kunnen leren om alles in de wc te doen. Eventuele keuteltjes die toch naast de wc terecht komen kun je eenvoudig opvegen met bijvoorbeeld een stoffer en blik.

Samenstelling Bunny Bedding Easy

Boven: donzig zachte fleece laat urine onmiddellijk door en is zacht voor de potenonder: absorberende molton absorbeert urine en houdt die vast

Knaagdieren & Bunny Bedding

Met knaagdieren is het altijd spannend want je weet nooit of ze aan de mat gaan knagen. Zouden de dieren dat wel doen dan zou het zonde zijn natuurlijk! Wij raden daarom aan de mat strak op de bodem te plaatsen en de kooi inrichting op de mat te plaatsen. Het is eigenlijk de bedoeling dat de mat dan niet te veel gaat opvallen. Daarnaast moeten knaagdieren en konijnen altijd voldoende afleiding in de vorm van speelgoed en knaagmateriaal hebben.

We raden de mat aan voor Ratten, Chinchilla's, Cavia's en Konijnen. Niet voor kleinere knaagdieren zoals hamsters of gerbils. In principe zou de mat op dezelfde manier bij deze dieren werken, maar de kans dat ze de mat kapot bijten is vele malen groter. Daarnaast kunnen kleinere knaagdieren eenvoudig onder de mat terecht komen en dat kan gevaarlijk zijn.

bunny bedding easy konijn, cavia en rat bodembedekking plasmat

BUNNY BEDDING EASY MAT KAN IN DE WASMACHINE

Als de mat eenmaal verzadigd is met plasjes, kan deze eenvoudig in de wasmachine gedaan worden en gewassen worden op 60° Het kan handig zijn om twee matten te hebben, zodat er altijd eentje in het verblijf kan liggen voor als de andere mat in de was is.

VIDEO BUNNY BEDDING EASY

In onderstaande video kun je zien hoe je de mat kunt gebruiken.

 

Specificaties
Afmeting: 112 cm x 52 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla
Bijzonderheden: Onder toezicht aanbieden
Bunny Nature BunnyBedding Easy Plasmat 112 cm
Knaagdier pakketten
+ Zindelijkheidsmat
Reviews
10 / 10
Lara.j 29 Juli 2020

Supper onze cavia's ligen lekker te slapen

8 / 10
Jason 30 Augustus 2019

Was wel cool eerst, maar mn ratten hebben het helemaal gesloopt en aan geknaagd, daarna was het een stuk minder functioneel.

Maar pluspunt is wel dat mijn ratten het top vonden

10 / 10
Jonas 09 Augustus 2019

Zeer tevreden, uitstekende kwaliteit. Ook handig dat de “mat” te wassen is.

10 / 10
Rachel 23 Februari 2019

Top, konijn houdt mooie droge pootjes,

10 / 10
alfons 01 Februari 2019

heel fijn ,ben tevreden en heb al 4 st. in gebruik. aan te raden bij stofallergie!!!!

10 / 10
Jarrel 01 November 2018

Wij gebruiken het meer als een ligmat dan bedding, maar ze vinden het super fijn om erop te liggen :)

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »