Trixie Doolhof Leif 35 cm
Doolhof Leif 35 cm €19,99 €22,99

Doolhof Leif 35 cm

€22,99 €19,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Doolhof Leif 35 cm

Een bijzonder speel- en slaaphuis voor kleine knaagdieren zoals Muizen en Dwerghamsters. Het Trixie Doolhof Leif huis heeft vier kamers en een afneembaar dak. Via de ingang aan de voorkant of de bovenkant kan het doolhof betreden worden en de pret kan beginnen! Het is leuk om te weten dat het Lief huis de natuurlijke omgeving van kleine knaagdieren nabootst. De dieren leven in de natuur immers in holen met gangenstelsels en meerdere kamers.

Het Trixie Doolhof Leif Huis is gemaakt van onbehandeld natuurhout.

Gemaakt van natuurhout
✔ Ideaal als speel- en slaaphuis
✔ Benaderd het natuurlijke gedrag van de dieren
✔ Het dak afneembaar
Met helling en 4 kamers, waarvan 2 met verduisterd slaapgedeelte
Met vloer in de slaapkamers

harsvrij

Specificaties
Afmetingen: 35 x 25 x 11 cm
Openingen: ⌀ 5,5 cm | 6 x 7,5 cm (bxh)
Materiaal: Hout
Open Bodem: Nee
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Gerbil
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Trixie Doolhof Leif 35 cm
Reviews
9.6 / 10
(11)
10 / 10
Lieke 17 Augustus 2021

Heel erg mooi huis voor mijn hamster Wou hem echt al super lang, valt helemaal niet tegen. Lekker groot Veel ruimte, deksel kun je ook nog gebruiken voor voer en water en nog een huisje!

10 / 10
Tess 11 Oktober 2020

Heel mooi huis, hamster maakt er meteen gebruik van! Boven op de deksel een granieten steen met zijn eten en drinken, heel handig

10 / 10
Anja 20 Juli 2020

Dit is echt een geweldig huis! Het is vrij groot maar doordat je dingen op het dak kunt zetten bv een zandbad of looprad, bespaar je toch nog weer ruimte. Onze gerbils zijn er super blij mee!

10 / 10
Jennifer 02 Juli 2020

Mooi groot! Past in de breedte net in de Detolf, hamster ging er gelijk in!

10 / 10
Emmie 18 Januari 2020

Staat heel mooi natuurlijk in het hok ook mooie kwaliteit. Check alleen wel de afmetingen na zodat je zeker weet dat ie in je hok past want hij is wel erg groot maar verder echte aanrader!

10 / 10
R 03 Januari 2020

super leuk, mijn hamster heeft er erg veel plezier van. De afmeting van de deksel is echt exact 35 cm waardoor hij net niet in de diepte in mijn aquarium past, het huisje er onder valt er wel binnen. Even een klein randje er af zagen en hij past wel zoals ik het in gedachte had. Geen probleem, alleen wel even een aandachtspuntje voor anderen die aan hamsterscaping doen met een bak van 80x35cm :)

8 / 10
Lindsey 01 Januari 2020

Het is het lievelingsholletje van mijn dwergje, en ik gebruik het ook als plateau voor het looprad en waterbakje. De bovenkant is niet helemaal recht, maar het blijft natuurlijk hout

8 / 10
Kathleen 01 Oktober 2019

Onze muisjes vinden het top.

10 / 10
Mirthe 09 Juni 2019

Mijn gerbils zijn er zeer blij mee. 1 van de vakjes in de doolfhof gebruiken ze vaak als nestje. Ze hebben ook al een doorgangetje bij gemaakt onder het trapje. Ze zetten het helemaal naar hun eigen hand. Heb deze aangeschaft gehad voor als verhoog voor hun loopwiel van 30cm op te zetten. En die combinatie werkt perfect, loopwiel past er mooi op, en blijft goed staan.

10 / 10
ElloEllo 07 December 2017

Ik denk dat dit eerlijk gezegd nog een van mijn favorieten huisjes voor hamsters is. In de Detolf kooi van Syr Bayou is hij erg fijn als een soort plateau, ik zet haar zandbakje en drinkbakje op het deksel, zo blijft het vrij van troep. Zij heeft enthousiast haar voedselvoorraad erin verborgen en ondanks een dikke zaagsellaag (30 cm op zijn dikst) slaapt ze toch nog het liefst hierin! "Extra" uitgangen zijn er enthousiast in geknaagd. Een ander huisje staat in de traliekooi van mijn hamster Boeddha, die gebruikte hem eerst als opslagsilo, maar naar enkele weken is ook zij toch ingetrokken als ware. altijd leuk om te zien hoe ze de boel toch weer inrichten!

10 / 10
snoepie 12 September 2017

leuk huisje mijn kleine schatje is er dol op

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »