Supreme Tumblefresh bodembedekking
Tumblefresh bodembedekking €4,99 €6,49

Tumblefresh bodembedekking

€6,49 €4,99
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Supreme Tumblefresh bodembedekking voor knaagdieren

hamsterscaping en hamsterscape voor knaagdieren zoals muis, dwerghamster, hamster, en gerbilHamsterscaping
Deze bodembedekking is zeer geschikt om te scapen voor kleine knaagdieren, zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils. Het is een makkelijk en prettig graafbare bodembedekking waarin tunnels goed blijven staan.

Tumblefresh is een ultra-absorberende, superveilige bodembedekking voor alle knaagdieren en konijnen. Tumblefresh 8,5 L is geschikt voor muis, hamster, gerbil, rat, cavia, chinchilla’s, degoes, egels en zelfs fretten, reptielen en vogels. Tumblefresh 8,5 L is ook ideaal voor dieren die met de hand worden grootgebracht of post-operatieve zorg nodig hebben. Een groot voordeel van Tumblefresh is dat het vrijwel stofvrij en hypoallergeen is, dus zeer geschikt voor knaagdieren die een allergie hebben. Maar ook heel handig voor mensen met een allergie, geen last meer van stof!

Vermindert nare geurtjes
Zacht en hypoallergeen
Stofvrij gemaakt
Zeer absorberend
Milieuvriendelijk

Tumblefresh helpt geurtjes voorkomen en gaat langer mee dan de traditionele bodembedekkers. Daarnaast is Tumblefresh goed voor uw knaagdier en het milieu! Er worden namelijk geen bomen omgehakt om Tumblefresh te maken – daarom kan de natuurlijke kleur van Tumblefresh variëren. Tumblefresh is een natuurlijk product, gemaakt van overtollig houtpulp dat na gebruik een uitstekende compost is.

Gebruiksaanwijzing Katoen & Katoen

Voor kleine knaagdieren (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Breng een dikke laag van minimaal 20 cm aan in het verblijf en laat de dieren de rest doen. Ze zullen naar hartenlust gaan graven en de mooiste gangetjes maken! Een verschoonbeurt van een hamster kan soms wel tot drie maanden mee gaan.
 
Voor grotere knaagdieren (Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe)
Verspreidt een laag van c.a. 10 cm dik in het verblijf en stamp het licht aan tot een laag van minimaal 5 cm overblijft. Afhankelijk van het knaagdier verschonen zodra het gaat ruiken. Verwijder wekelijks alleen de vieze plek uit de kooi en laat de rest liggen. Vul de kooi daarna, voor zover nodig, weer aan.
 
Bewaren
Bewaar de bodembedekking vooral droog en koel.

BewarenBewarenBewaren

Bewaren

Specificaties
Materiaal: Houtpulp
Liter: 8,5 Liter | 17 Liter
Gewicht: 1,8 kg | 4 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Supreme Tumblefresh bodembedekking
Knaagdier pakketten
+ Bodembedekking Schep
Reviews
10 / 10
Tsira 01 Maart 2021

Zeer goed spul! Absorbeert goed en mijn konijn vindt het zelfs lekker om er soms van te eten ;)

10 / 10
Irma 09 Januari 2021

Prima spul om in te graven.
Er zit wel wat een vreemde geur aan.

8 / 10
Heidi 07 Mei 2020

Apart geurtje maar helemaal niet verkeerd. Vind het een leuke bodembedekker. Wel wat stoffig maar niet extreem.

10 / 10
Irma 01 Maart 2020

Een hele goede bodembedekking waar de hamstertjes ook nog tunnels in kunnen graven.

10 / 10
Kitty 22 Februari 2016

Ik was enorm benieuwd hoe deze bodembedekking zou voelen en teleurgesteld ben ik echt niet! Het absobeerd ENORM goed en neemt goed geurtjes af en het belangrijkste voor de hamster: het is enorm zacht. Bij zaagsel is het vaak zo dat het 1 grote klont is en dat je dat dan zelf uit elkaar moet halen maar Tumblefresh zijn allemaal soort van zachte korreltjes en die zitten allemaal los van elkaar, net als Carefresh. Het is een aanrader!

10 / 10
Anneke 06 September 2015

Tumblefresh is zacht, hypoallergeen en ideaal voor het graven van tunnels en het bouwen van nestjes. Het wordt van milieuvriendelijk materiaal gemaakt en hoewel de prijs hoger ligt dan bij bijv. zaagsel, gaat Tumblefresh veel langer mee. Ook is het ideaal om te combineren met een andere bodembedekker voor nog meer graafplezier. Kortom: wat ons betreft de superster onder de bodembedekking!

10 / 10
Marlies 06 September 2015

Heel fijn spul. Lekker stevig, maar de hamster kan er ook goed doorheen graven. Het ruikt in het begin alleen een beetje vreemd, maar na even wennen merk je daar niks van. Stoft praktisch niet, en het is lekker zacht. Mijn hamster vind het ook prima als nestmateriaal.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »