Adventskalender Knaagdieren & Konijnen
Adventskalender Knaagdieren & Konijnen €9,99

Adventskalender Knaagdieren & Konijnen

€9,99
Niet op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Leverbaar vanaf vrijdag
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Laat de Feestvreugde Knagen: Adventskalender Knaagdieren & Konijnen!

Dit kerstseizoen is het niet alleen voor mensen, maar ook voor onze pluizige vrienden een tijd van magie en genot! Met onze Adventskalender Knaagdieren & Konijnen kunnen ook zij deelnemen aan de festiviteiten en hun buikjes vullen met heerlijke traktaties op een gezonde en leuke manier.

Achter elk venstertje van deze feestelijke kalender wacht een smakelijke verrassing, speciaal geselecteerd voor knaagdieren en konijnen. Gezonde snacks waarvan je zeker weet dat ze in de smaak zullen vallen en een lach op hun snuitjes zullen toveren.

Gezonde snacks voor knaagdieren: Je kunt met een gerust hart genieten van het feestseizoen, wetende dat je huisdieren genieten van verantwoorde en smakelijke traktaties.
Verrassend en leuk om de dieren bij te betrekken: De Adventskalender zal ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van je knaagdieren en konijnen toveren terwijl ze de verrassingen ontdekken.
Elke dag een lekker snackje: Laat je huisdieren aftellen naar kerst met een dagelijkse traktatie die hen verwent en verwarmt.

De Adventskalender Knaagdieren & Konijnen biedt niet alleen smakelijke traktaties, maar ook een dagelijkse dosis vreugde. Het is een geweldige manier om je knagende vrienden te betrekken bij de kerstpret en elke dag een nieuw avontuur te laten beleven terwijl ze ontdekken wat er achter het volgende venstertje schuilt.

Maak van deze kerstdagen een onvergetelijke tijd voor jou en je harige metgezellen met de Adventskalender Knaagdieren & Konijnen.

FIJNE KERSTDAGEN!

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »