Chipsi Carefresh Confetti Bodembedekking
Carefresh Confetti Bodembedekking €10,99 €12,99

Carefresh Confetti Bodembedekking

€12,99 €10,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Chipsi Carefresh Confetti bodembedekking voor Knaagdieren & Konijnen!

Chipsi Carefresh Confetti is een vrolijke uitvoering met veel verschillende kleurtjes. Carefresh Confetti is gemaakt uit natuurlijke cellulose-vezels afkomstig van biologische teelt. Deze bodembedekking heeft een 2,5 keer grotere absorptie dan gebruikelijk bodembedekkers en is ook nog eens stofvrij, waardoor deze geschikt is voor gevoelige dieren.

Superieure geur controle
Kan tot drie keer het eigen gewicht aan vocht absorberen
Gaat ruim tweemaal langer mee dan houtkrullen
Is veilig voor mens en dier, zonder aromatische oliën en giftige of schadelijke stoffen
Biedt Kleine dieren natuurlijk comfort
Milieuvriendelijk en kan worden weggegooid bij het groene afval
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

De opbouw van de Carefresh vezels geeft deze een bijzondere geur controle, die tot vijf dagen geurtjes reguleert (grote knaagdieren). Zo verspreiden zich geen onaangename geuren door het huis. Tot slot is het ook nog fijn om te weten dat de cellulose-vezels biologisch afbreekbaar zijn en hierdoor bij het groenafval mogen.

Wist je dat?
Carefresh de vacht van Ratten en kleine knaagdieren schoner houdt? De bevuilde vacht schuurt namelijk tijdens het graven langs de Carefresh vezels welke vocht en vuil snel opnemen.

Gebruiksaanwijzing Chipsi Confetti

Als bodembedekking voor kleine knaagdieren (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Breng een dikke laag van minimaal 20 cm aan in het verblijf en laat de dieren de rest doen. Ze zullen naar hartenlust gaan graven! Een verschoonbeurt van een hamster kan soms wel tot drie maanden mee gaan.

Hamsterscaping voor kleine knaagdieren (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Carefresh is heel goed geschikt voor het hamsterscapen. Het is een heerlijk zachte, graafbare bodembedekking waar de dieren heerlijk in kunnen graven en ravotten. Het is mogelijk de Carefresh nog meer stevigheid te geven door deze te mengen met een andere bodembedekking zoals bijvoorbeeld: hooi, katoen of hennep.

Als bodembedekking voor grotere knaagdieren (Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe)
Verspreidt een laag van c.a. 10 cm dik in het verblijf en stamp het licht aan tot een laag van minimaal 5 cm overblijft. Afhankelijk van het knaagdier verschonen zodra het gaat ruiken. Verwijder wekelijks alleen de vieze plek uit de kooi en laat de rest liggen. Vul de kooi daarna, voor zover nodig, weer aan. Verversen van de hele kooi kan uitgesteld worden tot wel 4 weken!
 
Bewaren
Bewaar de bodembedekking vooral droog en koel.

chipsi carefresh confetti bodembedekking

BewarenBewarenBewaren

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter (ca): 10 Liter | 50 Liter
Gewicht (ca): 1,5 kg | 4 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Chipsi Carefresh Confetti Bodembedekking
Reviews
9.9 / 10
(17)
10 / 10
F. Banus 28 September 2023

Fijn, zacht materiaal

10 / 10
Cécilia Petronella 31 Maart 2022

Goed product mijn hamster is er blij mee een aanrader

10 / 10
Daniela 01 November 2021

Mooie kleur, had eerst wit nu confetti, een van de beste bodembedekkingen, maar bij mij zaten er een paar kleine blokjes stof in? Bij de witte was dat niet.

10 / 10
Judith 08 Januari 2021

heel fijn spul. Wij zijn hier helemaal enthousiast over. En de hamsters vinden het ook heerlijk

10 / 10
Nina Ducornait 12 Januari 2020

Geweldig materiaal en leuk en kleurrijk! Mijn ratjes zijn er dol op en het blijf lang goed. We waarderen ook dat het van zichzelf geen geur heeft

10 / 10
anja 01 April 2019

Geweldig product, mijn hamster vindt het super en maakt er zijn nestje van. En het is veilig zodat ik weet dat hij niet stikt erin zoals bv bij watten. Raad dit echt aan. En het ziet er ook nog leuk uit in de terrarium/kooi met die kleurtjes.

10 / 10
Clarissa 01 Oktober 2018

Mijn russische dwerghamster is er helemaal gek op. Hij heeft verschillende huisjes in zijn hok, dat legt hij vol met confetti en hij bouwt ook zelf nog een holletje met dit spul. Ik heb dit naast back2nature bodembedekking. En geen stank.

10 / 10
Ingrid M. 01 Januari 2018

Ideaal!!! Het ziet er niet alleen mooi uit, het werkt ook super absorberend! Goede kwaliteit

10 / 10
Gina B. 28 Oktober 2017

Een heel fijn product, ziet er vrolijk uit en niemand in huis heeft allergische reacties. Het product blijft minimaal 4 weken fris.

8 / 10
Alexander 17 September 2017

Eerste ervaringen met Carefresh: eindelijk na een tijd overdenken geprobeerd. Eerst had ik hennepvezel in de toilethoeken van de rattenkooi. Dat begon echt te stinken na een dag al, heel zurig. (Ik vervang de boel na een dag of twee standaard.) Nu ik er carefresh heb ingedaan kan ik merken dat de geur na twee dagen er bijna niet is, en dan lijken de heren het ook heerlijk te vinden erin te slapen. (Ik kan toch niet de enige zijn waarin de dieren in het begin na verschonen in de poepbak slapen :D?) Ook in de dameskooi leken ze het leuk te vinden als ik het met de hennepvezel vermeng, plukjes werden als nestmaterie gebruikt. Nadeel is dat het relatief prijzig is, en ik het daarom niet als volledige bodembedekker voor ratten kan aanraden, die toch echt eens per week ongeacht bodembedekking goed verschoond moeten worden. Voor hamsters zou het echter wel kunnen, want het staat echt ontzettend vrolijk in de kooien!

10 / 10
Ilse 04 Mei 2017

Wij gebruiken CareFresh als bodembedekker in het hok van onze 3 cavia's en zijn heel tevreden! Blijft superlang droog en we hebben geen last meer van vieze geurtjes, wat we wel hadden met 'gewoon' zaagsel. Om de twee dagen verversen we de bedekking op de plekken waar veel wordt geplast. Op die manier doe je heel lang met één pak Carefresh. Het is in aanschaf wat duurder, maar z'n geld meer dan waard!

10 / 10
Linda Bergsma 14 November 2016

leuke kleurtjes en blijft lang schoon leuk mee te combineren met kleurtjes!

10 / 10
linda 14 September 2015

Ik vind de carefresh confetti een hele fijne en ook mooie bodembedekking!

10 / 10
Mel 29 April 2015

superfijn spul

10 / 10
Nina 08 Maart 2015

Ontzettend goeie bodembedekking! Ik ben er heel blij mee en het ziet er ook nog eens heel speels uit

10 / 10
Marijke 08 Maart 2015

Super Leuke bodembedekking!

10 / 10
Klant 13 November 2014

De Carefresh Bodembedekkers zijn echt heel erg fijn in gebruik. Mijn hamster kan er ook leuke holletjes in maken en het gaat ook nog lang mee. Ik vind vooral de kleurtjes heel leuk! Mooi dat Carefresh weer terug is en hier te koop!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »