Chipsi Carefresh Confetti
Carefresh Confetti €27,99 €28,50

Carefresh Confetti

€28,50 €27,99
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Chipsi Carefresh Confetti voor knaagdieren!

Carefresh Confetti is een kleurrijke en trendy bodembedekker uit cellulose-vezels van biologische teelt. Carefresh  absorbeert 2,5 keer meer als gebruikelijk bodembedekking. Carefresh is stofvrij en daarom gezond voor de luchtwegen. Met deze speciale bodembedekker van Carefresh brengt u kleur in het leven van uw knaagdier! Want Carefresh Confetti heeft naast een hoge functionaliteit een vrolijk gekleurd uiterlijk. Zo wordt het verblijf van uw knaagdier snel een kleurrijke blikvanger!

De cellulose-vezels, die voor Carefresh Confetti worden gebruikt zijn zeer zacht en geven uw knaagdier een uiterst warm gevoel in zijn verblijf en nestje. Een kleurrijke ondergrond kan overigens ook de stemming positief beïnvloeden. De gebruikte kleurstoffen zijn alle voor de EU toegelaten en absoluut veilig voor de gezondheid.

De Carefresh Confetti bodembedekking overtuigt met haar praktische eigenschappen de gehele reeks. Zo absorberen cellulose-vezels bijvoorbeeld 2,5 keer beter dan gebruikelijke bodembedekking. Tevens is Carefresh Confetti voor 99% stofvrij, wat zeer positief is voor de luchtwegen van uw knaagdier. Carefresh bezit een bijzondere geurcontrole, die tot vijf dagen geurtjes reguleert (grote knaagdieren). Zo verspreiden zich geen onaangename geuren door het huis.

De cellulose-vezels zijn biologisch afbreekbaar en hierdoor milieuvriendelijk. Zo wordt niet alleen uw knaagdier volledig verzorgd, maar ook voor de natuur wat goeds gedaan.

Voordelen van Carefresh Confetti zijn:

Superieure geurcontrole
Kan tot drie keer het eigen gewicht aan vocht absorberen
Gaat ruim tweemaal langer mee dan houtkrullen
Is veilig voor mens en dier, zonder aromatische oliën en giftige of schadelijke stoffen
Biedt Kleine dieren natuurlijk comfort
Milieuvriendelijk en kan worden weggegooid bij het groene afval

Gebruiksaanwijzing Carefresh Confetti

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Carefresh Confetti. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoon moment.

*De kleur van de Carefresh kan variëren van kleurintensiteit.

BewarenBewarenBewaren

Specificaties
Materiaal: Papier
Liter: 10, 50
Gewicht: 1,5 kg | 4 kg
Geschikt voor: Alle Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Chipsi Carefresh Confetti
Reviews
9.8 / 10
(13)
10 / 10
Nina Ducornait 12 Januari 2020

Geweldig materiaal en leuk en kleurrijk!
Mijn ratjes zijn er dol op en het blijf lang goed.
We waarderen ook dat het van zichzelf geen geur heeft

10 / 10
anja 01 April 2019

Geweldig product, mijn hamster vindt het super en maakt er zijn nestje van.
En het is veilig zodat ik weet dat hij niet stikt erin zoals bv bij watten.
Raad dit echt aan.
En het ziet er ook nog leuk uit in de terrarium/kooi met die kleurtjes.

10 / 10
Clarissa 01 Oktober 2018

Mijn russische dwerghamster is er helemaal gek op. Hij heeft verschillende huisjes in zijn hok, dat legt hij vol met confetti en hij bouwt ook zelf nog een holletje met dit spul. Ik heb dit naast back2nature bodembedekking. En geen stank.

10 / 10
Ingrid M. 01 Januari 2018

Ideaal!!! Het ziet er niet alleen mooi uit, het werkt ook super absorberend! Goede kwaliteit

10 / 10
Gina B. 28 Oktober 2017

Een heel fijn product, ziet er vrolijk uit en niemand in huis heeft allergische reacties. Het product blijft minimaal 4 weken fris.

8 / 10
Alexander 17 September 2017

Eerste ervaringen met Carefresh: eindelijk na een tijd overdenken geprobeerd. Eerst had ik hennepvezel in de toilethoeken van de rattenkooi. Dat begon echt te stinken na een dag al, heel zurig. (Ik vervang de boel na een dag of twee standaard.)
Nu ik er carefresh heb ingedaan kan ik merken dat de geur na twee dagen er bijna niet is, en dan lijken de heren het ook heerlijk te vinden erin te slapen. (Ik kan toch niet de enige zijn waarin de dieren in het begin na verschonen in de poepbak slapen :D?) Ook in de dameskooi leken ze het leuk te vinden als ik het met de hennepvezel vermeng, plukjes werden als nestmaterie gebruikt.
Nadeel is dat het relatief prijzig is, en ik het daarom niet als volledige bodembedekker voor ratten kan aanraden, die toch echt eens per week ongeacht bodembedekking goed verschoond moeten worden. Voor hamsters zou het echter wel kunnen, want het staat echt ontzettend vrolijk in de kooien!

10 / 10
Ilse 04 Mei 2017

Wij gebruiken CareFresh als bodembedekker in het hok van onze 3 cavia's en zijn heel tevreden! Blijft superlang droog en we hebben geen last meer van vieze geurtjes, wat we wel hadden met 'gewoon' zaagsel. Om de twee dagen verversen we de bedekking op de plekken waar veel wordt geplast. Op die manier doe je heel lang met één pak Carefresh. Het is in aanschaf wat duurder, maar z'n geld meer dan waard!

10 / 10
Linda Bergsma 14 November 2016

leuke kleurtjes en blijft lang schoon leuk mee te combineren met kleurtjes!

10 / 10
linda 14 September 2015

Ik vind de carefresh confetti een hele fijne en ook mooie bodembedekking!

10 / 10
Mel 29 April 2015

superfijn spul

10 / 10
Nina 08 Maart 2015

Ontzettend goeie bodembedekking! Ik ben er heel blij mee en het ziet er ook nog eens heel speels uit

10 / 10
Marijke 08 Maart 2015

Super Leuke bodembedekking!

10 / 10
Klant 13 November 2014

De Carefresh Bodembedekkers zijn echt heel erg fijn in gebruik. Mijn hamster kan er ook leuke holletjes in maken en het gaat ook nog lang mee. Ik vind vooral de kleurtjes heel leuk! Mooi dat Carefresh weer terug is en hier te koop!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »