Chipsi Carefresh Forest Green
Carefresh Forest Green €27,99 €28,50

Carefresh Forest Green

€28,50 €27,99
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Chipsi Carefresh Forest Green voor knaagdieren!

Carefresh Forest Green is een kleurrijk en trendy bodembedekker in een groene kleur. Carefresh Forest Green is gemaakt uit cellulose-vezels. De vezels in Carefresh zijn van biologische teelt en absorberen 2,5 keer meer dan gebruikelijk bodembedekking. Daarnaast is Carefresh Forest Green stofvrij en daarom gezond voor de luchtwegen. Met deze speciale bodembedekker van Carefresh brengt u kleur in het leven van uw knaagdier! Want Carefresh heeft naast een hoge functionaliteit een natuurlijke groen gekleurd uiterlijk. Zo wordt het verblijf van uw knaagdier snel een kleurrijke blikvanger!

De cellulose-vezels in Carefresh Forest Green zijn zeer zacht en geven uw knaagdier een uiterst warm gevoel in zijn verblijf en nestje. Een kleurrijke roze ondergrond kan overigens ook de stemming positief beïnvloeden. De gebruikte kleurstoffen zijn alle voor de EU toegelaten en absoluut veilig voor de gezondheid.

De Carefresh Forest Green bodembedekking overtuigt met haar praktische eigenschappen de gehele reeks. Zo absorberen cellulose-vezels bijvoorbeeld 2,5 keer beter dan gebruikelijke bodembedekking. Tevens is Carefresh 99% stofvrij, wat zeer positief is voor de luchtwegen van uw knaagdier. Carefresh bezit een bijzondere geurcontrole, die tot vijf dagen geurtjes reguleert (grote knaagdieren). Zo verspreiden zich geen onaangename geuren door het huis.

De cellulose-vezels zijn biologisch afbreekbaar en hierdoor milieuvriendelijk. Zo wordt niet alleen uw dier volledig verzorgd, maar ook voor de natuur wat goeds gedaan.

Voordelen van Carefresh Forest Green zijn:

Superieure geurcontrole
Kan tot drie keer het eigen gewicht aan vocht absorberen
Gaat ruim tweemaal langer mee dan houtkrullen
Is veilig voor mens en dier, zonder aromatische oliën en giftige of schadelijke stoffen
Biedt Kleine dieren natuurlijk comfort
Milieuvriendelijk en kan worden weggegooid bij het groene afval

Gebruiksaanwijzing Carefresh Forest Green

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Carefresh. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoon moment.

*De kleur van de Carefresh kan variëren van kleurintensiteit.
Specificaties
Materiaal: Papier
Liter: 14, 60
Gewicht: 1,5 kg | 4 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Chipsi Carefresh Forest Green
Reviews
9.4 / 10
(7)
10 / 10
Nina 01 April 2020

Heel tof

10 / 10
silvia 27 November 2019

heerlijk spul voor de hamster, ze kunnen er lekker in graven ziet er leuk uit ook de kleur is natuurlijk samen met houten huisjes ziet het er heel leuk uit

10 / 10
Jeannine 01 Oktober 2019

Het staat leuk in het hok van mijn dwerghamster. Wij hebben het niet als hoofd bodembedekking maar als afwisseling erbij. Ze neemt ook regelmatig stukjes mee naar haar nestje. En graaft er ook graag in.

8 / 10
A.L. 26 September 2019

mooie kleur. had alleen de inhoud een beetje overschat.

10 / 10
Simone 01 September 2019

Mooie, nieuwe kleur! Ideaal voor een natuurlijke inrichting. Structuur van de bodembedekking is ook heel fijn en neemt goed vocht op.

10 / 10
Isolde 01 September 2019

Lekker zacht en heel mooi. Mijn hamster graaft er graag in en gebruikt het ook als nestmateriaal

8 / 10
Mat 01 September 2019

Ik heb hem nu voor het eerst gebruikt in een themakooi voor mijn hamster en het ziet er mooi uit. Ik had hem wel iets grasgroener willen hebben qua kleur maar het valt me alles mee. Het ziet er goed uit. Ik gebruik hem als toplaag op de cotton n cotton want vind hem niet fijn als complete bodembedekking om in te graven etc

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »