Supreme Selective Rabbit Junior Konijnenvoer
Selective Rabbit Junior Konijnenvoer €44,95 €47,99

Selective Rabbit Junior Konijnenvoer

€47,99 €44,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Supreme Selective Rabbit junior konijnenvoer voor jonge konijnen!

Supreme Selective Rabbit Junior Konijnenvoer is een smakelijke voeding voor jonge konijnen. Het bevat extra eiwitten om de groei en ontwikkeling te ondersteunen en is versterkt met een mix van aminozuren, vitamines en kruiden om een geweldige natuurlijke bron van antioxidanten te bieden, die jonge konijnen een goede start in het leven geven. Selective Rabbit Junior Konijnenvoer is ook ideaal voor drachtig en zogende voedsters.

Hoge vezel - 19%
Nul toegevoegde suiker
Rijk aan natuurlijke ingrediënten
Voorkomt selectieve eetgedrag
Gebalanceerd dieet
Geen kunstmatige kleur
Zeer smakelijk
Ondersteunt groei & ontwikkeling
Bevordert gebitsslijtage aan
Bevordert de spijsvertering
Helpt een gezonde huid en vacht te behouden
Geschikt voor alle rassen

Supreme Selective Junior  Konijnenvoer voor de eerste keer?

Als u voor de eerste keer Supreme Selective Junior Konijnenvoer aan uw konijnen voert, zorg er dan voor dat u geleidelijk over 10-14 dagen overstapt van het ene naar het andere voer. In het begin moet u een kleine hoeveelheid selective junior mengen met het oude voer van uw konijnen. Langzaam het oude dieet verminderen, terwijl u geleidelijk de hoeveelheid selective junior verhoogt. Een plotselinge verandering in het dieet kan spijsverteringsproblemen veroorzaken, zelfs wanneer u overstapt naar een dieet van betere kwaliteit, dus wees voorzichtig!

Als uw konijnen gewend zijn aan een suikerhoudend dieet, zult u merken dat het een tijdje duurt om ze te laten wennen aan selective junior, dit komt door de suikervrije receptuur.

Supreme Selective Konijnenvoer voor oudere konijnen

Heeft u  volwassen konijnen die vier jaar of oud zijn? In dat geval kunt u beter overstappen op de Selective Rabbit Mature 4+. Deze konijnenvoeding biedt een dieet dat specifiek is afgestemd op de voedingsbehoeften van oudere konijnen die minder actief zijn en wordt gemengd met de beste kwaliteit Timothy Hay. Het bevat smakelijke kruiden die vol zitten met natuurlijke antioxidanten, om de eetlust op peil te houden en om uw oudere konijnen gelukkig en gezond te houden. Lees hier meer over Selective Rabbit Mature.

supreme-selective knaagdier voer en voeding

Specificaties
Inhoud: 1,5 kg | 10 kg
Samenstelling: Luzerne, tarwe, sojabonen, sojameel, tarwevoer, in vlokken geperste erwten, spinazie, lijnzaad, sojaolie, monocalciumfosfaat, zout, calciumcarbonaat.
Analyse: Ruw eiwit 17,0%, Ruwe celstof 19,0%, Ruwe oliën en vetten 4,0%, Ruwe as 8,0%, Calcium 0,8%, Natrium 0,3%, Fosfor 0,5%, Vitamine A 15000 IE, Vitamine D³ 1500 IE, ijzersulfaatmonohydraat 152 mg, calciumjodaat watervrij 1,5 mg, kopersulfaatpentahydraat 20 mg
Geschikt voor: Knaagdieren, Konijn
Bijzonderheden: -
Supreme Selective Rabbit Junior Konijnenvoer
Knaagdier pakketten
Reviews
10 / 10
anja 18 Juni 2019

Mijn konijntje is er dol op.
Gebruik het ook om de speelbal wat te vullen.

10 / 10
Melissa 11 September 2015

Wij hebben regelmatig jonge konijnen in onze hobby fokkerij en we gebruiken met veel tevredenheid de Supreme Selective Junior voeding.
De jonge konijntjes doen het er geweldig op!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »