Beaphar Nature Konijn Graanvrij 3 kg
Nature Konijn Graanvrij 3 kg €12,95 €14,95

Nature Konijn Graanvrij 3 kg

€14,95 €12,95
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Beaphar Nature Konijn Graanvrij 3 kg Konijnenvoer

Nature is een verantwoorde en lekkere voeding voor konijnen. Bij de ontwikkeling van deze voeding is uitvoerig gekeken naar hun natuurlijke voedingspatroon. Het resultaat is een zeer gevarieerde complete pelletvoeding uit ingrediënten die konijnen in het wild ook op zouden nemen. Ieder brokje uit de voeding is hetzelfde (All-in-one), wat selectief eetgedrag uitsluit. Elke hap bevat alles wat het dier nodig heeft in de juiste verhouding en er blijven geen restjes over. Omdat de brokjes relatief hard zijn dragen ze bij aan de natuurlijke gebitsslijtage. Omdat konijnen doorgroeiende tanden hebben is dit zeer belangrijk. Bij een natuurlijke voeding horen natuurlijk geen onnatuurlijke aanvullingen. Daarom is Nature vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Kortom Nature is gezond, verantwoord en erg smakelijk.

100% Graanvrij, Konijnen eten van nature nauwelijks granen, omdat deze relatief weinig vezels en veel zetmeel bevatten. Door geen granen te gebruiken in de voeding, ontstaat een goede verhouding tussen ruwvezel en zetmeel, wat de darmwerking stimuleert.

 Timothy Hooi, De basis van Nature is Timothy hooi. De gunstige calcium : fosforverhouding van deze hooisoort helpt om blaasproblemen te voorkomen. Omdat de voeding voor het grootste gedeelte uit dit hooi bestaat is Nature voeding zeer vezelrijk.

Kruidenhooi, Met zo’n 30 verschillende soorten onbespoten en onbemest kruidenhooi is Nature zeer gevarieerd van samenstelling en van voedingstoffen. Hierdoor wordt het natuurlijke voedingspatroon optimaal benaderd.

Inuline, Om de weerstand van konijnen te bevorderen, wordt aan Nature voeding Inuline toegevoegd. Inuline is een natuurlijke vezel, die de darmwerking en de groei van goede darmbacteriën stimuleert. Hierdoor blijft het dier gezond en in goede conditie.

Yucca Schidigera, Het plantenextract van Yucca Schidigera zorgt voor minder ontlastingsgeurtjes. bevat 65% timothy hooi voor een optimaal ruwvezelgehalte • met dental functie, om tandslijtage te ondersteunen • bijzonder lekker door o.a. appel, cichorei en oregano

Is Beaphar Nature Konijn Graanvrij een speciale voeding voor Konijnen?

Ja, dit is een alles-in-één brok speciaal ontwikkeld om voedingstekorten door selectief eten te voorkomen. Dieren die heel selectief eten of die voedingstekorten vertonen kunnen het beste een alles-in-één brok krijgen zodat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Elk brokje heeft immers dezelfde samenstelling waardoor er geen voedingstekorten kunnen ontstaan.

Is Beaphar Nature Konijn volledig Konijnenvoer?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Konijnen, omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Voedingsadvies Nature Konijn Graanvrij

Ca. 40 gram per kg lichaamsgewicht per dag. Bij voorkeur te verdelen over 2 maaltijden. Aanvullen met voldoende vers drinkwater en onbeperkt hooi.

Samenstelling Nature Konijn Graanvrij

Timothy hooi 65%, Kruidenhooi 10%, Cichorei 5%, Inuline 0,2%, Yucca Schidigera 0,05, Druivenpitextract 0,01%, Zaden, Vruchten (Appel 5%), Plantaardige Eiwitextracten, Mineralen, Algen (Spirulina 0,01%)

Analyse Beaphar Nature Konijnenvoer

Ruw eiwit: 13%, Ruwe celstof: 25%, Ruw vet: 3%, Ruwe as: 7,5%, Ca 0,6%, P 0,4%, Na 0,23%, Mg 0,17%, K 1,4%

Specificaties
Inhoud (ca): 3 kg
Samenstelling: Timothy hooi 65%, Kruidenhooi 10%, Cichorei 5%, Inuline 0,2%, Yucca Schidigera 0,05, Druivenpitextract 0,01%, Zaden, Vruchten (Appel 5%), Plantaardige Eiwitextracten, Mineralen, Algen (Spirulina 0,01%).
Analyse: Ruw eiwit: 13%, Ruwe celstof: 25%, Ruw vet: 3%, Ruwe as: 7,5%, Ca 0,6%, P 0,4%, Na 0,23%, Mg 0,17%, K 1,4%.
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Konijn
Bijzonderheden: -
Beaphar Nature Konijn Graanvrij 3 kg
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »