Supreme Selective Rabbit Junior Konijnenvoer
Selective Rabbit Junior Konijnenvoer €10,99 €12,25

Selective Rabbit Junior Konijnenvoer

€12,25 €10,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Supreme Selective Rabbit junior konijnenvoer voor jonge konijnen!

Konijnenvoer van Supreme Selective Rabbit Junior is een smakelijke konijnenvoeding voor jonge konijnen. Het bevat extra eiwitten om de groei en ontwikkeling te ondersteunen en is versterkt met een mix van aminozuren, vitamines en kruiden om een geweldige natuurlijke bron van antioxidanten te bieden, die jonge konijnen een goede start in het leven geven. Selective Rabbit Junior Konijnenvoer is ook ideaal voor drachtig en zogende voedsters.

Hoge vezel - 19%
Nul toegevoegde suiker
Rijk aan natuurlijke ingrediënten
Voorkomt selectieve eetgedrag
Gebalanceerd dieet
Geen kunstmatige kleur
Zeer smakelijk
Ondersteunt groei & ontwikkeling
Bevordert gebitsslijtage aan
Bevordert de spijsvertering
Helpt een gezonde huid en vacht te behouden
Geschikt voor alle rassen

Supreme Selective Junior Konijnenvoer voor de eerste keer?

Als u voor de eerste keer Supreme Selective Junior Konijnenvoer aan uw konijnen voert, zorg er dan voor dat u geleidelijk over 10-14 dagen overstapt van het ene naar het andere voer. In het begin moet u een kleine hoeveelheid Selective junior mengen met het oude voer van uw konijnen. Langzaam het oude dieet verminderen, terwijl u geleidelijk de hoeveelheid selective junior verhoogt. Een plotselinge verandering in het dieet kan spijsverteringsproblemen veroorzaken, zelfs wanneer u overstapt naar een dieet van betere kwaliteit, dus wees voorzichtig!

Als uw konijnen gewend zijn aan een suikerhoudend dieet, zult u merken dat het een tijdje duurt om ze te laten wennen aan Selective junior, dit komt door de suikervrije receptuur.

Supreme selective rabbit

Is Supreme Selective Junior Konijnenvoer een speciale voeding voor jonge Konijnen?

Ja, dit is een alles-in-één brok speciaal ontwikkeld om voedingstekorten door selectief eten te voorkomen. Dieren die heel selectief eten of die voedingstekorten vertonen kunnen het beste een alles-in-één brok krijgen zodat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Elk brokje heeft immers dezelfde samenstelling waardoor er geen voedingstekorten kunnen ontstaan.

Supreme Selective Konijnenvoer voor oudere konijnen

Heeft u  volwassen konijnen die vier jaar of oud zijn? In dat geval kunt u beter overstappen op de Selective Rabbit Mature 4+. Deze konijnenvoeding biedt een dieet dat specifiek is afgestemd op de voedingsbehoeften van oudere konijnen die minder actief zijn en wordt gemengd met de beste kwaliteit Timothy Hay. Het bevat smakelijke kruiden die vol zitten met natuurlijke antioxidanten, om de eetlust op peil te houden en om uw oudere konijnen gelukkig en gezond te houden. Lees hier meer over Selective Rabbit Mature.

Is Supreme Selective Junior Konijnenvoer volledige Konijnenvoeding?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor jonge Konijnen, omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Specificaties
Inhoud (ca): 1,5 kg | 10 kg
Samenstelling: Luzerne, tarwe, sojabonen, sojameel, tarwevoer, in vlokken geperste erwten, spinazie, lijnzaad, sojaolie, monocalciumfosfaat, zout, calciumcarbonaat.
Analyse: Ruw eiwit 17,0%, Ruwe celstof 19,0%, Ruwe oliën en vetten 4,0%, Ruwe as 8,0%, Calcium 0,8%, Natrium 0,3%, Fosfor 0,5%, Vitamine A 15000 IE, Vitamine D³ 1500 IE, ijzersulfaatmonohydraat 152 mg, calciumjodaat watervrij 1,5 mg, kopersulfaatpentahydraat 20 mg
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Konijn
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: Volledige diervoeder
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Supreme Selective Rabbit Junior Konijnenvoer
Reviews
10 / 10
Marion Bojawal 28 Februari 2023

Altijd tevreden, snel ingepakt, snel verzonden, netjes ingepakt, kortom super., ik ben vaste klant en bestel maandelijks voor mijn nijnen!

10 / 10
anja 18 Juni 2019

Mijn konijntje is er dol op. Gebruik het ook om de speelbal wat te vullen.

10 / 10
Melissa 11 September 2015

Wij hebben regelmatig jonge konijnen in onze hobby fokkerij en we gebruiken met veel tevredenheid de Supreme Selective Junior voeding. De jonge konijntjes doen het er geweldig op!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »