Supreme Selective Rabbit Adult Konijnenvoeding
Selective Rabbit Adult Konijnenvoeding €10,95 €12,95

Selective Rabbit Adult Konijnenvoeding

€12,95 €10,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Supreme Selective Rabbit Konijnenvoer

Konijnenvoer van Supreme Selective Rabbit is een natuurlijke, lekkere en gezonde konijnenvoeding! Volwassen konijnen hebben specifieke voedingsbehoeften. Supreme Selective Konijn is samengesteld uit 25% ruwe vezels en gebalanceerde calcium: fosfor verhouding, zodat u er zeker van kunt zijn dat u uw konijnen van de beste kwaliteit voeding voorzien zijn die het welzijn ondersteunen en de vitaliteit bevorderen. Daarom raden dierenartsen Supreme Selective Konijnenvoer aan.

Hoogwaardige vezels voor tandheelkundig welzijn
Geen toegevoegde suikers
Prebiotica ter ondersteuning van de spijsvertering
Versterkt met vitamines en mineralen
Lijnzaad voor een gezonde huid een vacht

Supreme Selective Rabbit 1,5 kg Konijnenvoer is geschikt als complete  voeding voor volwassen konijnen. Het bevat veel natuurlijke vezels om welzijn en vitaliteit te bevorderen. Zonder toegevoegde suikers en de beste kwaliteit ingrediënten, is Selective vriendelijk voor tanden en zorgt het ervoor dat uw konijnen een geweldige smaaksensatie en allerhoogste voldoening ervaren.

Hoog vezelpercentage
Vetgehalte

Dierenartsen zijn van mening dat vezelrijke konijnenvoeding het belangrijkst is! Wilde konijnen eten voornamelijk gras, dat van nature 20-25% vezels bevat. Supreme Selective Konijn bevat maar liefst 25% vezels.

Met voer als de belangrijkste bron van vezels, bevat Selective ook veel andere smakelijke, natuurlijke ingrediënten - lijnzaad met Omega 3 en 6 die helpen om de huid en vacht van uw konijn in topconditie te houden, evenals natuurlijke prebiotica om vriendelijke bacteriën te helpen bevorderen.

Is Suprerme Selective Konijnenvoer een speciale voeding voor volwassen Konijnen?

Ja, dit is een alles-in-één brok speciaal ontwikkeld om voedingstekorten door selectief eten te voorkomen. Dieren die heel selectief eten of die voedingstekorten vertonen kunnen het beste een alles-in-één brok krijgen zodat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Elk brokje heeft immers dezelfde samenstelling waardoor er geen voedingstekorten kunnen ontstaan.

Supreme Selective Rabbit voor de eerste keer?

Als u voor de eerste keer Selective aan uw konijnen voert, zorg er dan voor dat u geleidelijk over 10-14 dagen overstapt van het ene naar het andere voer. In het begin moet u een kleine hoeveelheid selective  mengen met het oude voer van uw konijnen, vervolgens langzaam het oude dieet verminderen, terwijl u geleidelijk de hoeveelheid selective verhoogt. Een plotselinge verandering in het dieet kan spijsverteringsproblemen veroorzaken, zelfs wanneer u overstapt naar een dieet van betere kwaliteit, dus wees voorzichtig!

Als uw konijnen gewend zijn aan een suikerhoudend dieet, zult u misschien merken dat het een tijdje duurt om de dieren over te halen een gezonder dieet te eten, maar de aanhouder wint en omdat het op lange termijn de gezondheid van uw konijnen ten goede zal komen is het belangrijk niet te snel op te geven.

En vergeet niet vers hooi en water! Uw konijnen moeten te allen tijde een onbeperkte voorraad van beide hebben.

Supreme Selective voeding voor oudere konijnen

Heeft u  volwassen konijnen die vier jaar of oud zijn? In dat geval kunt u beter overstappen op de Selective Rabbit Mature 4+. Deze konijnenvoeding biedt een dieet dat specifiek is afgestemd op de voedingsbehoeften van oudere konijnen die minder actief zijn en wordt gemengd met de beste kwaliteit Timothy Hay. Het bevat smakelijke kruiden die vol zitten met natuurlijke antioxidanten, om de eetlust op peil te houden en om uw oudere konijnen gelukkig en gezond te houden. Lees hier meer over Selective Rabbit Mature.

Supreme Selective konijnenvoeding voor jonge konijntjes

Heeft u jonge konijnen in de leeftijd van 4-20 weken, of een zwangere / zogende voedster? Selective Rabbit Junior is speciaal samengesteld om de voedingsbehoeften van jonge konijnen te ondersteunen en voor zwangere en zogende voedsters. Het bevat extra proteïne om de groei en ontwikkeling te ondersteunen. Supreme Selective Rabbit Junior is bovendien versterkt met een mix van aminozuren, vitamines en kruiden om een ​​natuurlijke bron van antioxidanten te bieden, en helpt konijnen een goede start in het leven te geven. Lees hier meer over Supreme Selective Rabbit Junior.

Is Supreme Selective Konijnenvoer volledige Konijnenvoeding?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Konijnen, omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Supreme Selective Rabbit konijnevoer voedingsadvies

Een typisch volwassen konijn met een gewicht van 2,5 kg, heeft ongeveer 60-70 g per dag Supreme Selective Rabbit voer nodig. Supreme Selective Rabbit kan naar behoefte worden gevoerd, maar gewicht en welzijn moeten regelmatig worden gecontroleerd. Bewaar op een koele, droge plaats voor en na het openen. Vers hooi en water moeten altijd beschikbaar zijn.

konijnenvoer en konijnenvoeding natuurlijk van supreme-selective knaagdier voer en voeding

Specificaties
Inhoud (ca): 1,5 kg | 3 kg | 5 kg | 10 kg
Samenstelling: Alfalfa (luzerne), sojabonen, tarwekorrels, geraspte erwten, lijnzaad, bietenpulp, sojameel, sojaolie, monocalciumfosfaat, zout, calciumcarbonaat.
Analyse: Ruw eiwit 14,0%, Ruwe celstof 25,0%, Ruwe oliën en vetten 4,0%, Ruwe as 8,0%, Calcium 0,6%, Natrium 0,3%, Fosfor 0,4%, Vitamine A 15000 IE, Vitamine D3 1500 IE, ijzersulfaatmonohydraat 152 mg, calciumjodaat watervrij 1,5 mg, kopersulfaatpentahydraat 20 mg
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Konijn
Bijzonderheden: Volledige diervoeder
Supreme Selective Rabbit Adult Konijnenvoeding
Reviews
10 / 10
Julia 06 Juni 2021

Ons konijn vind het super lekker ook al eet hij het al jaren!!

10 / 10
Fr 23 September 2019

Ons konijn is er gek op

10 / 10
Larissa 01 Februari 2019

Het is echt super voer ben er erg blij mee en mijn konijnen ook :-)

10 / 10
Dennis 19 November 2015

Wij geven onze konijnen al jaren Supreme Selective Rabbit. Heel tevreden over deze konijnenvoeding.

10 / 10
Melissa 11 September 2015

Ik gebruik de Supreme Selective Rabbit al sinds een jaar en ben er zeer blij mee. De konijntjes smikkelen er echt van.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »