Supreme Selective Rabbit Mature 4+ Konijnenvoer
Selective Rabbit Mature 4+ Konijnenvoer €12,99 €14,00

Selective Rabbit Mature 4+ Konijnenvoer

€14,00 €12,99
Op voorraad
  • Koop 4 voor €12,34 per stuk en bespaar 5%
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Supreme Selective Rabbit Mature 4+ Konijnenvoer

Konijnenvoer van Supreme Selective Rabbit Mature is een volledige konijnenvoeding ontwikkeld en afgestemd op het oudere konijn. Supreme Selective Rabbit Mature Konijnenvoer bevat timothy hooi & tijm. De voeding is speciaal ontwikkeld voor de veranderende voedingsbehoefte van konijnen ouder dan 4 jaar.

Oudere konijnen maken minder vitamine c aan, daarom is extra vitamine c toegevoegd aan de voeding van Supreme Selective Mature Konijnenvoer. Het hoge vezelgehalte in de Supreme Slelective Mature voeding zorgt ervoor dat de spijsvertering van het oudere konijn wordt ondersteunt en dat de gebitsslijtage kan plaatsvinden. De voeding voorkomt selectief eten, waardoor er veel problemen voorkomen worden, zoals overgewicht of vitaminegebrek. De Supreme Selective Mature voeding is compleet en afgestemd op het oudere konijn.

Voorkomt selectief eten – een algemeen voorkomende probleem bij veel konijnen
Complete voeding
Hoog vezelgehalte – 22% (verbetert de spijsvertering)
Toegevoegde vitamine C – 500mg/kg
Met Timothy hooi & tijm om de eetlust te behouden
Bevat lijnzaad – een uitstekende bron van Omega 3 & 6
Met extra antioxidanten ter bevordering van het immuunsysteem
Laag suiker- en eiwitgehalte om overgewicht te voorkomen bij oudere, mindere actieve konijnen

Konijnen van 4 jaar + hebben speciale voedingsbehoeften. Supreme Selective Mature is samengesteld met 22% ruwe vezels en gebalanceerde calcium: fosfor, zodat u er zeker van kunt zijn dat u uw oudere konijnen voorzien zijn van de beste voeding die het immuunsysteem ondersteunt en de vitaliteit bevorderen.

Supreme Selective Mature 4+ is voor konijnen van 4 jaar en ouder. Het heeft veel vezels om welzijn en vitaliteit te bevorderen. Zonder toegevoegde suikers en de beste kwaliteit ingrediënten.

Dankzij het hoge vezels niveau (22%) wordt de darmmotiliteit zo volledig mogelijk ondersteunt. De voeding is arm aan suiker en eiwitten om overgewicht te voorkomen bij minder actieve, oudere konijnen. Zonder toegevoegde suikers en veel vezels helpt ook om gezonde tanden te behouden.
Supreme Selective konijnenvoeding voor jonge konijntjes.

Wist je dat?
Konijnen die binnen gehouden worden kunnen een vitamine D tekort ontwikkelen, daarom is aan deze voeding voldoende vitamine D toegevoegd om een tekort te voorkomen.

Heeft u jonge konijnen in de leeftijd van 4-20 weken, of een zwangere / zogende voedster? Selective Rabbit Junior is speciaal samengesteld om de voedingsbehoeften van jonge konijnen te ondersteunen en voor zwangere en zogende voedsters. Het bevat extra proteïne om de groei en ontwikkeling te ondersteunen. Supreme Selective Rabbit Junior is bovendien versterkt met een mix van aminozuren, vitamines en kruiden om een ​​natuurlijke bron van antioxidanten te bieden, en helpt konijnen een goede start in het leven te geven. Lees hier meer over Supreme Selective Rabbit Junior.

Voedingsadvies Supreme Selective Rabbit Mature

Een gemiddeld volwassen konijn (2,5 kg) heeft 60-70 gr/dag Selective Rabbit nodig. Dit is ongeveer 25gr per kg lichaamsgewicht. Daarnaast moet het konijn altijd verse groenten, hooi van goede kwaliteit en schoon drinkwater hebben. Koel en droog bewaren.

Supreme selective richtlijnen konijnenvoer

Is Supreme Selective Konijnenvoer een speciale voeding voor oudere Konijnen?

Ja, dit is een alles-in-één brok speciaal ontwikkeld om voedingstekorten door selectief eten te voorkomen. Dieren die heel selectief eten of die voedingstekorten vertonen kunnen het beste een alles-in-één brok krijgen zodat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben. Elk brokje heeft immers dezelfde samenstelling waardoor er geen voedingstekorten kunnen ontstaan.

Is Supreme Selective Konijnenvoer volledige Konijnenvoeding?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor oudere Konijnen, omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

supreme-selective knaagdier voer en voeding

Specificaties
Inhoud (ca): 1,5 kg | 3 kg | 10 kg
Samenstelling: Luzernemeel, sojaschillen, timothy hooi (min. 20%), tarwe, tarwemeel, lijnzaad (min. 1.6%), erwtenvlokken, mineralen, tijm (min. 1%), sojaolie, kruiden (min. 1%; spinazie, blauwe bosbes, mariadistelzaden, meidoornvruchten, groene thee extract, druivenpite
Analyse: Ruw eiwit 12% Ruwe celstof 22% Ruw vet 4% Ruwe as 8% Calcium 0,6% Natrium 0,3% Fosfor 0,4% Vitamine A 14000 IE Vitamine C 500 mg/kg Vitamine D3 1300 IE Vitamine E 50 mg Koper 10 mg IJzer 50 mg Jood 0.4 mg Mangaan 30 mg Zink 50 mg Seleen 0,1 m
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Konijn
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Supreme Selective Rabbit Mature 4+ Konijnenvoer
Reviews
10 / 10
Cindy 01 Juni 2020

Onze konijnen zijn dol op dit voer. Hun vacht glanst mooi en hun lijfjes blijven mooi in model.

10 / 10
Manuela 01 November 2019

Koop deze altijd. Heel goed voer voor mijn volwassen dwergkonijn en hij vindt het erg lekker.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »