Supreme Selective Gerbilvoer
Selective Gerbilvoer €5,99 €6,99

Selective Gerbilvoer

€6,99 €5,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Supreme Selective Gerbilvoer

Selective Gerbil is geschikt voor alle gerbils. Het is rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat alle vitamines en mineralen die ze nodig hebben voor een goede gezondheid!

Supreme Selective Gerbil is een voedingskundig compleet dieet met haver en gerst, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van Gerbils. De Supreme Selective Gerbil wordt aanbevolen door dierenartsen en is zeer smakelijk! Lijnzaad is een uitstekende natuurlijke bron van Omega 3 en 6, wordt ook toegevoegd om ervoor te zorgen dat huid en vacht gezond en glanzend blijft.

Nul toegevoegde suiker
Lijnzaad - een uitstekende bron van Omega 3 - ter bevordering van een gezonde huid en glanzende vacht
Voorkomt selectieve eetgedrag bij Gerbils
Verrijkt met alle vitamines & mineralen die Gerbils nodig hebben voor een goede gezondheid
Bevordert slijten van de tanden
Prebiotica ter bevordering van de darmflora & een gezonde spijsvertering
Helpt een gezonde huid en vacht te behouden

De Dikstaartgerbil moet naast zijn hoofdvoeding ook (gedroogde) insecten krijgen. Dikstaartgerbils zijn namelijk van nature insecten eters. Dit is ook goed te zien aan de spitse snuit. Gerbilvoer is een zeer goede basis voor de Dikstaartgerbil, maar deze moet dagelijks (gedroogde) meelwormen, krekels, kevers, en andere insecten krijgen. Om te voldoen aan deze voedingsbehoefte hebben wij ook verschillende insectenmixen voor de dieren.

Het is pas belangrijk wat er NIET aan Selective Gerbil wordt toegevoegd!

Heeft u de laatste tijd weleens het etiket van uw Gerbilvoeding gecontroleerd? Kijk eens, want sommige voersoorten bevatten melasse of siroop of andere suikerhoudende ingrediënten. Deze extra suiker in het dieet van Gerbils kan leiden tot overeten en overgewicht. Het kan ook leiden tot gebitsproblemen.

supreme-selective knaagdier voer en voeding

Specificaties
Inhoud: 700 gram
Samenstelling: Geëxtrudeerde tarwe, sojameel, hele haver, schilfers erwten, sojaolie, lijnzaad, tarwevoeder, geëxtrudeerde sint-jansbrood, gedroogde wortelvlokken, prebiotica (MOS), yucca-extract.
Analyse: Eiwit 17,0% Ruwe celstof 4,0% Vetgehalte 6,0% Anorganische stof 4,0% Calcium 0,8% Fosfor 0,6%, Vitamine A 20000 IE Vitamine D3 2000 IE Vitamine E 100 mg Trion (E1) 50 mg Jodium (E2) 1,5 mg Koper (E4) 7,5 mg Mangaan (E5) 30 mg Zink (E6) 100 mg Seleen (E8)
Geschikt voor: Knaagdieren, Gerbil
Bijzonderheden: -
Supreme Selective Gerbilvoer
Reviews
8 / 10
Lisa 01 Oktober 2020

Gerbils vinden het lekker

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »