Trixie Speel Hangbrug Blank 30 cm
Speel Hangbrug Blank 30 cm €9,99 €11,99

Speel Hangbrug Blank 30 cm

€11,99 €9,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Speel Hangbrug Blank 30 cm

Het spelen kan nu echt beginnen met de Trixie Speel Hangbrug. Het is voornamelijk een brug die kan worden opgehangen in het verblijf zodat de dieren er overheen kunnen lopen. De brug zelf is gemaakt van onbehandeld blankhout. Verder heeft de brug nog twee leuke speel elementen in de vorm van een flostouw en een ringtouw. Beide kunnen gebruikt worden om in te klimmen, maar ook om aan te knagen en zo de tandjes te flossen. Met name muizen zullen lekker gaan klimmen en hangen, hamsters zijn minder goede klimmers, maar kunnen de brug wel ideaal gebruiken om van de ene kant van het verblijf naar de andere te lopen. Ons advies is om voor hamsters de brug niet te hoog op te hangen.

Spelen, klimmen en uitdaging
Gaat verveling tegen
Tandjes flossen

Gebruiksaanwijzing Hangbrug

Voor muizen en ratten mag deze hoger in het verblijf opgehangen worden. Muizen en ratten zijn goede klimmers die graag bovenin het verblijf vertoeven. Zorg er wel voor dat een eventuele val altijd gebroken wordt.

Voor de overige knaagdieren moet deze lager opgehangen worden, deze dieren kunnen vaak niet zo goed klimmen en zien geen diepte. Uitzonderling hierop is de Chinese Dwerghamster die beter kan klimmen. e dieren moeten er altijd eenvoudig op en af kunnen.

Specificaties
Afmeting (ca): 30 × 17 × 9 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: -
Trixie Speel Hangbrug Blank 30 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »