Bunny Nature Snuffelbord met Sisaltouw voor Knaagdieren & Konijnen!
Snuffelbord met Sisaltouw voor Knaagdieren & Konijnen! €29,95

Snuffelbord met Sisaltouw voor Knaagdieren & Konijnen!

€29,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Snuffelbord Met Sisaltouw voor Knaagdieren & Konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Geweldig snuffel en speelplezier beleven de dieren aan het Snuffelbord met Sisaltouw! Verstop eenvoudig wat lekkers tussen de touwen en laat de dieren zoeken. Je kunt het lekkers erin verstoppen, maar bijvoorbeeld ook erop leggen. Het Snuffelbord geeft urenlang speelplezier en gaat verveling, maar ook probleem gedrag tegen.

Uitdaging en speelplezier: Het Snuffelbord met Sisaltouw biedt knaagdieren en konijnen uitdaging en speelplezier. Het stimuleert hun natuurlijke nieuwsgierigheid en behoefte aan exploratie
 Verstop lekkers: Het bord is ontworpen om lekkernijen en snacks te verbergen tussen de touwen. Dit moedigt de dieren aan om te zoeken, te graven en hun hersenen te gebruiken om het verborgen lekkers te vinden
 Verveling voorkomen: Door de interactieve aard van het Snuffelbord wordt verveling voorkomen. Knaagdieren en konijnen hebben stimulatie en afwisseling nodig om gezond en gelukkig te blijven, en dit bord biedt precies dat
 Natuurlijk materiaal: Het Snuffelbord is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal, waaronder sisaltouw. Dit zorgt ervoor dat het speelgoed veilig is voor de dieren om mee te spelen en aan te knagen
 Spijkervrij: Het Snuffelbord is volledig spijkervrij, wat betekent dat er geen scherpe of gevaarlijke onderdelen zijn die schade kunnen veroorzaken aan de pootjes of het gebit van de dieren

Het Snuffelbord met Sisaltouw is een interactief en uitdagend speelgoed voor knaagdieren en konijnen. Dit artikel is ontworpen om de dieren mentaal en fysiek bezig te houden, verveling tegen te gaan en hen te voorzien van stimulatie en entertainment.

Het Snuffelbord met Sisaltouw is niet alleen leuk, maar ook functioneel. Het stimuleert het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen, zoals foerageren en zoeken naar voedsel. Dit draagt bij aan hun fysieke en mentale welzijn, en helpt bij het voorkomen van problematisch gedrag dat kan ontstaan ​​door verveling.

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

Harsvrij en spijkervrij

Het aanbieden van uitdagend speelgoed gaat niet alleen verveling tegen, maar kan probleemgedrag voorkomen bij de dieren. Mocht het dier op een bepaalde plek in het verblijf probleemgedrag vertonen door bijvoorbeeld aan de onderdelen van het verblijf te knagen dan kan dit voorkomen worden door het aanbieden van extra uitdaging op die plek.

Specificaties
Materiaal: Berkenhout
Afmetingen (ca): 24,2 x 24,2 x 9,0 cm
Diameter (ca): ø
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Bunny Nature Snuffelbord met Sisaltouw voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »