Rodipet Bio Goudhamstervoer Senior 500 gram
Bio Goudhamstervoer Senior 500 gram €9,95

Bio Goudhamstervoer Senior 500 gram

€9,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Rodipet Bio Goudhamstervoer Senior 500 gram

Hamstervoer van Rodipet Goudhamstervoer Senior is een mengvoeding speciaal samengesteld voor goudhamsters (Syrische Hamsters) vanaf de leeftijd van 13 maanden. Deze aan de leeftijd aangepaste voer mix voor oudere goudhamsters is gebaseerd op de voeding zoals de dieren deze in het wild ook eten.

Voeding passend bij de leeftijd
Met kruiden en groenten en hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten
Overeenkomend met de natuurlijke voeding van de hamster
Uit gecontroleerde biologische teelt DE-ÖKO-021

Rodipet maakt onderscheid tussen junior en senior. Het junior voer is geschikt voor dieren tot 12 weken en het senior voer is geschikt voor dieren vanaf de 12e levensweek. In de praktijk kan de senior voeding ook aan jongere dieren gegeven worden.

In de loop van het leven verandert het gedrag en daarmee de voedingsbehoeften van de Goudhamster. Jonge dieren hebben onder andere veel eiwitten nodig, zodat hun lichaam zich gezond kan ontwikkelen; jongvolwassen hamsters hebben een hogere energiebehoefte als ze vanuit het nest van hun moeder naar hun eigen territorium gaan en van daaruit op zoek gaan naar een partner; en oudere dieren hebben meer vezels en vitale stoffen nodig om gezond op te groeien.

Onze seniorenmix is ​​afgestemd op de behoefte van volwassen en oudere goudhamsters. Het hogere aandeel ruwe celstof en het lagere aandeel energie en eiwit geven goudhamsters vanaf de leeftijd van 13 maanden een uitgebalanceerde voeding.

Receptuur van de Natuur!

De basis van de Rodipet® voedingssamenstelling is een hele reeks aan onderzoek reizen naar het natuurlijke leefgebied van de Syrische Hamster (Goudhamster) in Syrië. Zowel de resultaten van deze reizen, de observaties van de dieren in het wild als ook wetenschappelijke onderzoeken liggen ten grondslag van de Rodipet voeding.

Zorgvuldig geselecteerde, heerlijke kruiden, hoogwaardige zaden smakelijke biologische wortels en groenten doen denken aan de steppelandschappen van Syrië, waar oorspronkelijk hamsters van de soort Mesocricetus auratus vandaan kwamen.

22 geselecteerde ingrediënten uit gecertificeerde biologische teelt

Elk van de 22 componenten van ons biologische Syrische hamstervoer is geselecteerd op basis van het voedsel dat beschikbaar is voor wilde Syrische hamsters in het Aleppo gebied en wordt zorgvuldig door ons gecontroleerd. Alleen ingrediënten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen worden in onze voermixen gebruikt. Zo wordt elke hap een feest voor de zintuigen voor uw kleine fijnproever. En om ervoor te zorgen dat geen kunstmest of zelfs residuen van bestrijdingsmiddelen de eetlust van de kleine harige vriend bederven, gebruiken we 100% biologische ingrediënten in dit voer.

Altijd vers uit onze voerkeuken! Vitaminen en andere micronutriënten worden bij langdurige opslag en vooral door contact met lucht afgebroken - daarom houden we onze voorraden klein, mengen ons voer elke dag vers en vullen het in luchtdichte blikken.

Is Rodipet Hamstervoer een Natuurvoeding voor Hamsters?

Ja, het is een natuurlijke voeding voor Hamsters (Syrische Hamster/Goudhamster). De samenstelling is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van deze dieren. Er zijn geen geperste brokjes toegevoegd. 

Is Rodipet Hamstervoer volledige Hamstervoeding?

Ja, het is een volledige hoofdvoeding voor Hamsters (Syrische Hamster/Goudhamster), omdat het voer een uitgebreide analyse bevat mag het als hoofdvoer gegeven worden.

Er zijn geen vitaminen toegevoegd aan deze voeding. Het advies van Rodipet is daarom deze voeding aan te vullen met dierlijke eiwitten, kruiden, verse groenten.

Samenstelling Rodipet Bio Goudhamstervoer Senior

Plata millet, cornflakes, gerst, havervlokken, pompoenpitten, wortelen, hennepzaden, rogge, pastinaak, voorgekookte erwten, rode biet, amarant, boekweit, peterseliebladeren, berkenblad, gouden lijnzaad, lijnzaadbruin, spinaziebladeren, sesamzaad, hazelnootbladeren, geroosterde venkelzaden, alle paardenbloemzaden Ingrediënten uit de biologische landbouw) DE-ÖKO-021. Analytische componenten: ruwe celstof: 8,2%, ruw eiwit: 14,2%, ruw vet: 8,6%, ruwe as: 3,6% Natuurlijk aanwezige elementen per 100 g: calcium: 200 mg, fosfor: 370 mg, magnesium: 240 mg, kalium: 540 mg, natrium: 46 mg Natuurlijk aanwezige sporenelementen: ijzer: 13,96 mg, mangaan: 5,00 mg, zink: 4,21 mg, koper: 0,89 mg

Rodipet Hamstervoer biologisch

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Plata millet, cornflakes, gerst, havervlokken, pompoenpitten, wortelen, hennepzaden, rogge, pastinaak, voorgekookte erwten, rode biet, amarant, boekweit, peterseliebladeren, berkenblad, gouden lijnzaad, lijnzaadbruin, spinaziebladeren, sesamzaad, hazelnoo
Analyse: Ruwe celstof: 8,2%, ruw eiwit: 14,2%, ruw vet: 8,6%, ruwe as: 3,6% Natuurlijk aanwezige elementen per 100 g: calcium: 200 mg, fosfor: 370 mg, magnesium: 240 mg, kalium: 540 mg, natrium: 46 mg Natuurlijk aanwezige sporenelementen: ijzer: 13,96 mg, mangaan:
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster (Syrische Hamster/Goudhamster)
Type: Volledige diervoeder
Bijzonderheden: Volledige diervoeder
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Rodipet Bio Goudhamstervoer Senior 500 gram
Reviews
10 / 10
Wendy 19 Augustus 2022

Onze syrische hamster is 2,4 jaar hij vindt dit boer echt super lekker! Super aanrader.

  • + Mooie en fijne verpakking
  • - Best prijzig

10 / 10
Anoniem 31 Maart 2022

Mijn Syrische hamster vindt het heerlijk! Hij wilt niks anders en doet het er goed op! Vergeet niet wat dierlijke eiwitten erbij te doen, bijvoorbeeld meelwormen of vlokreeftjes. Raad het zeker aan!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »