Trixie Plateau met Hangmat
Plateau met Hangmat €19,99 €24,99

Plateau met Hangmat

€24,99 €19,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Plateau met Hangmat voor Knaagdieren, Konijnen & Fretten!

Hoor je dat, knaagdieren, konijnen en fretten? We hebben iets geweldigs voor jullie! Een stevig plateau met een ultrazachte hangmat waar jullie je in kunnen nestelen als koninklijke knaagballen. Dit paradijs is speciaal ontworpen voor ratten, cavia's, chinchilla's en degoes. En raad eens? Zelfs cavia's zijn dol op dit nieuwe concept genaamd "hangmat"! Ze vinden het geweldig en chillen er graag in. Maar we kennen allemaal het probleem: hangmatten zijn vaak een gedoe om op te hangen in een verblijf. Nou, maak je geen zorgen, dat probleem hebben wij voor jullie opgelost!

Een robuust plateau met een heerlijk zachte hangmat voor knaagdieren! Het geheel is geschikt voor Ratten, Cavia's, Chinchilla's en Degoes. Het concept "hangmat" is voor Cavia's nog vrij nieuw, maar de dieren vinden het echt geweldig en liggen er graag in. Het grootste probleem is vaak dat een hangmat niet makkelijk kan worden opgehangen in een verblijf, dat probleem is bij deze opgelost!

 100% Onbehandeld natuurhout
Inclusief een afneembare hangmat die je naar de perfecte hoogte kunt aanpassen
Anti-pilling hangmat, want we willen geen pluizenfestijn

Op zich zou het plateau ook geschikt kunnen zijn voor degoes, maar eerlijk is eerlijk, die kleine knagers kunnen soms niet weerstaan aan de verleiding om de hangmat aan te vallen als een stelletje hangmat-hooligans. Dus als jouw degoes zich netjes gedragen en geen hangmatten slopen, dan is dit zeker ook iets voor hen!

De hangmat van het kleine plateau meet 20 cm, perfect om je knaagvrienden knus te laten dutten. De hangmat van het grote plateau is 27 cm, ideaal voor kleine konijntjes of dwergkonijnen. Maar laten we eerlijk zijn, grote konijnen passen er niet in. Dus konijnen, geen zorgen, we hebben jullie niet vergeten, maar we kunnen jullie alleen een geweldig plateau bieden om op te chillen. Jullie moeten elders je hangmatgeluk zoeken, want wij willen geen benauwde knaagpartijen in een te kleine hangmat. Begrijpen jullie dat, pluizige vriendjes?

Dus hier hebben jullie het, een plateau met een hangmat die geschikt is voor de meeste van jullie knaagdieren, konijnen en fretten. Zolang jullie niet aan het materiaal gaan knagen, want laten we eerlijk zijn, dat zou gewoon zonde zijn van dit fantastische knabbelparadijs dat we met liefde voor jullie hebben gemaakt. Geniet ervan, mijn vrienden, en laat het knagen en chillen beginnen!

Specificaties
Afmeting (ca): 28 × 28 × 24 cm | 37 × 37 × 29 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla | Fret
Bijzonderheden: Onder toezicht aanbieden
Trixie Plateau met Hangmat
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »