Ferplast Ketting Tube Line (2 stuks) voor Knaagdieren & Konijnen!
Ketting Tube Line (2 stuks) voor Knaagdieren & Konijnen! €6,95

Ketting Tube Line (2 stuks) voor Knaagdieren & Konijnen!

€6,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Ferplast Tube Line Ketting: De 100% Knaagvaste Oplossing voor Knaagdieren en Konijnen!

De Ferplast Tube Line Ketting is een metalen ketting met aan beide kanten een klem. De ketting wordt per twee stuks geleverd in een zakje. Ze zijn ideaal te gebruiken voor hangmatjes en andere hangende voorwerpen ook ter vervanging van doorgeknaagde touwtjes van hangmatjes bijvoorbeeld.

De Ferplast Tube Line Ketting is een innovatieve metalen ketting met klemmen aan beide uiteinden. Deze handige set wordt geleverd met twee kettingen in een zakje, en ze zijn absoluut onweerstaanbaar voor nieuwsgierige knaagdieren en konijnen. Hier zijn een paar redenen waarom deze kettingen een must-have zijn voor elke knaagdier- en konijnenbezitter:

100% Knaagvast: Deze kettingen zijn gemaakt om de tanden van zelfs de meest vastberaden knaagdieren af te schrikken. Je hoeft je geen zorgen te maken over doorgeknaagde touwtjes of versleten hangmatjes. De Ferplast Tube Line Ketting is een blijvende oplossing.

Hangmatjes en Meer: Gebruik deze kettingen om een wereld van mogelijkheden te creëren voor je harige vrienden. Hang hangmatjes, speelgoed of andere leuke voorwerpen op in hun kooi voor extra entertainment en comfort.

Vervang Versleten Touwtjes: Als je knaagdier of konijn al eens eerder touwtjes heeft doorgeknaagd, begrijp je hoe frustrerend dat kan zijn. Met de Ferplast Tube Line Ketting kun je eenvoudig versleten touwtjes vervangen en je huisdier weer een veilige en plezierige omgeving bieden

Stel je voor dat je jouw geliefde knaagdier of konijn een speels en avontuurlijk huisje kunt bieden, compleet met hangende voorwerpen en hangmatjes. Met de Ferplast Tube Line Ketting wordt dit werkelijkheid!

Specificaties
Afmeting (ca): 15 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, DIY, ophangen van hangmatjes
Bijzonderheden: -
Ferplast Ketting Tube Line (2 stuks) voor Knaagdieren & Konijnen!
Reviews
8 / 10
Miriam 25 September 2023

Perfekt geeignet um neue Ebenen zu schaffen. Ich habe nicht nur die Hängebrücke umfunktioniert und als Verbindungsstück zweier Ebenen genutzt, anstelle eines Befestigungspunktes, sondern auch eine Käfigleiter als neue Ebene umfunktioniert/ zum Schweben gebracht. Sehr straff, um es irgendwo zu befestigen, aber das Ergebnis zählt und mir gefällt es und unserem Chinchilla augenscheinlich auch ;)

  • + Stabil und sehr flexibel einsetzbar
  • - Lässt sich durch die Straffheit etwas befestigen.

10 / 10
Ben 04 Juli 2022

Prima haakjes om zelf dingen in het hok op te hangen, bijvoorbeeld voor hangmatjes

10 / 10
Carla Quispel - Kerkvliet 29 Mei 2022

Prima, zoals beschreven.

10 / 10
Rianne 03 April 2021

sterk, doet wat het moet doen.

10 / 10
Paul 01 Juli 2020

Doet wat het moet doen, namelijk niet doorgeknaagd worden.

10 / 10
Maureen 01 Juni 2020

Komt altijd van pas.

10 / 10
Rat Lady 19 Mei 2016

Heel prettig in het gebruik! Geen scherpe randjes en ze gaan makkelijk open. Niet alleen handig om hangmatjes en tunnels op te hangen, maar ook om huisjes te verankeren zodat ze niet bij het spelen met ratjes en al van het plateau naar beneden vallen.

10 / 10
Monique 09 Maart 2015

Hele fijne kettinkjes!!! Heb mijn zelfgemaakte hangmatjes ermee opgehangen. Stevige kettinkjes voor een fijn prijsje.

10 / 10
klant 27 April 2014

Dat is handig! Ik was al een poosje op zoek naar goede kettinkjes voor mijn hangmatjes. Deze kettinkjes zijn heel goed geschikt, goede kwaliteit. Ben blij dat jullie ze verkopen!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »