Bunny Nature Nature Snuffelmat Vilt 28 cm
Nature Snuffelmat Vilt 28 cm €13,95 €14,95

Nature Snuffelmat Vilt 28 cm

€14,95 €13,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Bunny Nature Snuffelmat Vilt voor knaagdieren!

Interactief zoekplezier voor knaagdieren en konijnen. Verstop lekkere snoepjes in de mat en daar gaan we! Een speelse activiteit die voor veel plezier zorgt. Op je plaats, klaar, snuffelen maar! Dingen die je zelf vindt, smaken dubbel zo goed en zorgen ook voor meer plezier! Snuffelen en zoeken naar voedsel is natuurlijk gedrag waarbij de neuzen van kleine zoogdieren overuren draaien. Maar het vergt ook concentratie!

Met deze Snufflemat is de zoektocht echt spannend en houden de konijnen en knaagdieren zich zinvol bezig. Verveling wordt een begrip uit het verleden en het allerbeste: breng intensief tijd door met jouw huisdier waardoor de band met jouw huisdier sterker wordt en het wederzijds vertrouwen verbetert! De dieren zijn ontspannen, gelukkig en rustig. Om de eerste zoektocht naar de koekjes voor het dier gemakkelijker te maken, kun je ze los op de mat strooien. Om het moeilijker te maken, kun je de koekjes gewoon dieper in de mat verstoppen. Als alle koekjes gevonden zijn, zijn er twee opties: de mat opnieuw vullen met koekjes en zo gaat de opwindende zoektocht verder het spel wordt op een positieve noot beëindigd, bijvoorbeeld met een streling. De mat wordt dan opzij gelegd, want anders kan het dier zijn interesse verliezen als hij ondanks zijn grote moeite geen beloning meer vindt. De dieren zouden enkel onder toezicht de Snufflemat mogen gebruiken. Samen heb je er sowieso meer plezier aan!

Specificaties
Materiaal: Vilt
Afmetingen (ca): 28 X 15 X 5 cm
Diameter (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren
Bijzonderheden: Onder toezicht aanbieden
Bunny Nature Nature Snuffelmat Vilt 28 cm
Reviews
10 / 10
sandra 01 Maart 2021

Konijntjes zijn der blij mee. En mochten ze alles eruit trekken is het makkelijk te herstellen.

10 / 10
Nadine 01 September 2018

Mijn dwerghamster vindt het fan-tas-tisch! Ze had het gelijk de eerste keer door (en ze is al 2,25 jaar oud). Ze krijgt er vanalles in, lijnzaadjes, meelwormpjes, pompoenpitjes, hamstersnoepjes, zonnebloempitjes etc. Het vilt plakt een beetje aan elkaar, dus tussen twee stukjes vilt kun je iets stoppen. Of je kunt het erop leggen of juist iets op de bodem verstoppen. Ze klimt en klautert tussen de stukjes vilt en ze gaat erop en erlangs en erdoor om haar neusje te volgen. Als het matje leeg is leg ik 'm weg. Ze krijgt het matje alleen op de bank (ze kan met een buis zelf de bank op).

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »