Mealberry Little One Graanvrije Groente Pizza voor knaagdieren en konijnen!
Little One Graanvrije Groente Pizza voor knaagdieren en konijnen! €4,99

Little One Graanvrije Groente Pizza voor knaagdieren en konijnen!

€4,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Mealberry Little One Graanvrije Groente Pizza voor Knaagdieren!

De Little One Groente Pizza is één van de lekkerste Italiaanse gerechten, populair over de hele wereld. Een 100% graanvrij recept zonder toegevoegde suikers, conserveermiddelen en kleurstoffen maakt dit snoepje tot een perfecte gezonde, soortspecifieke snack voor uw herbivoor huisdier.

Graanvrij met courgette, tomaten en rode peper
Knabbelplezier
Unieke variatie op de dagelijkse voeding

De pizza is gemaakt van geurige weidegrassen die in de volle grond onder de zon zijn gekweekt. De heerlijke en natuurlijke plantaardige topping bevat gedroogde tomaat, pastinaak, courgette en paprika. Samen met aromatische goudsbloemblaadjes. Deze ingrediënten maken de pizza tot een waar genot voor uw huisdier en dienen als bron van vitamines en andere voedingsstoffen. De pizzavorm is erg handig om te knabbelen, waardoor knaagdieren en konijnen hun voortdurend groeiende tanden verslijten. Verwen uw huisdier met een lekkere, vers gebakken pizza!

Graanvrij Knabbelplezier voor knaagdieren en konijnen

Onze Groente Pizza is 100% graanvrij en bevat geen toegevoegde suikers, conserveermiddelen of kleurstoffen. We begrijpen dat jouw knaagdieren specifieke voedingsbehoeften hebben, en daarom hebben we deze soortspecifieke snack ontwikkeld om aan hun behoeften te voldoen. Het recept bevat smakelijke ingrediënten zoals courgette, tomaten en rode peper, waardoor jouw huisdieren kunnen genieten van een gezonde en heerlijke traktatie.

Knabbelplezier en Tandverzorging

De Groente Pizza is niet alleen lekker, maar ook functioneel. De pizzavorm van deze traktatie is ontworpen om jouw knaagdieren en konijnen bezig te houden terwijl ze knabbelen. Hierdoor worden hun voortdurend groeiende tanden op natuurlijke wijze afgesleten, wat essentieel is voor hun gezondheid. Het geeft hen ook de kans om hun natuurlijke knaaggedrag uit te oefenen, wat verveling tegengaat.

Natuurlijke en Gezonde Ingrediënten

Onze pizza is gemaakt van geurige weidegrassen die onder de zon zijn gekweekt. De smaakvolle plantaardige topping bevat gedroogde tomaat, pastinaak, courgette en paprika, samen met aromatische goudsbloemblaadjes. Deze ingrediënten zijn niet alleen heerlijk, maar ook rijk aan vitamines en andere essentiële voedingsstoffen.

Een Traktatie met Liefde Gebakken

Of je jouw knaagdieren en konijnen nu wilt belonen voor hun goede gedrag of gewoon wilt verwennen met iets lekkers, de Little One Graanvrije Groente Pizza is een smakelijke en gezonde keuze. Geef ze de smaak van Italië met deze versgebakken pizza en zie hoe ze genieten van elke hap. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw trouwe metgezellen!

Samenstelling Mealberry Little One Graanvrije Groente Pizza

Weidegras, plantaardige bijproducten, gedroogde groenten (tomaat, pastinaak, courgette, paprika), goudsbloembloemblaadjes

Analyse Mealberry Little One Graanvrije Groente Pizza

Eiwit: 9%, vet: 2%, as: 8%, vezels: 15%

Mealberry Little One Graanvrije Groente Pizza knaagdier konijn

Specificaties
Inhoud (ca): 55 gram
Samenstelling: Weidegras, plantaardige bijproducten, gedroogde groenten (tomaat, pastinaak, courgette, paprika), goudsbloem bloemblaadjes
Analyse: Eiwit: 9%, vet: 2%, as: 8%, vezels: 15%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Mealberry Little One Graanvrije Groente Pizza voor knaagdieren en konijnen!
Reviews
10 / 10
Demi 12 September 2021

Onze Cavia's gaan helemaal los op de pizza, ze vinden het geweldig lekker!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »