Mealberry RIO Wilde Zadenmix voor Knaagdieren & Vogels
RIO Wilde Zadenmix voor Knaagdieren & Vogels €3,99

RIO Wilde Zadenmix voor Knaagdieren & Vogels

€3,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

RIO Wilde Zadenmix voor kleine knaagdieren & Vogels!

De Mealberry RIO Wilde Zadenmix 240 gram is eigenlijk bedoeld voor vogels, maar kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters en Gerbils zijn er ook dol op! Het is een perfecte traktatie of verrijking van de dagelijkse voeding van de dieren!

100% natuurlijke ingrediënten
Geeft veel knabbelplezier en geen suiker toegevoegd
Gaat verveling tegen

Ontdek de smakelijke wereld van Mealberry met de RIO Wilde Zadenmix: een heerlijke traktatie die niet alleen geliefd is bij vogels maar ook bij kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters en Gerbils. Met 240 gram puur genot is deze mix niet alleen een perfecte aanvulling voor gevleugelde vrienden maar ook een smakelijke verwennerij voor jouw harige huisgenootjes!

De Mealberry RIO Wilde Zadenmix is samengesteld met 100% natuurlijke ingrediënten, waardoor het een gezonde keuze is voor de dagelijkse voeding van jouw kleine knaagdieren en vogels. Deze mix is niet alleen een smaakvolle traktatie, maar biedt ook knabbelplezier zonder toegevoegde suikers. Geef jouw huisdieren de kans om te genieten van een heerlijke diversiteit aan zaden en voorkom tegelijkertijd verveling.

Of het nu gaat om het bevredigen van de knaagbehoefte van je kleine knaagdieren of het verwennen van je gefladderde vrienden, de RIO Wilde Zadenmix is de ideale keuze. Voeg wat variatie toe aan hun dieet en zie hoe ze vol enthousiasme en plezier genieten van deze heerlijke mix. Mealberry staat garant voor kwaliteit en jouw huisdieren verdienen alleen het beste – trakteer ze op de smakelijke RIO Wilde Zadenmix en maak van elke dag een feest voor hun smaakpapillen!

Mealberry RIO Wilde Zadenmix 240 gram

Specificaties
Inhoud (ca): 240 gram
Samenstelling: roggengras, gele millet, wit struisgras, Japanse gierst, gewone gierst, weide zwenkgras, timothee gras, kakkerlak, Kentucky, blauwgras, glad brome gras, groene vossenstaart, gras lijnzaad, rode klaver, gewone weegbree koolzaad groene zuring
Analyse: ruw eiwit: 12,5%, ruwe vetten en olie: 10%, ruwe celstof: 10%, ruwe as: 1,6%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat | Vogel
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Mealberry RIO Wilde Zadenmix voor Knaagdieren & Vogels
Reviews
8 / 10
Yvonne 04 Mei 2023

De Birdy’s vinden de zaadjes erg lekker, goede prijs

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »