Mealberry Little One Biscuits Wortel & Spinazie
Little One Biscuits Wortel & Spinazie €3,99 €4,99

Little One Biscuits Wortel & Spinazie

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Mealberry Little One Biscuits Wortel & Spinazie voor kleine knaagdieren!

Heerlijke Biscuits met wortel en spinazie voor knaagdieren, zoals: muizen dwerghamsters, hamsters, ratten, muizen en gerbils. Little One Biscuits zijn een smakelijke en gezonde aanvulling op de dagelijks voeding van omnivore knaagdieren. De wortel en spinazie in de koekjes maken de trakteer bijzonder smakelijk.

Variatie
Knabbelplezier
Voor omnivore knaagdieren

Knabbelen jullie knaagdieren graag aan iets lekkers? Dan zijn de Little One Biscuits met wortel en spinazie de perfecte beloning voor ze! Deze heerlijke traktaties zijn speciaal gemaakt voor knaagdieren zoals muizen, dwerghamsters, ratten, muizen en gerbils. Ze zorgen voor wat extra knabbelplezier in het leven van je harige vriendjes.

De combinatie van wortel en spinazie maakt deze biscuitkoekjes niet alleen smakelijk. Ze voegen een lekkere variatie toe aan het dieet van omnivore knaagdieren. Je kunt ze als beloning geven of gewoon als tussendoortje om ze extra te verwennen.

Variatie in Het Dieet van knaagdieren

Bij Mealberry streven we ernaar om gezonde en smakelijke traktaties te bieden voor jouw knaagdieren. Onze biscuitkoekjes zijn speciaal ontworpen voor omnivore knaagdieren en voegen een lekkere variatie toe aan hun dagelijkse voeding. De combinatie van wortel en spinazie maakt deze koekjes niet alleen smakelijk, maar ook voedzaam, toch zijn het wel snacks die als tussendoortje gevoerd moet worden.

Knabbelplezier voor Jouw Harige Vriendjes

Knaagdieren houden van knabbelen, en onze Little One Biscuits bieden precies dat. De knapperige textuur van de biscuitkoekjes geeft jouw knaagdieren veel plezier terwijl ze knabbelen. Het is een geweldige manier om hun natuurlijke knaaggedrag te stimuleren en tegelijkertijd hun tanden aan het werk te zetten. 

Samenstelling Mealberry Little One Biscuits Wortel & Spinazie

Granen, eieren en eiproducten, suikers (waaronder honing), gedroogde groenten (wortel en spinazie)

Analyse Mealberry Little One Biscuits Wortel & Spinazie

Eiwitten: 11%, vet: 4%, vezels: 0,3%, as: 0,95%

Voedingsadvies Biscuits Wortel & Spinazie

1-2 koekjes per week (afhankelijk van de grootte van het dier). Er bestaat geen harde richtlijn voor het voeren van snacks waar suiker/honing aan toegevoegd is, maar wij raden aan hier spaarzaam mee om te gaan. Dieren die gevoelig zijn voor diabetes zouden in zeer geringe mate of helemaal geen fruit mogen krijgen. Niet geschikt voor diabetes gevoelige dieren.

Specificaties
Inhoud (ca): 5 x 7 Biscuits van c.a. 7 gram
Samenstelling: granen, eieren en eiproducten (30%), suikers (inclusief honing), gedroogde groenten (wortel en spinazie, overeenkomend met 4,1% van de gereconstitueerde groenten), bakkerijproducten
Analyse: Eiwitten: 11%, vet: 4%, vezels: 0,3%, as: 0,95%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Niet geschikt voor diabetes gevoelige dieren
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Mealberry Little One Biscuits Wortel & Spinazie
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »