Knaagdierwinkel® Knaagdier Foerageerbal Bonanza Pakket
Knaagdier Foerageerbal Bonanza Pakket €6,99

Knaagdier Foerageerbal Bonanza Pakket

€6,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Knaagdier Foerageerbal Bonanza Pakket

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Hey daar, kleine knaagdiertjes! Heb je wel eens gedacht aan een snackbal? Dat is toch wel héél spannend! Maar ja, dan rijst meteen de vraag: welke lekkernijen passen erin en welke zijn geschikt voor een heerlijk en gezond tussendoortje? Nou, dat is soms knap lastig, maar gelukkig hebben wij het voor je uitgezocht. We hebben een waanzinnig leuk, smakelijk en verantwoord snackpakket samengesteld voor zowel de allesetende knabbelaars als de plantenliefhebbers. Dus maak je geen zorgen en geniet in alle rust van je knabbelende avontuur!

Snackavontuur: Ontdek een eindeloze wereld van smaken met ons snackbal pakket! We hebben een heerlijke selectie van heerlijke en verantwoorde snacks samengesteld, zodat je knaagdiertje elke keer weer verrast wordt met een nieuwe lekkernij. Geen saaie snacktijd meer!

 Gezondheid boven alles: We hebben zorgvuldig gekozen voor snacks die niet alleen lekker zijn, maar ook gezond voor je harige vriendjes. We hebben rekening gehouden met de voedingsbehoeften van zowel omnivoren/granivoren als herbivoren, zodat je knaagdiertje een uitgebalanceerd dieet krijgt en zelfs wat extra vitamine c toegevoegd voor de Caafjes!

 Snacken met plezier: De snackbal zorgt voor een speelse en interactieve ervaring. Vul de bal met de heerlijke snacks die we hebben bijgevoegd en laat de dieren zelf moeite doen om ze eruit te krijgen. Het is niet alleen lekker, maar ook leuk om naar te kijken! De opening van de bal is verstelbaar dus je kunt zelf de moeilijkheidsgraad instellen. Op die manier blijft het altijd uitdagend.
 Verantwoord genieten: Bij het samenstellen van dit pakket hebben we rekening gehouden met de kwaliteit en samenstelling van de snacks. We hebben gekozen voor verantwoorde en hoogwaardige ingrediënten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van het snacken zonder je zorgen te maken over de gezondheid van je knaagdiertje. Ook hebben we gekozen voor variatie in smaken zodat het verrassend blijft voor de dieren.

Dus laat de uitdaging maar beginnen!

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

foerageren snackbal snacks knaagdieren

Specificaties
Inhoud (ca): 1 puntzak (Snackbal + verrassing)
Samenstelling: -
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdierwinkel® Knaagdier Foerageerbal Bonanza Pakket
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »