JR Farm Foerageer Snack Speel Mobiel
Foerageer Snack Speel Mobiel €7,99 €9,99

Foerageer Snack Speel Mobiel

€9,99 €7,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Snack Foerageer Speel Mobiel voor knaagdieren en konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.
Met de JR Farm Snack Speel Mobiel kan de pret pas echt beginnen! Knapperige koekjes, Grasrolletje en een wilgen balletje zorgen voor uitdaging en verrijking. De knaagdieren moeten echt hun best doen om hun lekkers te bemachtigen, want alles fladdert heen en weer, waardoor de uitdaging nog groter wordt.

Puur Natuur
Geeft extra uitdaging in het verblijf
Gaat verveling tegen

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

 

Specificaties
Inhoud (ca): 100 gram
Samenstelling: Erwtenvlokken, erwtenzetmeel, peterselie, natuurlijke vezel, La Plata gierst, tarwe, wilg 5%, paardebloem, grasplantzaad, kanarie graszaad, manna gierst, brandnetel, boekweit, rode biet, wortelen, hennepzaad, lijnzaad, venkelzaad, pepermunt, zwart zaad
Analyse: Eiwit 12,1%, vetgehalte 3%, ruwe celstof 12,6%, ruwe as 6,9%, calcium 3172 mg / kg, fosfor 1858 mg / kg, natrium 284 mg / kg
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Foerageer Snack Speel Mobiel
Reviews
10 / 10
Annika 01 Maart 2020

De konijntjes waren er mega fan van! Ze wilden zelfs liever er mee blijven spelen, dan dat ze avond eten kregen, haha. Aanrader voor konijntjes die van knagen/slopen houden!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »