Versele-Laga Nature Timothy Hooi Rode Wortel & Pompoen 500 gram
Nature Timothy Hooi Rode Wortel & Pompoen 500 gram €5,99 €6,99

Nature Timothy Hooi Rode Wortel & Pompoen 500 gram

€6,99 €5,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Versele-Laga Nature Timothy Hooi Wortel & Pompoen - Een Smakelijke Verwennerij voor Jouw Knaagdieren en Konijnen!

Gun jouw geliefde knaagdieren en konijnen een heerlijke traktatie met Versele-Laga Nature Timothy Hooi Wortel & Pompoen. Dit hoogwaardige hooi is met zorg samengesteld om jouw huisdieren te verwennen met de smaakvolle toevoegingen van wortel en pompoen.

Verleidelijke Variatie: Het Versele-Laga Nature Timothy Hooi Wortel & Pompoen voegt een nieuwe dimensie toe aan de dagelijkse voeding van jouw knaagdieren en konijnen. De smaken van wortel en pompoen zorgen voor een unieke en aantrekkelijke eetervaring
Voedingsrijk en Gezond: Naast de heerlijke toevoegingen biedt dit hooi het voedingsrijke timothyhooi, dat bekend staat om zijn vezelgehalte en essentiële voedingsstoffen. Het ondersteunt een gezonde spijsvertering en algemeen welzijn
Kauwplezier en Gebitsverzorging: Het knagen aan dit hooi is niet alleen lekker, maar ook goed voor de tanden van jouw huisdieren. Het helpt bij het natuurlijk afslijten van hun tanden en stimuleert hun kauwinstinct

Verwen jouw knaagdieren en konijnen met de heerlijke sensatie van Versele-Laga Nature Timothy Hooi Wortel & Pompoen. Geef hen een onweerstaanbare combinatie van smaak, voeding en plezier die hun eetervaring naar een hoger niveau tilt.

Voor zowel kleine als grote knaagdieren en konijnen!

Hooi is natuurlijk nestmateriaal voor kleine knaagdieren en een essentiële vezel bron voor grotere knaagdieren en konijnen!

kleine knaagdierenKleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils, maken graag een nestje van hooi. Kleine knaagdieren hebben een veel minder grote behoefte aan vezels, maar als er al een tekort ontstaat of de behoefte tijdelijk groter is dan knabbelen ze maar al te graag aan het hooi. Hierdoor heeft hooi twee functies voor kleine knaagdieren!

konijnen webshopVoor Cavia's, Konijnen, Chinchilla's en Degoes is hooi essentieel. De dieren moeten dagelijks onbeperkt hooi krijgen zodat de darmen goed blijven werken.

hamsterscapingHooi is zeer geschikt voor hamsterscaping! Vermeng het hooi met de eigen bodembedekking of plaats laagjes in de bodembedekking, waarbij hooi en bodembedekking elkaar afwisselen. Hierdoor krijgt de bodembedekking meer stevigheid en blijven tunnels die door de kleine knaagdieren zijn gemaakt beter behouden. Het hooi geeft ook nog eens een mooi effect om te zien, door het kleurverschil krijgt het verblijf een zeer natuurlijke look.

Specificaties
Inhoud (ca): 500 gram
Samenstelling: Timotheehooi (96%), wortelen (2%), pompoen (2%)
Analyse: Eiwit 5,5%, vetgehalte 1,6%, ruwe celstof 34,5%, ruwe as 5,4%
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: De kwaliteit van het hooi is afhankelijk van de oogst.
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Versele-Laga Nature Timothy Hooi Rode Wortel & Pompoen 500 gram
Reviews
10 / 10
Sylvia 02 Januari 2021

Mijn konijn vindt het erg lekker. Hij eet het beter dan gewoon hooi. Snelle levering.

10 / 10
danique 01 Oktober 2020

Mijn konijnen zijn hier dol op

10 / 10
Jarrel 12 November 2019

Konijnen van mij vinden het heel lekker :)

10 / 10
Nele 01 Oktober 2019

Ons konijntje Kamiel is fan! Hij wil enkel dit hooi. Andere soorten laat hij links liggen

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »