Gedroogde Sprinkhanen voor kleine knaagdieren!
Gedroogde Sprinkhanen voor kleine knaagdieren! €3,99 €4,99

Gedroogde Sprinkhanen voor kleine knaagdieren!

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Gedroogde Sprinkhanen - Eiwitrijke Traktatie voor Kleine Knaagdieren

Gedroogde Sprinkhanen zijn een heerlijke en voedzame traktatie voor kleine knaagdieren. Ze vormen een bron van eiwitten en kunnen een leuke aanvulling zijn op het dieet van dieren zoals muizen, dwerghamsters, hamsters, gerbils en ratten. Deze smakelijke traktatie biedt niet alleen een smaakvolle afwisseling, maar levert ook de benodigde eiwitten om aan hun voedingsbehoeften te voldoen.

Eiwitrijke Bron: Gedroogde sprinkhanen zijn rijk aan eiwitten, wat essentieel is voor de groei, ontwikkeling en algehele gezondheid van kleine knaagdieren
Smakelijke Traktatie: Kleine knaagdieren vinden de smaak van gedroogde sprinkhanen vaak erg lekker, wat zorgt voor enthousiast geknaag en een gevarieerd dieet

Het voeren van gedroogde sprinkhanen aan knaagdieren kan een goede aanvulling zijn op hun dieet. Ze bieden een bron van dierlijke eiwitten, wat vooral belangrijk kan zijn voor knaagdieren die van nature omnivoor zijn en behoefte hebben aan een gevarieerd voedingspatroon.

Deze gedroogde sprinkhanen zijn met name geschikt voor knaagdieren die ook insecten in hun dagelijkse dieet nodig hebben. Dat zijn bijvoorbeeld: Muizen (Kleurmuis, Afrikaanse Dwergmuis), Dwerghamsters (Russische Dwerghamster, Campbelli Dwerghamster, Chinese Dwerghamster), Hamsters, Mongoolse Gerbil, Dikstaartgerbils, Ratten en Relmuizen.

De Dikstaartgerbil moet naast zijn hoofdvoeding ook (gedroogde) insecten krijgen. Dikstaartgerbils zijn namelijk van nature insecten eters. Dit is ook goed te zien aan de spitse snuit. Gerbilvoer is een zeer goede basis voor de Dikstaartgerbil, maar deze moet dagelijks (gedroogde) meelwormen, krekels, kevers, en andere insecten krijgen. Om te voldoen aan deze voedingsbehoefte hebben wij ook verschillende insectenmixen voor de dieren.

Hoe moet je gedroogde sprinkhanen bewaren?

Gedroogde sprinkhanen zijn lang houdbaar en gemakkelijk te bewaren. Ze hebben geen koeling nodig en kunnen in een luchtdichte verpakking op een koele, droge plaats worden bewaard. Het is goed te weten dat de zijderupsen bij ons UV-vrij bewaard worden.

gedroogde sprinkhanen gerbil

Specificaties
Inhoud (ca): 15 gram
Samenstelling: Sprinkhanen
Analyse: Eiwitten: 60-70%, Vetten: 6-11%, Koolhydraten: 10-20%, Vezels: 3-6%
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil | Buitenvogel
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Gedroogde Sprinkhanen voor kleine knaagdieren!
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »