Knaagdier Kruidenier Amarant Oogst Groen voor knaagdieren & Vogels
Amarant Oogst Groen voor knaagdieren & Vogels €6,95 €8,95

Amarant Oogst Groen voor knaagdieren & Vogels

€8,95 €6,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Amarant Oogst Groen: Een Groene Traktatie voor Knaagdieren

Gun je knaagdieren een smakelijke en voedzame traktatie met Amarant Oogst Groen. Deze zorgvuldig geselecteerde groene amarantbladeren bieden een smaakvolle en gezonde aanvulling op het dieet van je geliefde huisdieren.

Verse groene amarantbladeren
Heel veel natuurlijk knabbelplezier
 Rijk aan natuurlijke voedingsstoffen
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Amarant Oogst Groen voegt niet alleen een aangename smaak toe aan de dagelijkse voeding van je huisdieren, maar biedt ook waardevolle voedingsstoffen die kunnen bijdragen aan hun algehele welzijn. De knapperige textuur en rijke groene kleur zullen zeker de aandacht van je knaagdieren trekken en hun eetervaring verrijken.

Laat je huisdieren genieten van de natuurlijke pracht en voedingswaarde van Amarant Oogst Groen. Voeg een vleugje diversiteit toe aan hun dieet en zie hoe ze smullen van deze kleurrijke traktatie. Geef ze iets om enthousiast over te zijn met Amarant Oogst Groen, een gezonde en heerlijke keuze voor alle knaagdieren en konijnen.

Is Amarant geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Amarant is geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals de Amarant wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Geeft amarant uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Amarant zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes zelf moeten oogsten van de plant. De zaadjes worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Amarant aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Amarant aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de amarant rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de amarant aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de Amarant?

Alle knaagdieren eten de amarant op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af. 

Hoe wordt de Amarant Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: Bos Amarant Oogst Groen
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamsterscaping, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Vogel
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdier Kruidenier Amarant Oogst Groen voor knaagdieren & Vogels
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »