Trixie Houten Spijkervrij Knaagdier& Konijnen Huis Holm
Houten Spijkervrij Knaagdier& Konijnen Huis Holm €19,99 €24,99

Houten Spijkervrij Knaagdier& Konijnen Huis Holm

€24,99 €19,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Houten Knaagdier Huis Holm: Het Ideale huis voor Knaagdieren en Konijnen!

Het Knaagdier Huis Holm is een bijzondere onder de knaagdierhuizen. Het huis heeft twee in/uitgangen en een inham, waardoor er een soort van kamer ontstaan die de dieren extra beschutting geeft en daardoor een veilig gevoel. Het huis heeft een afneembaar dak waardoor even spieken bij de dieren mogelijk is.

Natuurlijk en Duurzaam: Het huis is volledig gemaakt van 100% natuurhout, waardoor het een gezonde en milieuvriendelijke keuze is voor jouw knaagdieren.
Ruimtebesparend en Efficiënt: Dankzij de slimme hoekvorm neemt dit knaagdierhuis minimaal ruimte in beslag in het verblijf, zodat er genoeg speelruimte overblijft voor je kleine vrienden.
Veilig en Geborgen: De twee in/uitgangen creëren een gevoel van veiligheid en flexibiliteit voor jouw knaagdieren. Ze kunnen gemakkelijk in en uit hun huis bewegen en hebben toegang tot extra beschutting. Dit is vooral heel belangrijk voor prooidieren zoals knaagdieren.
100% Spijkervrij: We begrijpen de zorgen rondom de veiligheid van onze harige vrienden, en daarom is dit knaagdierhuis volledig spijkervrij. Het is hierdoor ook geschikt voor de echte knagers zoals Gerbils, Chinchilla's en Degoes.
Open bodem: Het huis heeft een open bodem, waardoor er een goede ventilatie is.

Het Knaagdier Huis Holm is een bijzonder exemplaar onder de knaagdierhuizen, ontworpen om te voldoen aan de behoeften en voorkeuren van jouw geliefde knaagdieren en konijnen. Dit huis combineert functionaliteit met esthetiek en creëert een plek waar jouw harige vrienden zich helemaal thuis voelen.

Dit knaagdierhuis is ontworpen met oog voor detail. Het beschikt over twee in/uitgangen en een handige inham, waardoor een soort van knusse kamer ontstaat. Deze kamer biedt extra beschutting en geeft jouw knaagdieren een veilig gevoel, zodat ze zich op hun gemak voelen in hun leefruimte. Het huis is ook uitgerust met een afneembaar dak, waardoor je gemakkelijk even kunt spieken bij je knaagvrienden en hun avonturen kunt volgen.

Waarom een ​​afneembaar dak?

Dankzij een afneembaar dakje kun je een kijkje in het huisje nemen zonder het nestje te verstoren. Je kunt dan even kijken of er oudere voedselvoorraden liggen die weg moeten, vooral verse groente zijn zeer bederfelijk. Met een afneembaar dak is dit snel gedaan en worden de kleine knaagdieren niet gestoord doordat je niet het hele huis hoeft op te tillen. Bovendien kan het nest ongestoord worden geïnspecteerd als er nakomelingen zijn.

Harsvrij en spijkervrij

Wat is het voordeel van het platte dak?

Het platte dak van het Huis heeft als voordeel dat het een stabiele plek is om bijvoorbeeld een klein voer of drinkbakje op te plaatsen, maar het is ook een mooi plekje om bijvoorbeeld een snackje neer te leggen.

Hoe kan ik het houten huis het beste schoonmaken?

Een houten huis kan op een eenvoudige manier schoongemaakt worden, afhankelijk van het gebruik van de dieren. De dieren kunnen het huis gebruiken als schuilhuisjes, in dat geval zal deze vrij schoon blijven, maar de dieren kunnen het huis ook gaan gebruiken als voedselvoorraad opslag of als slaap huisje en als je echt pech hebt ook als toilet, maar dat gebeurt gelukkig niet zo vaak. Mochten de dieren toch een plasje achterlaten, wat bij Muisjes vaak gebeurt dan raden wij een urine spray aan. Deze breekt de urine van de dieren af en reinigt op deze manier het hout.

Specificaties
Afmetingen (ca): 42 × 26 x 18 cm | 50 × 33 × 23 cm
Openingen (ca): ø 12 cm | ø 14 cm (boog) / ø 16 cm
Materiaal: -
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Trixie Houten Spijkervrij Knaagdier& Konijnen Huis Holm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »